Anladım canım bidaki aya inşallahAdet oldum ne yazık ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bidaki aya inşallahAdet oldum ne yazık ki
Cnm neden öyle birşey düşünüyosun ki dış gebelik falan..bayaa hamilesin pozitif düşün sevin.doktor ultrasonla baktığında anlarsın ancak.Merhaba arkadaşlar Lütfen yardım edin.. sevinsem mi korksam mı bilemedim. 14 Şubat 2016 tarihinden beri evliyim. Düzenli adet görmeme rağmen hamile Kalamıştım. Üstelik eşimin abisinin ve iki teyzesinin de çocuğu yok. Bu yüzden genetik olduğunu düşünüyordum artık. Eşimde yüzde 40 civarında sperm hareketsizliği vardı. Eşim tedavi olmuyor. Keçiboynuzu pekmezi bile yediremiyordum. Bir tek muz yiyordu.
Bugün ise ilk kez adetim 4 gün gecikti
İlk idrar testi yaptım 30 saniye geçmeden iki kopkoyu çizgi gordum. Şok oldum. Ümidi kesmiştim. Anca tüp bebekle olursa olur diyordum. O şokla bugun hemen kan tahlili verdim. 1511 çıktı değerim. Pazar olduğu için hiç bir yerde doktor yok. Bulduğum bir doktorda yalnızca acil durumda bakıyormuş. Korkum ise hamileligim sagliklı mı dış gebelik mi. ??Forumda dış gebelik ile ilgili şeyler okudum iyice kötü durumdayım. Resimleri alta ekledim. Ben kafayı yemeden yardım Edip yorumlar mısınız ???
Ne bileyim burada forumda okudum 2500 -3000 çıkan varmış dış gebelikmis falan filan. Ultrasonada giremeyince epeyce paranoya yaptım galiba peki sonuca göre tahminen kaç haftalık??Cnm neden öyle birşey düşünüyosun ki dış gebelik falan..bayaa hamilesin pozitif düşün sevin.doktor ultrasonla baktığında anlarsın ancak.
Ne bileyim burada forumda okudum 2500 -3000 çıkan varmış dış gebelikmis falan filan. Ultrasonada giremeyince epeyce paranoya yaptım galiba peki sonuca göre tahminen kaç haftalık??
Canım Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliktir. Sen yüreğini ferah tut. Erken yumurtlamış olabilirsin. Kontrol edilmeden de bilemezsin dış gebelik vs olduğunu. Bence iyi düşün inşallah sıkıntı yoktur.Merhaba arkadaşlar Lütfen yardım edin.. sevinsem mi korksam mı bilemedim. 14 Şubat 2016 tarihinden beri evliyim. Düzenli adet görmeme rağmen hamile Kalamıştım. Üstelik eşimin abisinin ve iki teyzesinin de çocuğu yok. Bu yüzden genetik olduğunu düşünüyordum artık. Eşimde yüzde 40 civarında sperm hareketsizliği vardı. Eşim tedavi olmuyor. Keçiboynuzu pekmezi bile yediremiyordum. Bir tek muz yiyordu.
Bugün ise ilk kez adetim 4 gün gecikti
İlk idrar testi yaptım 30 saniye geçmeden iki kopkoyu çizgi gordum. Şok oldum. Ümidi kesmiştim. Anca tüp bebekle olursa olur diyordum. O şokla bugun hemen kan tahlili verdim. 1511 çıktı değerim. Pazar olduğu için hiç bir yerde doktor yok. Bulduğum bir doktorda yalnızca acil durumda bakıyormuş. Korkum ise hamileligim sagliklı mı dış gebelik mi. ??Forumda dış gebelik ile ilgili şeyler okudum iyice kötü durumdayım. Resimleri alta ekledim. Ben kafayı yemeden yardım Edip yorumlar mısınız ???
5 haftalık olabilir benim 1471 di testi yaptığımda 2 gün sonra gittim tam 5 haftalıkdıNe bileyim burada forumda okudum 2500 -3000 çıkan varmış dış gebelikmis falan filan. Ultrasonada giremeyince epeyce paranoya yaptım galiba peki sonuca göre tahminen kaç haftalık??
Olabilir canımadetim beş gün geçti sarı lekelenmem var yarın test yapıcam bu leke hamilelik belirtisi olabilirmi
Benimde bir sorum olacak. Bende de çok hafif sarı akıntı var.adetim beş gün geçti sarı lekelenmem var yarın test yapıcam bu leke hamilelik belirtisi olabilirmi
Yok canım 5 üzerii hamile olunuyor o negatifMrb arkadaslar beta hcg degeri 0.06 olunca hamile olunuyormu bilgisi olan yazabilirmi acaba
Kist olabilir enfeksiyon olabilir canım yada gününe az kalmış ondan olabilirSagol cnm ben bu ayin 14unde adet oldum ama suan kahve geliyor ama az az geliyor bu neden olabilir adetimi ben21 gunde oluyorum
Ben yumurtlamadan 9 gün sonda kan verdim 0.1 çıktı sonra yumurtlamadan 16 gün sonra verdim 338 çıktı olabilir eğer adetin geçmemişseMrb arkadaslar beta hcg degeri 0.06 olunca hamile olunuyormu bilgisi olan yazabilirmi acaba
Peki cnmm 0.06 ile 0.6 arasinda fark oluyormuBen yumurtlamadan 9 gün sonda kan verdim 0.1 çıktı sonra yumurtlamadan 16 gün sonra verdim 338 çıktı olabilir eğer adetin geçmemişse
Yanlış biri 0.06 biri 0.60 oluyorPeki cnmm 0.06 ile 0.6 arasinda fark oluyormu
Bence bian önce git kan verPeki cnmm 0.06 ile 0.6 arasinda fark oluyormu