Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar, ağrılı haftanın sonunda ağrılarla girdiğim sınavımı kazanmışım.
serapçım gözün aydın bence de bebiş uğur getirdi maşallah :)
canım çok sevindim kontrolün iyi geçmesine. inşallah 10 hafta sonra sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu arada ismi belli mi
serpilcim ben de hatılıyorum gebeliğin ilk zamanlarını. şimdi bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum. inşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde doğum yapıp kucağına alırsın oğluşunu. ismi var mı bu arada :)
kızlar nasıl kızımın bebek şekerleri.

Ezgi Sare'min keşke Hatice Ece'me de yaptırabilseydim.şimdi olsa ezgi sarenin dogduğu zaanda 2 yaşı bitecekti kuzumun
elifçim çok güzel bebek şekerin. ben bu konuda çok cahilim bu bebek şekerlerini ne yapıyorsunuz bebek görmeye gelenlere mi veriyorsunuz. yoksa hastanede mi
teşekkkür ederim canım uyardığın için ben dikkat ediyorum ama marketten çıkarken de bi cihaz var o etkiliyor mu bilmiyorum

eğer bir problem çıkmazsa koruma falan vermiyolar bildiğim kadarıyla yapışıklık varsa rahim filminde açılıyo farklı bi durum varsa müdahale gerekiyo benim septum vardı laparoskopi yapıldı.

Ezgi Sare'min keşke Hatice Ece'me de yaptırabilseydim.şimdi olsa ezgi sarenin dogduğu zaanda 2 yaşı bitecekti kuzumun

elif bunlar çok güzel bu heyecanlar da farklı olmalı rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...

daisy sen histereskopi olucaksın zaten bi sorun varsa o anda müdahale edicek yapışıklılk varsa müdahale eder ama sorun varsa rahim duvarın için ilaç verebilir kalınlaşması için ve rahim filmi çekilen her arkadaş o ay hamile kalıyor genelde eğer korunma verirsede dikkat et cnm sonrasında umarım doktor bırak korunma der canım

Canim ister evde ister hastanede bebek gormeye gelenlere veriliyor
elif bunlar çok güzel bu heyecanlar da farklı olmalı rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün...

Amin canim insallah

canım iyimisin bikaç günlük geriye baktım seni göremedim iyisindir inşallah...
iyiyim cnm cok sukur simdilik yaramAz birsey yok.sen de iyisindir insallah.
Canim nasilsin, lekelenmen oluyor mu, kontrolun ne zaman
cnm kontrolum ikisinde.bes gundur falan olmadi lekelenme.yarin burdaki tip merjezine bir gitcem.kese ta. yuvarlak degil.birvde baskA goz gorsun yorum yapsin istiyorum.bu kez benim icin kontrol uzun oldu.uc haftA olcak ayin ikisinde gidersem.bekleywmedm.bakalim dr ne diycek.jendi dr um izinli.
elıfcım cok guzeller cok begendım.selvıcım oglumuzun adı yiğit çınar olacak ınsallah
serpilcim cok guzel isimler secmissin.adiyla yasasin oglun.iyi dusunup isim koymak lazim adinin anlamini tasiyorlar.ezik isimler koymamak lazim:)o yuzden yigit ismi cok hos.adi gibi yigit cesur olsun.

oo supermis yaa.bayildim.kullanmak nasip olsun.az kaldi elifim masallah sana.sen de dogur da senin arkanda cok bekleywn var.sonra patir patir dokulecekler.dort kisi dimi arkanda bekleyen.
bu arada kac tane yaptirdiniz. ne kadar.ne yaxiyo ustunde.bu kez bende mi yapsam dedim birden.
senemcim cok dogru birsey soylemissin.evet dikkat etmek lazim.ben hic gecmem kizimi da gecirmem.kizim alttan geciverir.ben de acarmisiniz
derim.hemen aciyirlar.hatta cantamizi koydugumuz yer varya o cok tehkikeli asil.cantanizi bile siz koymayin.esiniz koysun siz diger taraftan ipi actirip gecin.kapi icin hep zararli degil derler ama neden riske atalimki.problem cikartamazlar.hamileyim derdiniz.zorlayamazlar bizi.hakkimiz bu.ben tartisirim rahat rahat boyle konularda.ama artik zorlamiyorlar.

