- 17 Şubat 2017
- 163
- 55
- 29
Adetime gore 4 bta hcg ye gore 3 haftaligim bu durumda keseyi 1 hafta sonra mi 2 hafta sonra mi gorurumSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım çıkan değer ay belirtmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime gore 4 bta hcg ye gore 3 haftaligim bu durumda keseyi 1 hafta sonra mi 2 hafta sonra mi gorurumSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım çıkan değer ay belirtmiyor
Hcg nin 1000 üstü olması gerekiyor keseyi görmen içinAdetime gore 4 bta hcg ye gore 3 haftaligim bu durumda keseyi 1 hafta sonra mi 2 hafta sonra mi gorurum
Merhaba. 8 aydir evliyiz ve herkes gibi bizde bebek istiyoruz. Yumurtlama donemi zamanimda karin sisligim ve mide bulantim icin doktora gittim gebelik testi yapmalarinida istedim tahmini yumurtlama gunumde gittim doktora beta hcg 0.100 cikti adete yakin acaba bi yukselme olurmu gebelik sansim sizce nedir yardimci olursaniz cok sevinirim
Canım yumurtlama gününde test yapmıyorsun çalışma yapıyosun :) Yumurtlama gününü değerlendirmeden nasıl bebek oluşsun? Yumurtlama da çıkmaz hatta yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkıyor 14 gün sonra idrara geçiyor sanırım. Hem çok erken yapmışsın hem de hemen öyle yumurtlama dönemi belirtileri de olmuyor. Belirtilerin seni kandırmasına izin verme :) Ayrıca yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz elbette döllenme olduysa değerin artabilir.
Tesekkur ederim aydinlattigin icin . Yumurtlams donemlerini cok iyi degerlendiriyoruz ben mide bulantim ve karin sisligim bas donmem oldugunu icin gitmistim acikcasi ben gida zehirlenmesi sandim ondan gittim daha oncede boyle bi gecirmistim . Esim istedi baktiralim dedi o yuzden baktirmistim. Tam yumurtlama zamani oldugu icin birde 0.100 cikinca negatif biliyorum ama yinede belki adetime kadar tahmini 11 gunum felan var yulselirmi gebelik olurmu diye dusunuyorum
Olabilir tabii. Tam yumurtlama gününse o gün ve değerlendirdiyseniz her zaman şans vardır ama dediğim gibi yumurtlama gününde onu öğrenemezsin. Yumurtan serbest kalır spermle karşılaşır döllendi diyelim 6 gün kadar rahme yolculuğu başlar bu dönemde beta-hcg yok denecek kadar azdır. Rahme geldikten sonra yerleşmesi sürer bir kaç gün. Hatta bu dönemde lekelenmeler olabiliyor. Araştır istersen. Bebek yerleştikten sonra hızlı şekilde beta hcg salgılamaya başlıyor. Sana şöyle söyliyim benim yumurtlamadan sonraki 10.gün kan değerim 17 idi. Eğer yumurtlama günü kan verseydim 0 olurdu çünkü döllenme yok. Ama yine de adete kadar beta hcg yüksekliği hamilelik değil. Çünkü değer düşebilir ve adet olabilrisin buna kimyasal gebelik diyorlar. O yüzden her zaman adet gününü beklemek en güzeli :)[/QUOTE
Tesekkur ederim
Çok olmuş yazalı ama merak ettim gebeliğiniz sürdü mü?Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım adetimden 2 gün önce kan testinde beta 11.1 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrarlamamı istedi bende tekrar yaptırdım daha sonra 26.7 fakat 4 gün sonra ise 74,6 geldi tam iki kat bir artık değil 3. Sonucum yaklaşık % 70 artmış korkuttu bu durum beni var mi aranızda böyle olan yardımcı olurmuşsunuz
Çok iyi canım maşallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah rabbimMerhaba benim 19 aralıkta hcg değerim 12.4 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 23 aralıkta yani 288.9 çıktı. Sizce değer normal atışta mı olmuş
Çok teşekkür ederim amin sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziÇok iyi canım maşallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah rabbim
Çok normal bu değerle kese görünmez ki zaten 1500,2000 lerde kese görünüyor cnmBende 5. Haftamın içindeyim degerim 613 daha kese görülmedi normalmi sizce
@canli annecanım sen de benim gibi olmuşsun herhalde.gecikmeden 5 gün sonra beta değerim 1.9 çıktı. doktor gebelik yok.adet olursun dedi.ama olmadım. hafif mide bulantılarım ve halsizlik vardı. gecikmeden 15 gün geçti olmadım kan verdim bu sefer de 1200 çıktı betam.geç döllenme de yok. yarın 7 haftalık oluyor bebişim. tekrar yapılan test de görürsün inşallah sonucunu :))) Allah herşeyin hayırlısını versin.