Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhabalar adetim 1 gün geçti kan verdim 4.25 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim bu seferde 6.5 çıktı kahverengi şeklinde 4 gündür az az kanamam var belim çok ağrıyor bir akıl verin kızlar hamile olabilir miyim acaba

Kızlar merhabalar adetim 1 gün geçti kan verdim 4.25 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim bu seferde 6.5 çıktı kahverengi şeklinde 4 gündür az az kanamam var belim çok ağrıyor bir akıl verin kızlar hamile olabilir miyim acaba
5 ve üstü değer hamileliktir hayırlı olsun ama kanama için dr a gidin mutlaka

kan+testi+bhcg.gif

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

beta-bhcg.gif
Benim değerim 0.100cikti negatif yani bu değer yükselir mi acaba

Kızlar benim de batım dündü, bugün kan testi yaptırdım 43 çıktı, 19 haziranda ovü testim pik olmuştu, geç yumurtladım sanırım o yüzden değerim biraz düşük.

Selam arkadaşlar, buraya daha yeni üye oldum. Yazmak bugüne kısmetmiş:) Benim döndüm 32 günde bir oluyor. En son 30 Mayıs tarihinde adet oldum, beklenen 2 Temmuz idi. Fakat 28 Haziran'da kanda 321 değerini gördüm. Bu bile bana fazla gibi gelmişken bugun 2508'e çıkmış. Bu değerler çok yüksek değil mi? Yarın doktor kontrolüm var, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Sizin aranızda böyle olup rahatlatabilecek birileri var mıdır :KK43:

Selam arkadaşlar, buraya daha yeni üye oldum. Yazmak bugüne kısmetmiş:) Benim döndüm 32 günde bir oluyor. En son 30 Mayıs tarihinde adet oldum, beklenen 2 Temmuz idi. Fakat 28 Haziran'da kanda 321 değerini gördüm. Bu bile bana fazla gibi gelmişken bugun 2508'e çıkmış. Bu değerler çok yüksek değil mi? Yarın doktor kontrolüm var, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Sizin aranızda böyle olup rahatlatabilecek birileri var mıdır :KK43:
Ne güzel artmış kız işte, niye korkuyorsun? Belki ikizdir,hayırlısı olsun canım:KK54::KK76:

Kızlar bisey sorabilirmiyim bu degerler ozel hastanede mi cikiyo ben devlette yaptiriyorum hep 0.1 cikiyo sizin yqzdiginiz. Gibi degerleri hic görmedim

48-72 saatte bir en az %60 yad a iki kat artması gerekiyor senin ki normal canım..
Sanırım yaklaşık 3 er kat artmış..
Benim 4 kat artıyordu yarın doktor ne dicek bakalım..

48-72 saatte bir en az %60 yad a iki kat artması gerekiyor senin ki normal canım..
Sanırım yaklaşık 3 er kat artmış..
Benim 4 kat artıyordu yarın doktor ne dicek bakalım..

Çok sağol cnm rahatladım biraz, sanki sadece 2 kat artması gerekiyormuş gibi geliyor :) fazla olunca bir sıkıntı olcakmış gibi

Kızlar bisey sorabilirmiyim bu degerler ozel hastanede mi cikiyo ben devlette yaptiriyorum hep 0.1 cikiyo sizin yqzdiginiz. Gibi degerleri hic görmedim
Hamile olmadiginiz icin görmemişsinizdir devlet ozel farketmiyo belki referans araliklari farkli olabilir o kadar. Bir de adet gecikmesi olmadan ölçtürmeyin ki yanılmayasınız.

X