eğer bir problem çıkmazsa koruma falan vermiyolar bildiğim kadarıyla yapışıklık varsa rahim filminde açılıyo farklı bi durum varsa müdahale gerekiyo benim septum vardı laparoskopi yapıldı.

septum yada laparoskopi ne onu hiç duymadım.umarım problem olmaz doktorum yapışıklık olabilir diye konuştu.zaman kaybetmeyelim dedi.şimdiden sıkıntısı başladı.3 defa kürtaj olunca artık o elbiseyi o anesteziyi almak istemiyorum.umarım sorun yoktur.

inş canım umarım öyle olur.sağolasın...

Daha elime ulaşmadı bende görmedim netten sipariş ettim.üstünde bebeğin ismi ve dogduğu yıl yazıyor.50 birinden 40 da birinden.o pembe elinde bebek olan takım.puset var şekeri dağıtayım diye hasırdan birde kapı süsü var.

Canim cok guzelmis kac liraya siparis verdin bende ramazandan sonra bakicam bikac yer var olmadi internetten veririm

cnm septum rahimfe perde demek.bende de ince varmis.onemli degil dedi dr benim lki icin.cunku bir tane cicuk dogurmussun sorun teskil etmenis dedi.netten arastirabilirsin.uterus septus yaz septum yaz birseyler bulursun.septumun da cesitleri var.bazilari ciddi boyutta oluyormus onlarin kedilmesi gerekiyormus.kk da biri guzelce sekillerini falan da atmisti.bulabilirsen oku.okuya okuya alim.olcaz zaten.laporoskopi histeroskopi tam olarak ne xfarki ne tam.bilmiyorum
ama iceriye girip perdenin.kesilmesi demek.bana da baska dr ofis histeriskopi yapalim demisti hem iceriyi inceliycekti perdeyle ilgili hem de gerekli olursa islem aninda perdeyi kesceklerdi.ben yaptirmadim.biraz pahaliydi ve kendi dr um gerek yok diyince yaptirmadim.
yapisiklik kurtajla direk alakali zaten.sen.bu.konunun.ustunde dur.islemlerini yaptir.sanirim yapilan islemle perde varsa o d gorunur.en azindan.perdeyi de ogrenmis olursun.dr una sorarsin.perde olabilirmi bende varsa o da gorunur mu diye sorarsin.
soylemistim 15 haftalik kaybimdan sonra dr um adet kananalarun nasil diye sormustu.ben de iyi hatta cogaldi dedim.o da cok iyi demisti.bu adetin azalmasi senin icin cok.onemli.ne zaman yapilcak islem?

canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine ben de iyiyim canım sağol dörtlü tarama sonuçlarım iyi çok şükür ben artık bayramdan sonra giderim diye düşünmüşdüm ama önümüzdeki hafta istedi ayrıntılı ultrason için perşembe yine gidicem.

32.hfatada kaybetmiştim rabbim kimselere yaşatmasın...
elevit pronatal ve ecopirin kullanıyorum bide demir ilacı gunde 2 defa

cnm benim çok büyük bir acı.Allahım kimselere yaşatmasın.senin doktorunda benimkide çapanın profösörü ama düşünceleri çok farklı.benimki 0,4den fazla vermem.vitaminde vermiyorum dedi.şuan beklemedeyim zaten.kürtajdan sonra 6ay beklemeye karar verdim.sanki kürtajı dün yaşamış gibiyim.hayırlısıyla bebişini kucağna alırsın inşallah.dualarım sizinle.bayağı hamile arkadaş var maşallah.Allah arttırsın.

sana doktorun rahim filmi istemiş benimki gerek görmedi nedense.sorduğun sorular hakkında fikrim yok.aslında biri cevaplasa iyi olurdu.ama fikrimce filmden sonra korunmak istemiyosan korunulmaya bilinir diye düşünüyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi.bide film çektirip yapışıklık gitse bile ilaçsız rahım duvarı düzelmez biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…