Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün arayla test yaptırdınızDeğerim 122den 1755e yukselmis cok sukur. Kac olunca kese gorunur ? Ayin 13unde doktor randevum var ozamana kadar kalp atisi duyulurmu acaba 3 mayis son adet
5 gun once yaptirmistim 122 cikan testiKaç gün arayla test yaptırdınız
Çok güzel artmışş benimde dün yaptırdığım 120 idi 3 gün üst üste yaptırdım ben 42 76 120 şuan yarın yine yaptırcam5 gun once yaptirmistim 122 cikan testi
çok güzel artmış canım maşallah böyle devam etsin sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi :)Çok güzel artmışş benimde dün yaptırdığım 120 idi 3 gün üst üste yaptırdım ben 42 76 120 şuan yarın yine yaptırcam
Çok teşekkür ederim allah razı olsunçok güzel artmış canım maşallah böyle devam etsin sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi :)
Bencede erken yaptirmissin haftaya tekrar yaparsın şuanda bata kaç var ?Selam kızlar bende pco var yıllardır ilaçsız adet olmamıştım 20 yaşındayım 8 aylık evliyim geçen ay tarlusal ile adet oldum bittikten 2 gün sonra sogan suyuna başladım 7 gün içtim 15 mayista adet oldum adetimin 18.gunu pembe lekeleme oldu kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor ama goguslerim hiç ağrımıyor sol kasigim segiriyor kendimi hamile hissediyorum dun adetin 22.günüydü kan verdim sonuç negatif doktor zaten erken vermişsin haftaya yine bakalım dedi böyle olup hamile olan var mi çok heyecanliyim çok stresliyim sürekli ağlamak istiyorum
Ben silik gördüm , tekrar edin testiSlm kizlar pozitifmi testim
Tmm teşekkür ederim bu sabah productor yaptim siik ama diğerine gorw belli 2 gun beklemeden yaptim katlanır ins degerBen silik gördüm , tekrar edin testi
Atsana foto canmTmm teşekkür ederim bu sabah productor yaptim siik ama diğerine gorw belli 2 gun beklemeden yaptim katlanır ins deger
Cekemiyirum is yerindeyim bi ara kimse yokken çekip atiyim nur senacimAtsana foto canm
İnş cnm keşke 4 gün sonra yapsaydim neyse 9 u yarın gelmesse 11 inde bekliycem gelmesse bişey vardır gibi :)Var gibi True white inşallah miniğin sennledir
Maşallah baya yuksekmiş. Kese görünmüşse sıkıntı yok demekktir. Erken döllenme olms olabilir.Bayanlar benim kan testimi en son ayin 5inde sonucu almistim 1765 cikmisti. Dun kahverengi lekelenmem oldu bugun gittim ozele kese gorundu tekrar kan verdim dr. 3 bin cikmasi lazim dedi benimdegerimbugun 8965 cikti. Adetim 1 hafta gecti. Degerim normal mi cok mu yuksek?