- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
Allah korusun kötüyü çağırma kırmızıya döner derler ins bişey değildir iyi düşünelim olabiliyo öyle hatta ben 1 hafta yaşadım kahve kanamayı progestern verdi allaha emanet cnmBoyle parmak ucu kadar bulasmis zaten ama cookk korktuumm. Dusuk olursa nasil olur ki
Kizlaar gunluk pedimde cok az bisey kahverengi koyu akinti bulasmis. Dusuruyormuyumm ?
5 haftalik oldu bugun
Yerleşme kanamasıdır o canim düsük olsa çok fazla ağrın olması lazımdı kötü düsünme rabbim bebişlerimizi korusun insallah
Cok panikledim Allahım insallah kotu bisey yoktuurr
Devamı geldi mi peki akıntının ?
Devamı geldi mi peki akıntının ?
Simdk peceteye sildigim zaman geliyoorr kahverengi leke oofff
Canım banada 10nunca haftamda oldu korkma çok gelmediği sürece ama doktorunla görüş inşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağınaSimdk peceteye sildigim zaman geliyoorr kahverengi leke oofff
Kızlar doktora gitmiştim cuma günü pazartesi kan ver değerine bir bakalım dedi. Bende dedim bi test yapayım öylesine hatıra kalsın dedim ama negatif çıkıyo. Silik bile çıkmıyo neden sizce ? Hiçbağrımda yok. Düşük yaptığıma dair bir belirti bir kanda yok. Noluyo sizce ?
vermiştim 46.91 çıkmıştı. Doktor daha çok yeni demiştiHiç kan vermemişmiydin sen canim sadece test mi yapmistin ?
vermiştim 46.91 çıkmıştı. Doktor daha çok yeni demişti
Kimyasal mi yaşadın acaba canimtekrardan kan ver istersen deger düşmuşse kimyasaldır
Pazartesi vericem tekrar. Ama işte herhangi bir belirtide yok düşüğe dair( çok ümitlenmiştim çok sevinmiştim
Çok erken sevinmişim demekkiHakkinda hayirlisi olsun canim insallah yüksek çıkar değerin çıkmazsa da üzme kendini rabbim tez zamanda yerini doldurur insallah
Yükseliş güzel dedi ama progestan diye bir ilaç yazdı eczaneye geldim eczacı bu düşük riski için dedi ama doktorum hiç düşük riskinden bahsetmedi progesteron 12.50Doktor ne dedi canım ben bi kere baktırdım kafama takmamak için bidaha baktırmadım
Y
yok cnm Dr git ama progestern yazar benim ilk oglumda öyle olmustu
vermiştim 46.91 çıkmıştı. Doktor daha çok yeni demişti
Doktor en azindan sana daha çok yeni demiş benim değerim 213 tu doktor gebelik var diyemem dedi ikinci kez ölçtürdüğümde 676 cıktı yani gebelik gayette varvermiştim 46.91 çıkmıştı. Doktor daha çok yeni demişti
O değer giderek yükselecek sakın üzülme benim gibi bende cok kafama taktim a gebeyim şuanvermiştim 46.91 çıkmıştı. Doktor daha çok yeni demişti
Suan neden negatif çıkıyor pekiO değer giderek yükselecek sakın üzülme benim gibi bende cok kafama taktim a gebeyim şuan
Önlem amaçlıdır progestan şuan düşük vs herhangi nişeyi göremez zaten kese bile görünmez ki yani başka sebepten vermemiştir. Rahmin doğal yapısını korur progestan yani rahimden dolayı bi terslik çıkmasın diye vermiştirYükseliş güzel dedi ama progestan diye bir ilaç yazdı eczaneye geldim eczacı bu düşük riski için dedi ama doktorum hiç düşük riskinden bahsetmedi progesteron 12.50
Doktor en azindan sana daha çok yeni demiş benim değerim 213 tu doktor gebelik var diyemem dedi ikinci kez ölçtürdüğümde 676 cıktı yani gebelik gayette var