Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben suanda doktordan geliyorum. Dusuk tehlikesi var dedi :KK43: 1 hafta dinleneceksin agir seyler yapma tekrar kontrole gel dedi. Napicam bilmiyoruum

Arkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti :KK43:
Bazı doktorlar hakikaten delirmiş benim doktor değerimi 38 gördü hamilesin dedi 2 hafta sonra gel tekrar degerine bakalım yükselicek o deger dedi yolladı beni

Doktor en azindan sana daha çok yeni demiş benim değerim 213 tu doktor gebelik var diyemem dedi ikinci kez ölçtürdüğümde 676 cıktı yani gebelik gayette var

Öncelikle hayırlı olsun. Fakat bana yeni dedi ama suanda test yaptım ama negatif çıktı[/QUOTE]
Canim idrara geçmesi uzun sürüyor biraz daha sabırlı olman gerek ama seni çok iyi anlıyorum

Öncelikle hayırlı olsun. Fakat bana yeni dedi ama suanda test yaptım ama negatif çıktı
Canim idrara geçmesi uzun sürüyor biraz daha sabırlı olman gerek ama seni çok iyi anlıyorum[/QUOTE]
Kimyasal gebelik ile sonuçlandı tatlım. Dün kan tahlilş yaptırdım. 0.870 çıktı. Meleğim gitmiş :KK43:

mrb kızlar ben yeniyim lutfen ayrdımcı olun 24mayıs perşembe günü testimde 1194,3 hcg testi cıkdı bugunde 3423,5 beta hcg testim cıkdı fakat kese görünmüyor 2ayrı dr gitdim ikiside kese yok dedıler çok moralım bozuldu...(sat 19nisan)

mrb kızlar ben yeniyim lutfen ayrdımcı olun 24mayıs perşembe günü testimde 1194,3 hcg testi cıkdı bugunde 3423,5 beta hcg testim cıkdı fakat kese görünmüyor 2ayrı dr gitdim ikiside kese yok dedıler çok moralım bozuldu...(sat 19nisan)
1 hafta daha bekle canim degerin iyi cikmis masallah kese gozukur 1 haftaya bence

Canim idrara geçmesi uzun sürüyor biraz daha sabırlı olman gerek ama seni çok iyi anlıyorum
Kimyasal gebelik ile sonuçlandı tatlım. Dün kan tahlilş yaptırdım. 0.870 çıktı. Meleğim gitmiş :KK43:[/QUOTE]
Canim yaaa sakın üzülme hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı bir gebelik olsa zaten hiç bir sorun olmaz bunuda düşün üzülme lütfen

Kimyasal gebelik ile sonuçlandı tatlım. Dün kan tahlilş yaptırdım. 0.870 çıktı. Meleğim gitmiş :KK43:
Canim yaaa sakın üzülme hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı bir gebelik olsa zaten hiç bir sorun olmaz bunuda düşün üzülme lütfen[/QUOTE]
aunen öyşe napalım kısmet değilmiş bu sefer :KK43: Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Merhabalar, aranızda bana da yer var mı:KK52: 2.5 yaşında bir oğlum var. Birkaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorduk lakin Bebiş hesap yaptırmadı bize:KK54: İşin kötü tarafı son adet tarihimi hatırlamıyorum :silah:cumartesi test yaptırdım beta hcg değerim 2423 çıktı, bugün yine yaptırdım 6404 çıktı. Sizce kaç haftalık sonuçlar :KK51:

Merhabalar, aranızda bana da yer var mı:KK52: 2.5 yaşında bir oğlum var. Birkaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorduk lakin Bebiş hesap yaptırmadı bize:KK54: İşin kötü tarafı son adet tarihimi hatırlamıyorum :silah:cumartesi test yaptırdım beta hcg değerim 2423 çıktı, bugün yine yaptırdım 6404 çıktı. Sizce kaç haftalık sonuçlar :KK51:
5 haftalık falan sanırım :) keseyi gördünüz mü ?

Selam kizlar degerlerim bi düşüyo bi cikiyo anlam veremedim
15 mayis deger 60 cikti
36 saat snra 112 cikti
Tam 1 hafta sonra 202 cikti
2 gun snrasi 165 cikti
3 gun sonrasi 277 cikti.
Dusmeye basladiktan snra yattim hep dinlendim. Acaba düşük riski var da bu ilk aylar yatip dinlenmemmi gerekiyor. Agrim yok arada hafif kasiklarimda oluyo okadar lekelenmemde yok. Biraz daha bekleyip oylemi gitsem doktora bilemedim kafam cok karışık. Dış gebelik olmasndan korkuyorum. Allahim hayırlısını nasip etsin.

X