- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
doktora gidiyorsundur muhakkak bu tablo dış gebeliğe benziyor değildir inşallah canım doktor kontrollerini sakın ihmal etme canım hakkında hayırlısı olsunSelam kizlar degerlerim bi düşüyo bi cikiyo anlam veremedim
15 mayis deger 60 cikti
36 saat snra 112 cikti
Tam 1 hafta sonra 202 cikti
2 gun snrasi 165 cikti
3 gun sonrasi 277 cikti.
Dusmeye basladiktan snra yattim hep dinlendim. Acaba düşük riski var da bu ilk aylar yatip dinlenmemmi gerekiyor. Agrim yok arada hafif kasiklarimda oluyo okadar lekelenmemde yok. Biraz daha bekleyip oylemi gitsem doktora bilemedim kafam cok karışık. Dış gebelik olmasndan korkuyorum. Allahim hayırlısını nasip etsin.
Selam kizlar degerlerim bi düşüyo bi cikiyo anlam veremedim
15 mayis deger 60 cikti
36 saat snra 112 cikti
2 gun snrasi 165 cikti
3 gun sonrasi 277 cikti.
Dusmeye basladiktan snra yattim hep dinlendim. Acaba düşük riski var da bu ilk aylar yatip dinlenmemmi gerekiyor. Agrim yok arada hafif kasiklarimda oluyo okadar lekelenmemde yok. Biraz daha bekleyip oylemi gitsem doktora bilemedim kafam cok karışık. Dış gebelik olmasndan korkuyorum. Allahim hayırlısını nasip etsin.
doktora gidiyorsundur muhakkak bu tablo dış gebeliğe benziyor değildir inşallah canım doktor kontrollerini sakın ihmal etme canım hakkında hayırlısı olsun
165ten sonra yine 200 e cikmis amaCumartesi gittim enson 165di deger iste dis gebelik pek sanmiyorum demisti. Lekelenme varmi diye sordu yoktu. Kasiklarima bastirdi agri varmi diye yoktu. Cuma gitcem tekrar
165ten sonra yine 200 e cikmis amasağlıklı gebelikte hep artar iki günde bir iki katina cikar
165ten sonra yine 200 e cikmis amaCumartesi gittim enson 165di deger iste dis gebelik pek sanmiyorum demisti. Lekelenme varmi diye sordu yoktu. Kasiklarima bastirdi agri varmi diye yoktu. Cuma gitcem tekrar
Yarin tekrar test yaptircam eger 500lerde olursa icim rahatlar.
Benimde öyle olmustu cnm düşük yükseldi kasık agrim vardi kesinlikle takipte kal inşallah dış gebelik degildir165ten sonra yine 200 e cikmis amasağlıklı gebelikte hep artar iki günde bir iki katina cik
Aksine rahatlamamasi lazım çünkü düşüp yükselmesi dr dedigine gore dis gebelik.. İnşallah dusundugunuz gibi iyi olur hersey
Canım çok sağlıklı durmuyor. Doktora git ama muhtemelen onlarda değerin çok az yükselsin diyecekler çünkü kesenin olusmasi gerek. Ama bence durma onlar yonlendirsinSelam kizlar degerlerim bi düşüyo bi cikiyo anlam veremedim
15 mayis deger 60 cikti
36 saat snra 112 cikti
2 gun snrasi 165 cikti
3 gun sonrasi 277 cikti.
Canım korkutmak istemem ama degerin sadece 36 saat snra yaptıgın testte yukselmiş. Diğerlerinde hiç yukselmemiş. Kanaman lekelenmen var mı ?Selam kizlar degerlerim bi düşüyo bi cikiyo anlam veremedim
15 mayis deger 60 cikti
36 saat snra 112 cikti
2 gun snrasi 165 cikti
3 gun sonrasi 277 cikti.
Gecmiş olsn canm. Bnde 7 ay önce kimyasal düşük yasadım. Şimdi 3 4 aydır yeniden deniyoruz.Beta dustukten sonra cikmasi dis gebelik dedi doktorum, gecmis olsun bende kimyasal gebelik yaşıyorum şuan beta hep düşüyor
İnşallah olmaz cnmmm ben yaşadım çok zorrrYarin gitmeyi düşünüyorum. Insallah duserde değer dış gebelik olmaz hayirlisi insallah
Ge
Gecmiş olsn canm. Bnde 7 ay önce kimyasal düşük yasadım. Şimdi 3 4 aydır yeniden deniyoruz.
Merhaba hanımlar.
Adetime son 4 gün kaldı. Bu süreçte akıntım fazlalaştı, gaz problemim oluştu, hafif kasık ağrılarım var.
Sizce test yapmak için erken mi?
Amin cnm saol ❤Teşekkür ederim, umarim cok aratmadan nasip eder Allahim
Merhaba, benimde cok gazim vardi kesin hamileyim demistim ve oylede cikti ama kimyasal gebelikmis adetimi bekliyorum suan, idrar testi yapin cikmazsa adet gunu gene yaparsınız
Çok üzüldüm dilerim rabbim en kısa zamnda hayırlı evlatlar nasip eder sizlere.
Eve geçince test alacağım hakımızda hayırlısı inşAllah, cevabınız içinde teşekkür ederim :)