Cnm birşey soracağım demissin ya yumurtlamadan 9 gün sonra test negatifti diye peki ovulasyon testi yaparak mi ogrenmistinBen yumurtlamadan 9 gün sonda kan verdim 0.1 çıktı sonra yumurtlamadan 16 gün sonra verdim 338 çıktı olabilir eğer adetin geçmemişse
Kan verdim de 0.1 olduğunu öğrendim negatif dendi ama evde lh test ile gebelik için baktım aynı koyulukta değildi sonra Adem günüm geldi ama olmayınca lh test yaptım ikisinde ayni ve çok koyuydu sonra kan verdim 338 çıktı canım bugün de Dr gittim geç döllenme dediCnm birşey soracağım demissin ya yumurtlamadan 9 gün sonra test negatifti diye peki ovulasyon testi yaparak mi ogrenmistin
Bana umut oldun3 kere baktırmanı doktor mu istedi ? ben öğrendiğimde 15 ti değerim,2 gün sonra 49 du,bir daha da baktırmadım,direk doktorla ultrasonla devam ettik, gayet de güzel artmış,niye kendini strese sokuyosun
Gayet normal bir değer, benim de 11. Gün 7 çıkmıştıArkadaşlar Merhaba yumurtlamadan sonra 10. Günüm tehlike 5 gün var. İdrar testi yaptım silik çıktı kan verdim 17.99 çıktı bu değer normal mi? Yoksa düşük mü acaba ?
Ewt cnm guzel artisArkadaşlaaaarrr benim Cuma günü değerim 17.99 Du bugünkü değerim 174.99 değer artışı iyi değil miii :)
Bu değerler neden farklı acaba benim de gecikmeden 4 gün sonra 3000 küsür çıktıGecikmenin 4.günü bugün.82.3 çıktı.Nasıl kızlar?
Yumurtlamanin 13.günü bugün.Geç döllenme olmuş galiba.Geç yumurtlamisim .Bu değerler neden farklı acaba benim de gecikmeden 4 gün sonra 3000 küsür çıktı
Yumurtlamanin 13.günü bugün.Geç döllenme olmuş galiba.Geç yumurtlamisim .
Hiçbir etkisi olmuyor canım,benim kizimda da geç döllenme olmuştu.Yani geç yumurtlayinca döllenme de geç oluyorBen yumurtlamanın 10.günü kan verdiğimde 17.99 çıkmıştı (29 günde bir adet sayarsak aslında adet günüm olacaktı ama geç yumurtladım) 14.gün 174,99 çıktı. Geç döllenme oluyor bizimkisi ama ne gibi bir etkisi oluyor ben bilmiyorum sen biliyor musun acaba :)
Maşallah güzel artmışBen yumurtlamanın 10.günü kan verdiğimde 17.99 çıkmıştı (29 günde bir adet sayarsak aslında adet günüm olacaktı ama geç yumurtladım) 14.gün 174,99 çıktı. Geç döllenme oluyor bizimkisi ama ne gibi bir etkisi oluyor ben bilmiyorum sen biliyor musun acaba :)
Maşallah güzel artmış
Evet,sata göre hesaplanıyor,ama doğum sata göre olmuyor.sata 1 hafta ekleyip 3ay çıkar.Doğum zamanını bulursun.Ultrasona göre gitmekte fayda varPEki bir şek soracağım :) Sata göre mi hesaplıyorsun geç döllenme ya bizimkiler Sata göre 4 gün geride ama hamilelik takvimi ya da doğum sata göre mi hesaplanıyor acaba :)
Canim merhaba benimde gecikmemin 2. Gunu 24 cikti 4. Gunu 70 cikti iyimi acaba deger yani senin arttimj keseyi gordunmu endiseleniyorm ya boyle dusuk cikti diye gec dollenme dedi doktor ama insallah oyledir. Sali tekrar kan vericemGecikmenin 4.günü bugün.82.3 çıktı.Nasıl kızlar?
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım çıkan değer ay belirtmiyorMrb ben cuma gunu adetime 3 gun vardi 35.99 cikti tahmini kac haftalik oluyo acaba