Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

günaydın kızlar hepinizden allah razı olsun dualarınızı yanımda hissettım valla.aksam gıttık kontrole hersey ıyı cok sukur yolunda gidiyo dedı gebelık diyabetım olduğu ıcın yedıklerıme aynen dıkkat etmemı soyledi.ben 2 kılo aldım toplamda 7 ayda bununda ıyı oldugunu zaten kılo alırsam suyumun azalma riski oldugunu soyledi. anlayacagınız hersey yolunda cok sukur .geri sayım basladı allahın izniyle son 10 haftamız:nazar::nazar::nazar: darısı tum ısteyenlerın basına inşaalh:) bizlerde saglıkla kucagımıza almak nasıp olur inşah:)

Canım şükür bak hersey yolundaymış.Rabbim daim etsin 10 haftada sağlıkla sorunsuz geçsinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ama bişi sorcam 7 ayda sadece 2 kilomu aldın. Çok az değilmi bu kilo, diyet ne için?

Canım şükür bak hersey yolundaymış.Rabbim daim etsin 10 haftada sağlıkla sorunsuz geçsinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ama bişi sorcam 7 ayda sadece 2 kilomu aldın. Çok az değilmi bu kilo, diyet ne için?[/QUOTE

serapcım zaten zayıf degılım kı ben ne yazıkkı 70 lerdeyım:)suyumun azalma riski var o yuzden aylardır herseyi sekersız ve 0 tuzlu tüketiyorum bir nevi diyet yapıyorum yanı hayatım boyunca yapamadıgım dıyetı:KK43:
kılo almamam konusunda ozellıkle uyarıyo doktorum cok sukur de onun soledıklerıne uyarak bu gune kadar geldık ıste son olarak gebelık sekerımde cıktı artık cok daha fazla dıkkat ediyorum cnm .hayırlısı allahtan artık bundan sonra...:KK49:

serapcım zaten zayıf degılım kı ben ne yazıkkı 70 lerdeyım:)suyumun azalma riski var o yuzden aylardır herseyi sekersız ve 0 tuzlu tüketiyorum bir nevi diyet yapıyorum yanı hayatım boyunca yapamadıgım dıyetı:KK43:
kılo almamam konusunda ozellıkle uyarıyo doktorum cok sukur de onun soledıklerıne uyarak bu gune kadar geldık ıste son olarak gebelık sekerımde cıktı artık cok daha fazla dıkkat ediyorum cnm .hayırlısı allahtan artık bundan sonra...:KK49:

Aldığın 2 kilonun 1 kilosu bebiş zaten:))) Ne güzel doktorun herşey yolunda demiş, maşallah.

Son düzenleme:
Hamile kalmak isteyen Arkadaşlar birinden öğrendim Furkan süresinin 73. Ve 74 ayetleri günde 7 defa okunursa Allah'ın izniyle hamile kalmamıza vesile oluyormuş paylaşmak istedim hepinizden hayırlı haberleri bekliyorum benim içinde dua edin bu hafta önemli inşallah tutar

nazıfecım cok sukur bı kontrolu daha atlattın.bak ne guzel 7 aylık da oldun masallah.ısım bulmus muydun canım sen alısverıs ne durumda.bız daha hıcbısey almadık.ınsallah ramazandan sonra.kılosu nasıl yavru kusun ıyı mı

serapcım tebrık ederım canım.bebıs ugur getırdı:)

nazıfecım cok sukur bı kontrolu daha atlattın.bak ne guzel 7 aylık da oldun masallah.ısım bulmus muydun canım sen alısverıs ne durumda.bız daha hıcbısey almadık.ınsallah ramazandan sonra.kılosu nasıl yavru kusun ıyı mı

Adımız yok daha canım alısverıste yapmıycam hıc bısey almıcam bundan oncekınde herseyını almıstım o yuzden bu sfer yemınlıyım bısey almama konusunda son hfta annmler gdp alırlar artık bnde dogunca alırım yeter kı saglıkla dogsun kuzum .Darısı basına serpılcım inşallh:)

[

Konu bebişler olunca onlar yeterki sağlıklı olsun diye yapamacağı bişi olmuyorki annelerin. Rabbim inşallah sıkıntısız versin. Valla büyük başarı nazifecim demekki çok kilo almadanda bebek beslenebiliyormuş. Aslında hepimizin şekeri, tuzu en aza indirmesi lazım. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla tamamlarız hepimizde ve tüm hamile kalacak arkadaşlarımızda.

Oh oh maşallah, bebiş kısmetiyle geldi şans getirdi bak. Her karanlık günün ardından bir aydınlık var canım tebrikler.

Canım çok sağol. Evet biraz zor bir zamana denk gelmişti sınav ama dediğin gibi bebişin kısmeti sanırım...

Sağol canım, teşekkür ederim... Zaman nasıl geçiyor sende yaklaştın 7 aya. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Benimde hiteroskopi çekilecek anesteziye sanırım.ilaç vermedi doktor 2 aydır kontrole gidiyorum ince çıkıyor.3gebeliğim iyi sonuçlanmadı şimdide bu.gerçekten sınavdan geçiyorum.psikolojik olarak da pek iyi değilim.her ay bir umutla gidiyorum her kontrole ama elimde sıfır.Allahım isyan ettirmesin.cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.etrafındakiinsanlar bir yere kadar seni anlıyor burda seni anlayan insan çok.

cnm bu aydan itibaren çocuk düşünüyorum demiştinya.bunu doktorun biliyomu?bildiği halde ilaç vermiyosa doktorunu değiştir derim.çünkü bu şekilde sağlıklı hamile kalamazsın.ben seni uyarımde önlemini al.zaten rahim duvarı inceliği kendiliğinden iyi olmuyomuş.mecbur ilaç kullanmak zorundasın.

