Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar size sorum olcak 14 Nisa’nda regli oldum ve 8 gün gecikti kan testi yaptım negatif ama doktor altyan muayene ederken kese gördü belki test yanlış çıkmıştır dedi birdaha yaptırdı gene negatif ama bu kese diyo salo günü gidicem gine başına gelen varmı arkadaşlar hiç

Regl oldunuz 8 gün sonra kese nasıl görmüş ilk defa duyuyorum.
Allah gönlünüze göre versin..

Adet söktürücümüüü ınanmiyorum ya bu kadarda olmaz

Kizlar benim son adet tarihim 21 nisandi. Bat 18 mayisti 22 mayıs salı günü kan verdim 1813.00 çikti beta. Sizcede çok degil mi sknti mi var acaba? Carsamba ultrasonda kese henuz gozukmedi. Rahim duvarim kalinlasmis kese hazirlaniyor dedi doktor. Haftaya carsamba bidaha gidicem ultrasona.

Canim dert etme benimde battan 3gun sonrasi 2100lerde cikmisti. Gecen hafta keseyi de gordum sukur ❤ olumsuz dusunme gayet normal

Herkese merhaba.
O kadar uzun zamandır kk'ya yazmıyorumki,artık takip etmeyeyim yazayım dedim
Bende yaklaşık 2 senedir kızımın kardeş baskısından dolayı bebek deniyorum.1 defa 6 haftalık kalbi atmadığı ve kese büyümediği için kürtaj,1 defada yumurta çatlatma iğnesinden dolayı sessiz düşük yaşadım.
Bu ay tüm yumurtlama günlerini değerlendirdim ve bayağı umutluyum
Geçen pazar rahatsızlanınca kan tahlili verdim tedaviden önce 0.100 çıktı değerim fakat doktorda varsa bile çoook erken çıkması mümkün değil dedi.
SAT 1 Mayıs dün evde kaset testlerden yaptım negatif çıktı.Umarım bu ay başarmışımdır

Herkese sevgiler

Slm kizlar sabag yaptığım test ben 8 gün önce adet olmuS tüm adet olup hamile olan varmi aranızda bu test pozitif degilmi

Eklentiler

• 20180526_074841.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 79
Kizlaar gunluk pedimde cok az bisey kahverengi koyu akinti bulasmis. Dusuruyormuyumm ?
5 haftalik oldu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…