Kızlar size sorum olcak 14 Nisa’nda regli oldum ve 8 gün gecikti kan testi yaptım negatif ama doktor altyan muayene ederken kese gördü belki test yanlış çıkmıştır dedi birdaha yaptırdı gene negatif ama bu kese diyo salo günü gidicem gine başına gelen varmı arkadaşlar hiç
Adet söktürücümüüü ınanmiyorum ya bu kadarda olmazKaçırmayın lütfen referans ağırlıklarına bakarak bile yol alabilirsiniz
Heralde temkinli davranmak istemiş ama bu şekilde söylenmez.
Bana da idrar kitini adetime 1 hafta kala götürdüm tabi çok kırmızı değildi.böyle olmaz gene kan testi yapalım boşa ümitlenme dedi üstüne sonuca göre söktürücü yazdı düşün .eve gittim sonra 2 saat sonra sonuç için aradım 197 dediler.yanılmadım yani varmış işte .Ama dr inanmamıştıu o ayrı.
amin inşallahiyi bari yükseliyor kuzum. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :) umarım benimkide yükseliyordur.
Bugün gittim doktora beta hcg 676 cıktı iyimi acaba 2 gün önce 213 tüŞüphen olmasın canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benim çizgim bu kadar bile net değildi inan ama sağlık ocağındaki hemşire çıkması yeter ilk anlarda dedi
çok iyi çıkmış canım 2 katını da geçmiş maşallahBugün gittim doktora beta hcg 676 cıktı iyimi acaba 2 gün önce 213 tü
Doktor ne dedi canım ben bi kere baktırdım kafama takmamak için bidaha baktırmadımBugün gittim doktora beta hcg 676 cıktı iyimi acaba 2 gün önce 213 tü
Canim dert etme benimde battan 3gun sonrasi 2100lerde cikmisti. Gecen hafta keseyi de gordum sukur ❤ olumsuz dusunme gayet normalKizlar benim son adet tarihim 21 nisandi. Bat 18 mayisti 22 mayıs salı günü kan verdim 1813.00 çikti beta. Sizcede çok degil mi sknti mi var acaba? Carsamba ultrasonda kese henuz gozukmedi. Rahim duvarim kalinlasmis kese hazirlaniyor dedi doktor. Haftaya carsamba bidaha gidicem ultrasona.
Canim dert etme benimde battan 3gun sonrasi 2100lerde cikmisti. Gecen hafta keseyi de gordum sukur ❤ olumsuz dusunme gayet normal
Ben gec gittim canim. 7bin kusur degeri gordukten 1hafta sonra gittim. 5+5 te gordum sata gore.Sen kac haftalikken gordun keseyi acaba ?
Adetim 2 gün gecikti dün kan tahlili yaptım beta hcg 116.80 cıktı nasıl sizce
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canim güzel çıkmiş degerin Allah kucağına almayi nasıp etsin
yok cnm Dr git ama progestern yazar benim ilk oglumda öyle olmustuKizlaar gunluk pedimde cok az bisey kahverengi koyu akinti bulasmis. Dusuruyormuyumm ?
5 haftalik oldu bugun
Y
yok cnm Dr git ama progestern yazar benim ilk oglumda öyle olmustu