- 2 Nisan 2013
- 7.110
- 6.515
22 ,23 nisandıevet aynen öyle kısmet sizin en son adet tarihinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 ,23 nisandıevet aynen öyle kısmet sizin en son adet tarihinz
peki doktor ne dedi size kan değerin nasilmis benm doktorum iki günde bir kan vereceksin dedi şimdi iki günde bir kan verecem değerime bakacak iki kati olmasi lazim mis ama.benm ki şüphe dış gebelik en son ki ka değerin 93 yarın tekrar dan kan verecem bizim haftaya gore suan en az 2000 ve 3000 olması lazımmış doktor dedi
Doktorum bisey demedi 36 saatte 60 dan 112 ye cikinca bisey demedi. Suan bi sıkıntı yok gbi. Senin degerler nasildi
benim değerin. adetin 4 gün geçti 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı ve doktor dış gebelikten suphleniyr
Yanlis anlamadiysam deger 42 cikiyo 2 gun snrasi 93 ciktiysa bnce iyi gbi 2 kati artis olursa saglikli diyolarlar ya. Sen içini ferah tut canm Allah nederse o olur sıkma canını Allahtan hayırlısını iste. Bnmde ocak ayinda 1 tane düşüğüm oldu ama bak Allah'm 2. Nasip etti.
Aynisi bende oldu aynisi . dustu bugun bebek geci bebek denemezde beta hcg 26 ya dusmustu tutunamamis seninkide oyledr ayni bnm yasadiklarimin cunkubeta hcg göre supheleniyrlar dış gebelik kan değerin adetim.gecti 4 gü geçti lan verdim 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı bu değere göre dış gebelik mis bide son adetin 19 Nisan suan 4+4 günlük hamileyim ama bebek yok kese yok kanama yok lekelme yok sadece kaşık ağrısı ve bel ağrısı var
cnm sen niye düşük yaptın ben korkuyorum vallahi çok istedim Bebeğimi 1 yıldır bekliyom Allah tan hayırlıssini istiyrm artık
Erken döllenme olmuşsa çok değil gayet normal bence.beta hch 1810.0 cıktı, en son 21 nisan adet oldum yüksek cıkıyor gibi neden sizce ? yarin ultrason olcam
Erken dollenmistir cogulda olabilir. İki gün sonra tekrar baktir zaten 5000civaru karindan kese görünüyor yakında gorursunbeta hch 1810.0 cıktı, en son 21 nisan adet oldum yüksek cıkıyor gibi neden sizce ? yarin ultrason olcam
Erken döllenme olmuşsa çok değil gayet normal bence.
Ne kadar cok gebelik türü varmis arkadaslar mol gebelik ney acaba cnmdaha önce bir düşük yaptım, kalbi durmuştu bebegimin 8+3ken. şimdi internette araştırıyorum korktum açıkcası mol gebelik felan yazıyor.
Ne kadar cok gebelik türü varmis arkadaslar mol gebelik ney acaba cnm
5den küçük değerlerde gebelik negatif kabul ediliyor genelde. Ama geç döllenme olmuşsa beklemenizi tavsiye ederim.Benim sonuç <5 yazıyor anlamadım
Kızlar bugun kan verdim ve sonuç 46.91 çıktı. Adetim 2 gün gecikti. (Kahverengi leke vardı sadece okadar) normal bir değer mi?
İyi bari normalse doktora gideceğim zaten. İnşallah yolunda gider herşey.Teşekkür ederim tatlım. Rabbim sizlerede versin en kısa zamanda :))Güzel çıkmış canım 2 gün sonra tekrarla inşallah 2 katına çıkar hayırlı olsun
İyi bari normalse doktora gideceğim zaten. İnşallah yolunda gider herşey.Teşekkür ederim tatlım. Rabbim sizlerede versin en kısa zamanda :))