Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktorum bisey demedi 36 saatte 60 dan 112 ye cikinca bisey demedi. Suan bi sıkıntı yok gbi. Senin degerler nasildi

Doktorum bisey demedi 36 saatte 60 dan 112 ye cikinca bisey demedi. Suan bi sıkıntı yok gbi. Senin degerler nasildi

benim değerin. adetin 4 gün geçti 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı ve doktor dış gebelikten suphleniyr

lütfen bilen bayanlara yazın hamileligi 5-6 -7 haftaya yakın dış gebelik deyip sonra normal gebeliğe dönen bayanlar varmı sizden bir haber bekliyom. lütfen hanımlar çok ihtiyacım var bu haberlere

benim değerin. adetin 4 gün geçti 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı ve doktor dış gebelikten suphleniyr

Yanlis anlamadiysam deger 42 cikiyo 2 gun snrasi 93 ciktiysa bnce iyi gbi 2 kati artis olursa saglikli diyolarlar ya. Sen içini ferah tut canm Allah nederse o olur sıkma canını Allahtan hayırlısını iste. Bnmde ocak ayinda 1 tane düşüğüm oldu ama bak Allah'm 2. Nasip etti.

cnm sen niye düşük yaptın ben korkuyorum vallahi çok istedim Bebeğimi 1 yıldır bekliyom Allah tan hayırlıssini istiyrm artık

Aynisi bende oldu aynisi . dustu bugun bebek geci bebek denemezde beta hcg 26 ya dusmustu tutunamamis seninkide oyledr ayni bnm yasadiklarimin cunku

beta hch 1810.0 cıktı, en son 21 nisan adet oldum yüksek cıkıyor gibi neden sizce ? yarin ultrason olcam

Kızlar bugun kan verdim ve sonuç 46.91 çıktı. Adetim 2 gün gecikti. (Kahverengi leke vardı sadece okadar) normal bir değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…