Teşekkür ederim canım :)) işte 2 kattan fazla artınca biraz stres oldum bir sorun mu var diyeNe güzel artmış kız işte, niye korkuyorsun? Belki ikizdir,hayırlısı olsun canım
TeşekkürlerHamile olmadiginiz icin görmemişsinizdir devlet ozel farketmiyo belki referans araliklari farkli olabilir o kadar. Bir de adet gecikmesi olmadan ölçtürmeyin ki yanılmayasınız.
Ben de o psikolojiye girdim ama beklemekten başka çare yok yrın görücez artık bakalım :)))Çok sağol cnm rahatladım biraz, sanki sadece 2 kat artması gerekiyormuş gibi geliyor :) fazla olunca bir sıkıntı olcakmış gibi
Rabbim hayirlisi versin canim ben 6senelik evliyim gecen sene gebe kaldim ama kismet olmadi 1bucuk senedir ugrasiyorum gecen ay ve bu ay olmadım gebelikte yok kismetimize ne. Duser bilmiyoruz bu aralar yumurtlama gunlerim bakqlim herseyin hayirlisiSelam canım ben özelde yaptırdım 2 testimi
Amin canım, hayırlısı dediğin gibi en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahh.Rabbim hayirlisi versin canim ben 6senelik evliyim gecen sene gebe kaldim ama kismet olmadi 1bucuk senedir ugrasiyorum gecen ay ve bu ay olmadım gebelikte yok kismetimize ne. Duser bilmiyoruz bu aralar yumurtlama gunlerim bakqlim herseyin hayirlisi
Aminnn canim allah razi olsun isteyen herkeze nasip etsin sizlerde bol bol dua edin inşallahAmin canım, hayırlısı dediğin gibi en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahh.
değerlerin biraz düşük muhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor. üzülme bu neredeyse herkesin başına gelebiliyor ben de bir kez yaşadım. hatta çoğu insan çok kısa süreli bir gebelik olduğu için hamile olduğunu ve düşük yaptığını bilmiyor adet oldum sanıyor.Arkadaslar merhaba adetm 1gun gecktgnde kan verdim 2saat snra kanamam ve adet sancm basldi doktoragittim sonucu beklemeden doktor kese gorunmuyor ama adet kanamasi da gorunmuyor dedi yarn ki sonuca gorekonusablrm kimyasal gebelk veya dis gebelkte olablr mis. Bugn sonucumu aldm 11.60. Karsisinda 2 3 hafta yaziyor bilgi sahibi olanlar yrdimci olablr mi ogleden snrs doktora gidicem gostermek icin sonuclari . sizinlede konusmak istedim smdiden tesekurler
Him tesekkur ederim kimyasal olrk kalir yani yukselmez mi diyosunzdeğerlerin biraz düşük muhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor. üzülme bu neredeyse herkesin başına gelebiliyor ben de bir kez yaşadım. hatta çoğu insan çok kısa süreli bir gebelik olduğu için hamile olduğunu ve düşük yaptığını bilmiyor adet oldum sanıyor.
Dün kan değerim 639,1 di yarın yine gidicem düşerse diye çok strese giriyorum bu değer nasıl sizce?
Evet gayet iyi 2 günde bir tekrarlayınMerhabalar bende aşılama oldum bugün 12 günüydü kan testi yaptırdım 76.08 çıktı adetime 3 gün var acaba normaldir
Hayırlı olsun öncelikle ben ilk kan testi verdiğimde adetin 7.gunuydu 2450 çıkmıştı değer 4 haftaliksiniz tahminen .değerin ikizle ilgisi yok gayet güzel inşallah keseyi de görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum çok şükürSelam arkadaşlar, buraya daha yeni üye oldum. Yazmak bugüne kısmetmiş:) Benim döndüm 32 günde bir oluyor. En son 30 Mayıs tarihinde adet oldum, beklenen 2 Temmuz idi. Fakat 28 Haziran'da kanda 321 değerini gördüm. Bu bile bana fazla gibi gelmişken bugun 2508'e çıkmış. Bu değerler çok yüksek değil mi? Yarın doktor kontrolüm var, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Sizin aranızda böyle olup rahatlatabilecek birileri var mıdır
Hayırlı olsun öncelikle ben ilk kan testi verdiğimde adetin 7.gunuydu 2450 çıkmıştı değer 4 haftaliksiniz tahminen .değerin ikizle ilgisi yok gayet güzel inşallah keseyi de görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür
Test bozuk olabilir bugün tekrarladınmı ?Ben bundan birşey anlamadım yardımcı olur musunuz ?
Adet oncesi yaptirmissaniz normal .hesaplayicidan bakabilirsiniz en son adetinizin ilk gününe göre hesaplaniyorMerhaba bende üç gün vardı adete kan verdim 76.08 çıktı sizce normalmidir kaç haftalık acaba
Evet 3 gün vardı adetime 3 haftalık cikiyorAdet oncesi yaptirmissaniz normal .hesaplayicidan bakabilirsiniz en son adetinizin ilk gününe göre hesaplaniyor