Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bugün ilk kan tahlilimi verdim yarın sonuç çıkacak hayırlısıyla kaç cikarsa normal demektir? adetimin 7.gununde verdim yine adetin 4 ve 5.gunu idrar testim pozitif çıkmıştı

Bugün ilk kan tahlilimi verdim yarın sonuç çıkacak hayırlısıyla kaç cikarsa normal demektir? adetimin 7.gununde verdim yine adetin 4 ve 5.gunu idrar testim pozitif çıkmıştı
Gec dollenme veya erken dollenmeye gore degisir degerin tam deger soyleyemeyiz sana ama 5in ustu hamile demek testte ciktiysa insallah kandada yuksek deger cikicaktir

mrb kizlar benim kan sonucum 40.25 cikti gebelik var dedi labratuvar daki teknisyen p.tesi tekrar kafin doguma muayene olup kan vericem gec mi olur yoksa hafta sonu vermelimiyim bide 3 gun gecikme ile bu sonuc deger normalmi

3 gun once yaptim test 44.75ti dun yaptirdim tekrar 122 cikti adetim tarihi 2 haziran daha gecmedi yani gunum hemsire degerin dusuk dedi sizce ?

3 gun once yaptim test 44.75ti dun yaptirdim tekrar 122 cikti adetim tarihi 2 haziran daha gecmedi yani gunum hemsire degerin dusuk dedi sizce ?
değerin 2 güne bir yükselecek 2 defa kan ver takip et değerlerini bence.
bence normal değerlerin benim 75/150/382 çıktı

Adetten bir hafta sonra vermissiniz yuksek çıkması lazim ama tabi dollenmeyede bağlı kani saglik ocaginda mi verdiniz ozel hastanede mi?

Hemsire 1,2 haftalik hamilesindiyo bende dedimki suan adetime gore 4 haftalik , o onemli degil diyor bana. 1 bucuk ay sonra keseyi gorursunuz diyo neyin kafasini yasadi acaba cok sinirimi bozdu.

Hemsire 1,2 haftalik hamilesindiyo bende dedimki suan adetime gore 4 haftalik , o onemli degil diyor bana. 1 bucuk ay sonra keseyi gorursunuz diyo neyin kafasini yasadi acaba cok sinirimi bozdu.
ama dogru soylemis adet ten 14 gun sonra yumurtlafigibi dusunursen e bi haftada dollenme olsa 1 veya 2 haftadir bncede ben kendim icinde bole dusunuyorum ama ins degerlerimiz artar daha

ama dogru soylemis adet ten 14 gun sonra yumurtlafigibi dusunursen e bi haftada dollenme olsa 1 veya 2 haftadir bncede ben kendim icinde bole dusunuyorum ama ins degerlerimiz artar daha
Ama doktorlar bile adetin baslangic tarihinden aliyorlar hafta hesaplamayi bana 1 bucuk ay sonra kese gorunur diyi sacma bence suan 4 h. 2 hafta sonra gitsem kalp atisini duycam belki

Ama doktorlar bile adetin baslangic tarihinden aliyorlar hafta hesaplamayi bana 1 bucuk ay sonra kese gorunur diyi sacma bence suan 4 h. 2 hafta sonra gitsem kalp atisini duycam belki
hee 1 bucuk ay daha beklicen mi dedi ben totalde yani 6 haftalikken gibi anladim ondan neysr sen canini hic biseyin sikmasina musade etme

Kızlar az önce kahve rengi bi akıntım oldu yerleşme kanaması olabilir mi? Yerleşme kanaması yaşayanlar ilişkiden kaç gün sonra oldu ve nasıldı yardımcı olabilir misiniz? Bide yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda beta yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…