Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kan+testi+bhcg.gif

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

beta-bhcg.gif
Arkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti :KK43:

Arkadaşlar ben bugün sonuçlarımı bugün aldim hcg 213 ama doktor gebe olduğunu söylemek için erken dedi neden acaba adetim 2 gün gecikti :KK43:

Tabiki de hamilesin doktor bence saçmalamış 5ten yukarısı hamile sayılıyorsun ve senin değerin gayet güzel çıkmış hiç korkma bi dahakine başka doktora git bence.

Drlar artık saçmalıyor bende adetten 2 gün önce dahiliye bölümüne yaptırmıştım 160 gibi bi sonuç çıktı kesin var denemez dedi sonuç 7 aylık gebeyim sen boşver hayırlı sağlıkşı olsun inşallah

Canim kimi doktor umutlandirmak istemiyor bence yada kotu bilmiyorum benim degerim 2bin kusurdu ve adetten 2gun gecmisti yalnizca degerin cok az anormal olabilir 10gun sonra gel dedi. Bir daha ona gitmedim 10gun sonra baska doktora gittim ve ultrasonda keseyi gordum sukur ❤ darisi bebisi gormek ve kalp atisinda. Hepimize nasip etsin Rabbim saglikla sihhatle.sen hiic canini sikma moraliniz bozma en onemlisi o cunku

Drlar artık saçmalıyor bende adetten 2 gün önce dahiliye bölümüne yaptırmıştım 160 gibi bi sonuç çıktı kesin var denemez dedi sonuç 7 aylık gebeyim sen boşver hayırlı sağlıkşı olsun inşallah
Bide evde test yaptım ben belirgin 2 çizgi cıktı öyle silik falanda değil

Eklentiler

• Screenshot_20180524-104608.png
    Screenshot_20180524-104608.png
    159 KB · Görüntüleme: 70
Gayet normal canim degerin
Benim 5 gun gecikmişti 240ti
O doktoru birak

Tabiki de hamilesin doktor bence saçmalamış 5ten yukarısı hamile sayılıyorsun ve senin değerin gayet güzel çıkmış hiç korkma bi dahakine başka doktora git bence.
Cidden saçmalamış benim 197 ile hamilesin dedi.Ancak 2 gün sonra tekrar artması lazım dedi.
Sağlıklı gebelik için.

insanın hevesini kaçırıyorlar kendilerinin tuzu kuru tabi :63:
Kaçırmayın lütfen referans ağırlıklarına bakarak bile yol alabilirsiniz
Heralde temkinli davranmak istemiş ama bu şekilde söylenmez.
Bana da idrar kitini adetime 1 hafta kala götürdüm tabi çok kırmızı değildi.böyle olmaz gene kan testi yapalım boşa ümitlenme dedi üstüne sonuca göre söktürücü yazdı düşün .eve gittim sonra 2 saat sonra sonuç için aradım 197 dediler.yanılmadım yani varmış işte .Ama dr inanmamıştıu o ayrı.

X