Meb adetim tam 8 gün geçti beta hcg degerlerim 33 ikinci değerm 42 üçüncü degerim 93 dış gebelik mi oluyor acaba bilen varsa cvp veririmi herkes yorum yapsın bilen orali bile olmuyor illa insanın başına gelmesi mi gerekir biraz vicdan hayatım mal oldu aglamaktan bir hal.kalmadi doktor bile doğru düzgün birsey demiyor ancak ikigunde bir kan ver deyip duruyor lütfen bayanlar
Merhabalar canım ben tedavi ile oldum adetimin ilk günü 34,01 beş gün sonra 58’04 çıkınca doktor bana da iyi bişey söylemedi ben bir gün sonra test yaptım 114,04 bir gün bekleyip bir gün daha 310 ‘04 iki gün sonra 792’04 iki gün sonra. 1182 allattan muayene oldum kese gözükmedi progestan ölçtürdüler yüksek çıktı bide rahşm duvarı kalın deri dış gebelik dlendi gibi dedi ama gözün kararır başın döner bıçak saplanır gibi agrın olursa beni ara dedi pazartesi beta hcg vercem kese 2000 ve 3000 arası gözükürmüşMeb adetim tam 8 gün geçti beta hcg degerlerim 33 ikinci değerm 42 üçüncü degerim 93 dış gebelik mi oluyor acaba bilen varsa cvp veririmi herkes yorum yapsın bilen orali bile olmuyor illa insanın başına gelmesi mi gerekir biraz vicdan hayatım mal oldu aglamaktan bir hal.kalmadi doktor bile doğru düzgün birsey demiyor ancak ikigunde bir kan ver deyip duruyor lütfen bayanlar
Yok canım benim tek tarafda. 1 ay önce ultrasonla baktırdm. Sadece solda milinetrik kistler vardı. Dr polistik over dedi. Hormon testi yaptk hormonların temz çıktı ilginç dedi. Demekki çok önemli bişy yok dedi
Aynen bnde. Test aldırdm eşime dün ama cesaret edip yapamadmİnşallah şu mübarek ayda kısa zamanda müjdeli haber alırız hepimiz 1 hafta oldu hala hasta olmadım ve test yapmaya korkuyorum
Hamilelik belirtileriniz var mı acaba değeriniz yükselmiş ya merak ettim benimde adetim geçti ama bi belirtim yok sadece kabızlık ve gögüslerimde gerginlik var değeri yüksek olanların belirtilerini merak ediyorum
peki sizin adet kaç gün geçti suan ben en son 19 nisanda adet oldum suan tam 4+3 hamileliyim ama bilmiyorum cnm doktora gittinde kese ve kalp atışı olduğunu bana söylermisjn yani doktor sana söylerse bana soylermsin Tşk ederim hersey içinMerhabalar canım ben tedavi ile oldum adetimin ilk günü 34,01 beş gün sonra 58’04 çıkınca doktor bana da iyi bişey söylemedi ben bir gün sonra test yaptım 114,04 bir gün bekleyip bir gün daha 310 ‘04 iki gün sonra 792’04 iki gün sonra. 1182 allattan muayene oldum kese gözükmedi progestan ölçtürdüler yüksek çıktı bide rahşm duvarı kalın deri dış gebelik dlendi gibi dedi ama gözün kararır başın döner bıçak saplanır gibi agrın olursa beni ara dedi pazartesi beta hcg vercem kese 2000 ve 3000 arası gözükürmüş
Canım bildiğim kadarıyla dış gebeligi anlamak için keseyi beklemek gerek. Senin değerlerinde daha kese görünmez. İlk artış sıkıntılı ama üçüncü değer normal gibi artmis. Doktorun dediği gibi bekleyeceksin kese görünürse korkma dış gebelik değildir. Kese görünmezse değerin anormallik gösteriyorsa dış gebelikten şüphelenirMeb adetim tam 8 gün geçti beta hcg degerlerim 33 ikinci değerm 42 üçüncü degerim 93 dış gebelik mi oluyor acaba bilen varsa cvp veririmi herkes yorum yapsın bilen orali bile olmuyor illa insanın başına gelmesi mi gerekir biraz vicdan hayatım mal oldu aglamaktan bir hal.kalmadi doktor bile doğru düzgün birsey demiyor ancak ikigunde bir kan ver deyip duruyor lütfen bayanlar
Aynen bnde. Test aldırdm eşime dün ama cesaret edip yapamadmdeliricem ya
