- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
Bu benim ilk bebeğim kimyasal gebelik nedir onu bile bilmiyorum bata 2 gün varken test yaptım 42 çıktı akşam lekelenmem oldu doktorumu aradım değeriniz düşük kimyasal olabilir demişti çok üzüldüm 1 saat önce tekrar kan verdim 76 cıktı sonucum 1 günde 2 katına çıkmış oldu hayırlısı artıkBu kimyasal gebeliği olanlarda hamile kalmadan önceki hormon ya da kan değerleri farklı mi ya da herkeste olabiliyor mu?Bu arada ınşallah değerleriniz artar
İnşallah bişy olmaz canm. Bn yasadm kimyasal düşük 7 ay önceİnşallah hamilesindir kimyasal gebelikten şüpheleniyo doktorum değerlerin artmasını bekliyoruz
Sizin değeriniz kaçtı yükselme olup düşdümü yoksa direk düşdümü kimyasaldaİnşallah bişy olmaz canm. Bn yasadm kimyasal düşük 7 ay önce
Benm ilk gittiğimde 49.35di. 2 gun snra ancak 65 e yukseldi . Ama dr ilk gittikten snra eve dönüşte lekelenmem baslamıstı. Eve geldim sildikce geliyordu. 2 gun snra gidince zaten baya artmıstı. 65 çıktıgı zaman. Dr dedi iki gun snra yıne bakmamız lazım nerdeyse hiç yukselmemiş dedi buyuk ihtimalle kimyasal olur dedi. İki gun snra gidince zaten baya baya kanamam vardı pıhtılı pıhtılı o gunde değerim 9 a düşmüştü zatenSizin değeriniz kaçtı yükselme olup düşdümü yoksa direk düşdümü kimyasalda
Adetiniz geçince mi yaşamıştınız bu durumu cok geçmiş olsunBenm ilk gittiğimde 49.35di. 2 gun snra ancak 65 e yukseldi . Ama dr ilk gittikten snra eve dönüşte lekelenmem baslamıstı. Eve geldim sildikce geliyordu. 2 gun snra gidince zaten baya artmıstı. 65 çıktıgı zaman. Dr dedi iki gun snra yıne bakmamız lazım nerdeyse hiç yukselmemiş dedi buyuk ihtimalle kimyasal olur dedi. İki gun snra gidince zaten baya baya kanamam vardı pıhtılı pıhtılı o gunde değerim 9 a düşmüştü zaten
Valla canım yeni evliydim. Adet gunumun gevip gecmediğini tam hatırlamıyorm. Ama galiba gecmiştiAdetiniz geçince mi yaşamıştınız bu durumu cok geçmiş olsun
O 44 degerden 2 gun sonra yaptirdigimda 122 cikti yarin tekrar yaptiricamMerhaba durumuzu merak ettim benim suan reglime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı kan değerim 42 çıktı 2 3 damla kan geldi doktorumu aradım kimyasal gebelik olabilir değeriniz çok düşüktü zaten dedi tekrar test yaptırdınız mı değeriniz yükseldimi
Maşallah ben dün yaptırdığımda 42 idi bugün 76 çıktı kat kat artsın değerlerimiz inşallahO 44 degerden 2 gun sonra yaptirdigimda 122 cikti yarin tekrar yaptiricam
mrb canim c.tesi beya hcg 58.36 cikti bugun 106.6 cikti ama progesteron 3.7 cikti ondan takibe devam dedi betanin artmasi guzel dedi ama net bise demedi cuma gunu tekrar bakicak degerlerde artisa gore p.tesi kese icin cagircak hafif hafif lekenmem basladi kizlar bizide dualariniza katin bebisim kalsin benimleMerhaba durumuzu merak ettim benim suan reglime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı kan değerim 42 çıktı 2 3 damla kan geldi doktorumu aradım kimyasal gebelik olabilir değeriniz çok düşüktü zaten dedi tekrar test yaptırdınız mı değeriniz yükseldimi
Üzgünüm ama hamile değilsiniz değer 5 ve üstü çıkması gerek idrar testinde de çıkardı olsaydı benim 4.gun pozitif çıkmıştı ama kan testi kesin sonuçturMrb adetim 4 gün geçti sonucta 0,01 yazıyo ne demek bu?
Teşekkür ederimÜzgünüm ama hamile değilsiniz değer 5 ve üstü çıkması gerek idrar testinde de çıkardı olsaydı benim 4.gun pozitif çıkmıştı ama kan testi kesin sonuçtur
Bugün benimde bat günüm cumartesi 42 olan değerim pazar günü 76.6 oldu kat kat artsın değerlerimiz çarşamba günü tekrar bakılacak kanamrb canim c.tesi beya hcg 58.36 cikti bugun 106.6 cikti ama progesteron 3.7 cikti ondan takibe devam dedi betanin artmasi guzel dedi ama net bise demedi cuma gunu tekrar bakicak degerlerde artisa gore p.tesi kese icin cagircak hafif hafif lekenmem basladi kizlar bizide dualariniza katin bebisim kalsin benimle
Beta hcg 3456 cıktı kese görünür mü sizce
Tesekkür ederimYüksek ihtimalle görülür.
benim progesteron dusuk cikti ins yukselir bebegim direniyo adeta beta artio ins progesteron da artarBugün benimde bat günüm cumartesi 42 olan değerim pazar günü 76.6 oldu kat kat artsın değerlerimiz çarşamba günü tekrar bakılacak kana
Bu progestran denilen değer sürekli değişen bişeymibenim progesteron dusuk cikti ins yukselir bebegim direniyo adeta beta artio ins progesteron da artar
hamilelikte oyleymis atiomus azaliomusBu progestran denilen değer sürekli değişen bişeymi