- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
Barkot veriyorlar yaa orda bir numara var eşim de hep öyle öğrenirBakıyorum da göremedim elimde numara yoksiz nasıl bakıyorsunuz
Foto çekmek aklıma gelmedi o an hayırlısı artık yarın öğrenirim inşallah :) e nabız dan da takipteyim henüz yokBarkot veriyorlar yaa orda bir numara var eşim de hep öyle öğrenir
Bakıyorum da göremedim elimde numara yoksiz nasıl bakıyorsunuz
Günaydın kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
oyy masallah hadi gozun aydinSonucu aldım 2450 çıktı haftaya kadin doğuma gideceğim inşallah: )
Çok şükür keseyi görürsem icim daha da rahatlayacakoyy masallah hadi gozun aydin
Günaydın kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
Sonucu aldım 2450 çıktı haftaya kadin doğuma gideceğim inşallah: )
Amin insallah Allah razı olsun.Goguslerim şişmişti adetten bir hafta önce şişlik indi bir ara ama uç kısımları aciyordu her adetimden önce şişerdi ama bu kez farklıydı ara ara da kasik batmalarım oluyordu .Adetim gecikti 4 ve 5 günü idrar testinde pozitifti 7.gunu kan verdimHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah .Belirtileriniz neydi acaba yazabilir misiniz
Amin insallah Allah razı olsun.Goguslerim şişmişti adetten bir hafta önce şişlik indi bir ara ama uç kısımları aciyordu her adetimden önce şişerdi ama bu kez farklıydı ara ara da kasik batmalarım oluyordu .Adetim gecikti 4 ve 5 günü idrar testinde pozitifti 7.gunu kan verdim
Amin insallah Allah razı olsun.Goguslerim şişmişti adetten bir hafta önce şişlik indi bir ara ama uç kısımları aciyordu her adetimden önce şişerdi ama bu kez farklıydı ara ara da kasik batmalarım oluyordu .Adetim gecikti 4 ve 5 günü idrar testinde pozitifti 7.gunu kan verdim
Teşekkür ederim canım okuldan çıkayım ilk işim oCanım devletin acilinde 1,5 saatte çıkıyor en geç, orada yaptır derim.
Biraz ama uçlarına hala dokunamıyorum uyuşuk ve farklı bir acı varGöğsünüz hala şiş mi peki
Insallah en kisa zamanda nasip etsin rabbimTeşekkür ederim darısı başımıza inşallah
Beta hcg 116.80 kac haftalık oluyo