Ben gecirdim arkadaslar sağ kasık agrim şiddetli idi belime vuruyordu agrisi vee kahverengi lekeler geliyordu ve canim hicbisey istemiyordu degerlerim yükselmedi igne vurmayi düşünürken direk amaliyat a alındım malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun sizde dualarinizi esirgemeyinCanım bildiğim kadarıyla dış gebeligi anlamak için keseyi beklemek gerek. Senin değerlerinde daha kese görünmez. İlk artış sıkıntılı ama üçüncü değer normal gibi artmis. Doktorun dediği gibi bekleyeceksin kese görünürse korkma dış gebelik değildir. Kese görünmezse değerin anormallik gösteriyorsa dış gebelikten şüphelenir
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur insallah. Ben 6 aylık ikizlerimi doğurup toprağa verdim bizim imtihanımiz da buymuş daha beterinden korusun rabbimBen gecirdim arkadaslar sağ kasık agrim şiddetli idi belime vuruyordu agrisi vee kahverengi lekeler geliyordu ve canim hicbisey istemiyordu degerlerim yükselmedi igne vurmayi düşünürken direk amaliyat a alındım malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun sizde dualarinizi esirgemeyin
Rahatsz olmazsan sorabilir miyim neden oldu oyle ? Erken doğm mu oldu ? Yoksa 6 aylkken mi vefat ettilrr. Bu arada rabbim yerini doldursn bir daha yasatmasn.Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur insallah. Ben 6 aylık ikizlerimi doğurup toprağa verdim bizim imtihanımiz da buymuş daha beterinden korusun rabbim
Evet canım erken doğum oldu. Enfeksiyon dogumumu başlattı 1 hafta durdurabilik ama engelleyemedik Eylül 25 de doğum yaptım kızım ölü doğdu oglum 15 dk yasadiRahatsz olmazsan sorabilir miyim neden oldu oyle ? Erken doğm mu oldu ?
Ben gecirdim arkadaslar sağ kasık agrim şiddetli idi belime vuruyordu agrisi vee kahverengi lekeler geliyordu ve canim hicbisey istemiyordu degerlerim yükselmedi igne vurmayi düşünürken direk amaliyat a alındım malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun sizde dualarinizi esirgemeyin
Ben gecirdim arkadaslar sağ kasık agrim şiddetli idi belime vuruyordu agrisi vee kahverengi lekeler geliyordu ve canim hicbisey istemiyordu degerlerim yükselmedi igne vurmayi düşünürken direk amaliyat a alındım malesef Allah hepimizin yardimcisi olsun sizde dualarinizi esirgemeyin
Degerlerim düşük artti cnm amaliyat normalde 20 dakikalikmis ama benim ic kanamam oldu o yüzden acil aldilar beni korkma Allah yardim eder insallah amacim korkutmak degil sadece anlattim yinede doktora git kuzum bende gurbetteyim onkadar zor durumdayim kiipeki duş gebelik degerinlerin nasıl atıyordu bide kaç haftalik di ameliyat a alindiginda ben 4+3 günlük hamileuim ama.degerlerim 1.ci değerm 33 du 2.deregerim 42 du 3.cu degerim 93 çıktı adetim tam 8 gün geçti doktor hamilelik var dedi ama dış gebelik mi kimyasal mi anlamadim çok. korkuyorum çok agliyrm lütfen ayrintli anlatirmisn ? ameliyat kaç saat sürdü hastanede kaç gün kaldın ben gurbeteyim
Aglama Allah yardim eder insallah cnmDegerlerim düşük artti cnm amaliyat normalde 20 dakikalikmis ama benim ic kanamam oldu o yüzden acil aldilar beni korkma Allah yardim eder insallah amacim korkutmak degil sadece anlattim yinede doktora git kuzum bende gurbetteyim onkadar zor durumdayim kii
Degerlerim düşük artti cnm amaliyat normalde 20 dakikalikmis ama benim ic kanamam oldu o yüzden acil aldilar beni korkma Allah yardim eder insallah amacim korkutmak degil sadece anlattim yinede doktora git kuzum bende gurbetteyim onkadar zor durumdayim kii
Degerlerim düşük artti cnm amaliyat normalde 20 dakikalikmis ama benim ic kanamam oldu o yüzden acil aldilar beni korkma Allah yardim eder insallah amacim korkutmak degil sadece anlattim yinede doktora git kuzum bende gurbetteyim onkadar zor durumdayim kii
Ayyy rabbim yerini doldursun. Demekki enfeksiyon baya etkiliyormsEvet canım erken doğum oldu. Enfeksiyon dogumumu başlattı 1 hafta durdurabilik ama engelleyemedik Eylül 25 de doğum yaptım kızım ölü doğdu oglum 15 dk yasadi