Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayyy rabbim yerini doldursun. Demekki enfeksiyon baya etkiliyorms
Evet enfeksiyona çok dikkat edin. Ben sabah doktordaydim idrar tahlili yaptırdım bişi cikmadi akşam doğum sancim tuttu ama ben bilemedim. Ertesi gün doktora ğitim o kadın beni baya oyaladi boş serumla 6 saat yatırdı sonra tahlillere baktı cpr 80 olmuş acil merkeze kendi doktoruma yönlendirdi 4 cm açıkla gittim. Enfeksiyon inatciydi hamilelikte kullanılacak en ağır antibiyotikler i kullandılar ama hiç etkilenmedi 200 lere cikti doktor bebekleri alacaktı çünkü benim hayatı riskim oluştu. İnan 6 gün doğum sancısı çektim ama hiç sesimi cikarmadim almasinlar dedim. Doktor annenin hayatı tehlikede dedi ben hayır dedim. Hiç vazgecmedim. Bebeklerim baktılar anneleri vazgeçmiyor ölecek onlar vazgeçti benim için

Kizlar bugun özele geldim kan vermeye 10 gun gecti adetim . Doktor alttan muayene etti adet olmussun dedi bi kan geldi nasl . Bebek varmis ama tutunamamis dedi yinede beta hcg ye bi bakalm tekrar o gunden snra ne kadar yukselmis ya da dusmus mu dedi uzulme hc yoktan bebegin olustgunu biliyosn sadece tutunamamis yine olur dedi 1 saat snra beta hcg bakilacak iste ins dusmustr yoksa dis gebelik ihtimali olacak cok umitliydim bu ay ilk kez adetm gcikti yine olmadi ne yapim hayrlisi

canim kese gec gorulebilir o haftada herkese nasip olmuyor gormek gec dolenmeyse hele hic gorunmezz stre yapma.bekle 1hafta sonra goruncektir o agrilar basta normal zaten merak etme

gecmis olsun canim.evet cok iyi demmekki tedavis hamile kalabiliosun insallah dis gebelik.degildir beta hcgib yazarsin dua ile..

Bak demekki öyle yada böyle gidecegi varmıs. Hayırlısı buymus demekki.

Merhaba bende geçen cuma gittim ayni bnmde 4+3 dü doktor kese görünmez ama yine de bakalim dedi ve görünmedi. Bu hafta cumartesi randevu verdi. Inşallah saglikla görürüz. :)

Merhaba bende geçen cuma gittim ayni bnmde 4+3 dü doktor kese görünmez ama yine de bakalim dedi ve görünmedi. Bu hafta cumartesi randevu verdi. Inşallah saglikla görürüz. :)

amin inşallah görürüz senin beta hcg kaç şuan benm 93 suan son adetin 19 nisan senin kaç son adetin

canim kese gec gorulebilir o haftada herkese nasip olmuyor gormek gec dolenmeyse hele hic gorunmezz stre yapma.bekle 1hafta sonra goruncektir o agrilar basta normal zaten merak etme

cnm doktora gittim geldim doktor kese yok dedi daha çok küçük dedi en son beta hcg 93 çıktı adetim tam 9 gün geçti doktor iki günde bir kan ver değerlere bakacağız dedi dış gebelik ten supheleniyrlar suan kaşık ağrısı ve bel agrim var bide rahmin dünden beri yanıyor içi kanama yok kahverengi lekelnme yok bulantı yok inşallah bebeğim. e kavusurum

Neye göre dış geelikten şüpeleniyor ,açıkladımı size

Kizlar beta hcg adetim 5 gun gecmisine ragmen en son 45 di bugun 10 gun gecmisti adetime 26 ya dusmus adet oldm bebekte adetle dusuyormus olmadi malesed tutunamamis

amin inşallah görürüz senin beta hcg kaç şuan benm 93 suan son adetin 19 nisan senin kaç son adetin
Son adet tarihim 18 nisandi adetten 3 gun önce sali gunu tahlil verdim 60.18 cikti 36 saat snra 112.57ye cikti. Baska tahlil yaptırmadım persembe yaptırmayı düşünüyorum

Neye göre dış geelikten şüpeleniyor ,açıkladımı size

beta hcg göre supheleniyrlar dış gebelik kan değerin adetim.gecti 4 gü geçti lan verdim 33 çıktı sonra 6 gün geçti 42 çıktı sonra 8 gün geçti 93 çıktı bu değere göre dış gebelik mis bide son adetin 19 Nisan suan 4+4 günlük hamileyim ama bebek yok kese yok kanama yok lekelme yok sadece kaşık ağrısı ve bel ağrısı var

Son adet tarihim 18 nisandi adetten 3 gun önce sali gunu tahlil verdim 60.18 cikti 36 saat snra 112.57ye cikti. Baska tahlil yaptırmadım persembe yaptırmayı düşünüyorum

peki doktor ne dedi size kan değerin nasilmis benm doktorum iki günde bir kan vereceksin dedi şimdi iki günde bir kan verecem değerime bakacak iki kati olmasi lazim mis ama.benm ki şüphe dış gebelik en son ki ka değerin 93 yarın tekrar dan kan verecem bizim haftaya gore suan en az 2000 ve 3000 olması lazımmış doktor dedi

ANLADIM canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.
Değerler az ilerlediği için dış gebelik diyor anladığım kadarı ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…