Kızlar bugun kan verdim ve sonuç 46.91 çıktı. Adetim 2 gün gecikti. (Kahverengi leke vardı sadece okadar) normal bir değer mi?
Tamam canım takip edeceğim. Senin yükseldi mi yeni mi yaptın test ?benim.aadetim 4 gün geçti test yaptım 33 çıktı bekleyin iki gündür bir ver kann iki katı olması lazım böyle devam et vermeye cnm
ilk test yaptım 33 çıktı sonra 42 çıktı dün yaptım 93 çıktı böyle iki katı çıkarsa doktor iyi olur dedi yarın yine verecemTamam canım takip edeceğim. Senin yükseldi mi yeni mi yaptın test ?
iyi bari yükseliyor kuzum. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :) umarım benimkide yükseliyordur.ilk test yaptım 33 çıktı sonra 42 çıktı dün yaptım 93 çıktı böyle iki katı çıkarsa doktor iyi olur dedi yarın yine verecem
Arkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Arkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Drlar artık saçmalıyor bende adetten 2 gün önce dahiliye bölümüne yaptırmıştım 160 gibi bi sonuç çıktı kesin var denemez dedi sonuç 7 aylık gebeyim sen boşver hayırlı sağlıkşı olsun inşallahArkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Canim kimi doktor umutlandirmak istemiyor bence yada kotu bilmiyorum benim degerim 2bin kusurdu ve adetten 2gun gecmisti yalnizca degerin cok az anormal olabilir 10gun sonra gel dedi. Bir daha ona gitmedim 10gun sonra baska doktora gittim ve ultrasonda keseyi gordum sukur ❤ darisi bebisi gormek ve kalp atisinda. Hepimize nasip etsin Rabbim saglikla sihhatle.sen hiic canini sikma moraliniz bozma en onemlisi o cunkuArkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Çok saolun yarın başka doktora gidicem zaten yarınki sonucuda yazarım burdanTabiki de hamilesin doktor bence saçmalamış 5ten yukarısı hamile sayılıyorsun ve senin değerin gayet güzel çıkmış hiç korkma bi dahakine başka doktora git bence.
Bide evde test yaptım ben belirgin 2 çizgi cıktı öyle silik falanda değilDrlar artık saçmalıyor bende adetten 2 gün önce dahiliye bölümüne yaptırmıştım 160 gibi bi sonuç çıktı kesin var denemez dedi sonuç 7 aylık gebeyim sen boşver hayırlı sağlıkşı olsun inşallah
Şüphen olmasın canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benim çizgim bu kadar bile net değildi inan ama sağlık ocağındaki hemşire çıkması yeter ilk anlarda dediBide evde test yaptım ben belirgin 2 çizgi cıktı öyle silik falanda değil
Gayet normal canim degerinArkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti
Evet canim döker dökmez çıktı herşeyin hayirlisi yarın tekrar kan testi yaptiricam yazarım burdanŞüphen olmasın canım sağlıkla al kucağına inşallah. Benim çizgim bu kadar bile net değildi inan ama sağlık ocağındaki hemşire çıkması yeter ilk anlarda dedi
Bir daha asla gitmem zaten yani ne yapıcağımi şaşırdım benim ilk bide tüm hevesimi kaçırdıGayet normal canim degerin
Benim 5 gun gecikmişti 240ti
O doktoru birak
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebeliktirEvet canim döker dökmez çıktı herşeyin hayirlisi yarın tekrar kan testi yaptiricam yazarım burdan
Cidden saçmalamış benim 197 ile hamilesin dedi.Ancak 2 gün sonra tekrar artması lazım dedi.Tabiki de hamilesin doktor bence saçmalamış 5ten yukarısı hamile sayılıyorsun ve senin değerin gayet güzel çıkmış hiç korkma bi dahakine başka doktora git bence.
Cidden saçmalamış benim 197 ile hamilesin dedi.Ancak 2 gün sonra tekrar artması lazım dedi.
Sağlıklı gebelik için.
Şuan ne kadar pekiCidden saçmalamış benim 197 ile hamilesin dedi.Ancak 2 gün sonra tekrar artması lazım dedi.
Sağlıklı gebelik için.
yani o gönderdiğimden 3 kere 2 gün ara ile yaptırdım 1000 küsürde şuan .Elhamdülillah.Şuan ne kadar peki
Kaçırmayın lütfen referans ağırlıklarına bakarak bile yol alabilirsinizinsanın hevesini kaçırıyorlar kendilerinin tuzu kuru tabi