Adımız yok daha canım alısverıste yapmıycam hıc bısey almıcam bundan oncekınde herseyını almıstım o yuzden bu sfer yemınlıyım bısey almama konusunda son hfta annmler gdp alırlar artık bnde dogunca alırım yeter kı saglıkla dogsun kuzum .Darısı basına serpılcım inşallh:)

en iyisini düşünmüşsün cnm.öncekinde herşeyi almıştım deyince merak ettim.bundan önceki hamileliğinde kaç aylığa kadar gelebilmiştin?
0,6clexan dışında neler kullanıyosun cnm.coraspirin ve vitamin verdimi doktorun.

Son düzenleme:
en iyisini düşünmüşsün cnm.öncekinde herşeyi almıştım deyince merak ettim.bundan önceki hamileliğinde kaç aylığa kadar gelebilmiştin?
0,6clexan dışında neler kullanıyosun cnm.coraspirin ve vitamin verdimi doktorun.

32.hfatada kaybetmiştim:KK43: rabbim kimselere yaşatmasın...
elevit pronatal ve ecopirin kullanıyorum bide demir ilacı gunde 2 defa

Son düzenleme:

Konu bebişler olunca onlar yeterki sağlıklı olsun diye yapamacağı bişi olmuyorki annelerin. Rabbim inşallah sıkıntısız versin. Valla büyük başarı nazifecim demekki çok kilo almadanda bebek beslenebiliyormuş. Aslında hepimizin şekeri, tuzu en aza indirmesi lazım. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla tamamlarız hepimizde ve tüm hamile kalacak arkadaşlarımızda.

Canım çok sağol. Evet biraz zor bir zamana denk gelmişti sınav ama dediğin gibi bebişin kısmeti sanırım...

Sağol canım, teşekkür ederim... Zaman nasıl geçiyor sende yaklaştın 7 aya. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

evet kızlar cok sukur 7 aya yaklastık bızde.hala dun gıbı ılk test yaptıgım gun.ne kadar zor gecırsemde sukur ettım rabbıme.bundan sonra da saglıkla sıhhatle zamanında kucagımıza alırız oglumuzu ınsallah.bazen dusununce hayal gıbı gelıyor bugune kadar olanlar.allah ısteyen herkese nasıp etsın.bızım pazartesı gunu kontrolumuz var ınsallah.doktor teyzesı de herseyın yolunda oldugunu soylerse cok mutlu olacagız.buyuk bı heyecanla gorus gunumuzu beklıyoruz.her zaman ıcımızde korkular endıseler oluyor tabı.rabbım kımseye korktugunu yasatmasın.bızler de anne baba olalım.yavrularımızla evımız senlensın ınsallah.amın

kızlar nasıl kızımın bebek şekerleri.

Ezgi Sare'min keşke Hatice Ece'me de yaptırabilseydim.şimdi olsa ezgi sarenin dogduğu zaanda 2 yaşı bitecekti kuzumun

cnm bu aydan itibaren çocuk düşünüyorum demiştinya.bunu doktorun biliyomu?bildiği halde ilaç vermiyosa doktorunu değiştir derim.çünkü bu şekilde sağlıklı hamile kalamazsın.ben seni uyarımde önlemini al.zaten rahim duvarı inceliği kendiliğinden iyi olmuyomuş.mecbur ilaç kullanmak zorundasın.

Ben düşünüyorum ama vücudum imkan vermiyor böyle bir durumdayken riske girmem zaten.haftayavrahim filmi çekilelim ondan sonrası Allah Kerim.2senedir bekliyorum beklerim biraz daha ama gönül bu hemen olsun istiyorum.rahim filmi çekildikten sonra koruma veriyorlar mı onu bilen var mı?film çekildim diyelim yapışıklıkla birlikte duvar normale döner mi yoksa bu saatten sonra artık ilaç mı kullanmam gerek?

Son düzenleme:
Hayirli cumalar pihticanlar.Rabbim dualarimizi kabul etsin.amin. Hamile arkadaslar sizinle bilgi paylasmak istedim.Magazalar,supermarketler,alisveris merkezleri...bunlarin girisindeki buyuk yada kucuk guvenlik makinelerinden gecmeyin olur mu canlar.ben cok dikkat ediyorum bazilari gizliyor reklamlarla falan aman dikkat yaninda bosluk varsa ordan gecin yada girmeyin hamileler ve cocuklar icin cok sakincali.Allaha emanet olun.optum.

kızlar nasıl kızımın bebek şekerleri.

Ezgi Sare'min keşke Hatice Ece'me de yaptırabilseydim.şimdi olsa ezgi sarenin dogduğu zaanda 2 yaşı bitecekti kuzumun
canım çok güzelmiş. az kaldı canım inş. mutlu sona ulaşacaksın. rabbim sabrının mükafatını verecek inş.

X