- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Amin cumlemize insaallah, bir kizim var 18aylik,ikinciyii istiyoruz :)
Allah bağışlasın evladınızı, 2.yide teaz zamanda nasip etsin inşallah
Benim adete 7 gun kala cikmisti testte kan testi yaptir bence hemenMerhaba hanımlar.
Adetime son 4 gün kaldı. Bu süreçte akıntım fazlalaştı, gaz problemim oluştu, hafif kasık ağrılarım var.
Sizce test yapmak için erken mi?
Gec dollenme veya erken dollenmeye gore degisir degerin tam deger soyleyemeyiz sana ama 5in ustu hamile demek testte ciktiysa insallah kandada yuksek deger cikicaktirBugün ilk kan tahlilimi verdim yarın sonuç çıkacak hayırlısıyla kaç cikarsa normal demektir? adetimin 7.gununde verdim yine adetin 4 ve 5.gunu idrar testim pozitif çıkmıştı
Benim adete 7 gun kala cikmisti testte kan testi yaptir bence hemen
Guzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim cevabınız için, önce evde test alıp yapacağım sanırım, umarım hayırlı haberleri alırım
3 gun once yaptim test 44.75ti dun yaptirdim tekrar 122 cikti adetim tarihi 2 haziran daha gecmedi yani gunum hemsire degerin dusuk dedi sizce ?
değerin 2 güne bir yükselecek 2 defa kan ver takip et değerlerini bence.3 gun once yaptim test 44.75ti dun yaptirdim tekrar 122 cikti adetim tarihi 2 haziran daha gecmedi yani gunum hemsire degerin dusuk dedi sizce ?
Bugün ilk kan tahlilimi verdim yarın sonuç çıkacak hayırlısıyla kaç cikarsa normal demektir? adetimin 7.gununde verdim yine adetin 4 ve 5.gunu idrar testim pozitif çıkmıştı
ama dogru soylemis adet ten 14 gun sonra yumurtlafigibi dusunursen e bi haftada dollenme olsa 1 veya 2 haftadir bncede ben kendim icinde bole dusunuyorum ama ins degerlerimiz artar dahaHemsire 1,2 haftalik hamilesindiyo bende dedimki suan adetime gore 4 haftalik , o onemli degil diyor bana. 1 bucuk ay sonra keseyi gorursunuz diyo neyin kafasini yasadi acaba cok sinirimi bozdu.
Sağlık ocağına verdim yarın çıkacak sonucAdetten bir hafta sonra vermissiniz yuksek çıkması lazim ama tabi dollenmeyede bağlı kani saglik ocaginda mi verdiniz ozel hastanede mi?
Ama doktorlar bile adetin baslangic tarihinden aliyorlar hafta hesaplamayi bana 1 bucuk ay sonra kese gorunur diyi sacma bence suan 4 h. 2 hafta sonra gitsem kalp atisini duycam belkiama dogru soylemis adet ten 14 gun sonra yumurtlafigibi dusunursen e bi haftada dollenme olsa 1 veya 2 haftadir bncede ben kendim icinde bole dusunuyorum ama ins degerlerimiz artar daha
hee 1 bucuk ay daha beklicen mi dedi ben totalde yani 6 haftalikken gibi anladim ondan neysr sen canini hic biseyin sikmasina musade etmeAma doktorlar bile adetin baslangic tarihinden aliyorlar hafta hesaplamayi bana 1 bucuk ay sonra kese gorunur diyi sacma bence suan 4 h. 2 hafta sonra gitsem kalp atisini duycam belki
Sağlık ocağına verdim yarın çıkacak sonuc
Bakıyorum da göremedim elimde numara yokSağlık. Ocaginda hep yarin cikar sonuçlar diyolar ama netten simdi ogrenebilirsiniz, , kan alinan gün oglenden sonra aksama dogru açıklanıyor nette, hep öyle ogrendim :)