Aaaa aynı gün
Bazı doktorlar hakikaten delirmiş benim doktor değerimi 38 gördü hamilesin dedi 2 hafta sonra gel tekrar degerine bakalım yükselicek o deger dedi yolladı beniArkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Doktor en azindan sana daha çok yeni demiş benim değerim 213 tu doktor gebelik var diyemem dedi ikinci kez ölçtürdüğümde 676 cıktı yani gebelik gayette var
Anladım teşekkürlerÖnlem amaçlıdır progestan şuan düşük vs herhangi nişeyi göremez zaten kese bile görünmez ki yani başka sebepten vermemiştir. Rahmin doğal yapısını korur progestan yani rahimden dolayı bi terslik çıkmasın diye vermiştir
Canim idrara geçmesi uzun sürüyor biraz daha sabırlı olman gerek ama seni çok iyi anlıyorum[/QUOTE]Öncelikle hayırlı olsun. Fakat bana yeni dedi ama suanda test yaptım ama negatif çıktı
1 hafta daha bekle canim degerin iyi cikmis masallah kese gozukur 1 haftaya bencemrb kızlar ben yeniyim lutfen ayrdımcı olun 24mayıs perşembe günü testimde 1194,3 hcg testi cıkdı bugunde 3423,5 beta hcg testim cıkdı fakat kese görünmüyor 2ayrı dr gitdim ikiside kese yok dedıler çok moralım bozuldu...(sat 19nisan)
Kimyasal gebelik ile sonuçlandı tatlım. Dün kan tahlilş yaptırdım. 0.870 çıktı. Meleğim gitmişCanim idrara geçmesi uzun sürüyor biraz daha sabırlı olman gerek ama seni çok iyi anlıyorum
Canim yaaa sakın üzülme hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı bir gebelik olsa zaten hiç bir sorun olmaz bunuda düşün üzülme lütfen[/QUOTE]Kimyasal gebelik ile sonuçlandı tatlım. Dün kan tahlilş yaptırdım. 0.870 çıktı. Meleğim gitmiş
5 haftalık falan sanırım :) keseyi gördünüz mü ?Merhabalar, aranızda bana da yer var mı2.5 yaşında bir oğlum var. Birkaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorduk lakin Bebiş hesap yaptırmadı bize İşin kötü tarafı son adet tarihimi hatırlamıyorum cumartesi test yaptırdım beta hcg değerim 2423 çıktı, bugün yine yaptırdım 6404 çıktı. Sizce kaç haftalık sonuçlar
Doktorum hafta sonu burda olacağı için gidemedim5 haftalık falan sanırım :) keseyi gördünüz mü ?
Dun hastaneye gittim 3+4ti dun degerim 44,75 cikti dusuk mu normal mi ? Daha adet tarihime 2,3 gun var
Normal canm hayırlı olsn. İlk gittiğinde daha tutunma aşamasındayms :)Kızlar benim 38 degerden 1406 ya cıktı bu 5 gün içinde yükselmesi normal mi