Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

eminecim çok şükür güzel haberlerle döndün çok sevindim. Rabbim korktuklrımızdan emin eylesin. bu arada hilalden de şenaydan da hiç haberimz yok. hilal bebişiyle hasretleşiyordur. İnşallah şenay da toparlamıştır kendini

dun listenin son halini atmistim.sen excel de iyisin sipsak yaparsin sanirim.evet soylenen sayiyi ekliyceksin.dualama yapankarin isminun soluna * isareti yapiyorum.bu dualama senin ya da selmanin olacak.ustten sirayla yapiyoruz.

Excelldemi yaptın sen listeyi.Çizgiler bir ara çıkmıyordu, düzeldimi. Bugün okunanlar eklenmedi dimi buğünkileri alacağız listeye.

cok tesekkur ederim cnm.allah raxi olsun.tum.iyi dilekler icim herkesten allah razi olsun.
hilalden haber yok.kimsede teli yok sanirim.bence yarin hast.den cikar.anca ondan sonra nete girebilirse haber aliriz.
senay koye gitmisti.dun aradim.orda net olmafigi icin giremiyor.

excel degildi sanirim cnm.ustteki yazilar excellde kotu oluyo.
dun listeyi attiktan sonra hicbiri eklenmedi. ozelden mail.adresini at istersen gondwriyim sana.

Emine sevindim canim.insallah her sey yolunda gidecek.

Kixlar doktordan gelfim masallah suphanallah kizim dusundugumdende fazla buyumus.cok sukur her sey yolunda.mutluyum...

emine çok geçmiş olsun canım allah korktuğumuza uğratmasın yat dinlen bol bol istirahat et allah yardımcın olsun

arkadaslar birazdan doktora gidecegim bebegimi görecegim İNSALLAH ve ikili testimin sonuclarını alacagım İNSALLAH tabi cıkdıysa 2 hafta oldu kan vereli...İNSALLAH bebegim iyidir İNSALLAH iyi haberlerle gelirim dua edin bana arkadaslar...

canım benim cok cok gecmis olsun...ALLAHIM yavrularımızı bizlere bagıslasın İNSALLAH...

iyi haberlerle gelirsin insallah cnm.allah yardimcin olsun.

Canım geçmiş olsun dün endişelenmişsin biraz ama çok şükür Allahım korumuş sizi. Sen yat dinlen tabi inşallah bişey olmayacak Allahın izniyle.

Elifcim gözün aydın maşallah süpanallah canım. Herkese selamlar.

Arkadaşım çok geçmiş olsun sevindm problem olmamasına...endol çok etkili bir ilaç..Dediğim gibi kasılmaları ciddi oranda kesiyor..yalnız içicem demişsin..Endol fitil...

günaydın kızlar.eminen ve elif ıyı olmanıza sevindim daha da guzel haberler alalım inşallah.benim bugun kotrolum vardı normalde ama doktorumun ababsı vefat etmiş bikac gunlugune tum randevular ıptal bakalım artık ne zman giderim allah bılır cokta merak ediyodum gostermem gereken bır suru sonuclarım var sormam gerekenler var ama kısmet napalım gec olsunda güç olmasın inşallah...

canım çok geçmiş olsun arkadaşların geçmiş olsun yazılarını falan görünce ne olduğunu anlayana kadar çok korktum şükür sende bebeğinde iyisiniz bu ara yoğunum çok giremiyorum iftar davetleri var dün de doktor randevum vardı.

dün doktor randevum vardı şükür herşey yolunda bebeğim parmağını emiyo ama cinsiyetini göstermedi doktorum önce erkek diycekti sonra yanılıyorum galiba dedi çok uğraştı ama yan pozisyona gelmedi bi türlü bidahakine inşallah dörtlü tarama için kan verdim hem çok mutluyum hem de bu zamanlara geldiğimde inanmakta zorlanıyorum doktorum da dedi nerden nereye bak diye sana septum demişiz kan pıhtılaşması demişiz diye. her namazımın arkasından hepimize dua ediyorum.

Arkadaşım çok geçmiş olsun sevindm problem olmamasına...endol çok etkili bir ilaç..Dediğim gibi kasılmaları ciddi oranda kesiyor..yalnız içicem demişsin..Endol fitil...
teşekkür ederim canım.
endol kapsül benimki fitil değil.

teşekkür ederim canım.demek bebişin parmağını emiyordu. çok hoş yaaevet nerden nereye geldin sen de canım maşallah. Rabbim hamile olmayanlara da bir an önce nasip etsin inşallah.

tek tek cevap veremedim. tüm arkadaşlara güzel dilekleri için teşekkür ederim. bizi bizden iyi anlayan olamaz.annem bile bilmiyor dün yaşadıklarımı.üzülmesin diye söylemedim. mecbur kv.me söyledik kızımı bırakmak için. o da cisiyetini belli oldumu diye sorduherkesin derdi başka işte

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
" HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"
Manası: O yaratandır ve yok­tan var edendir.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
700
serap06_06-
Serap:
200
rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
205
*umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:
100
Slmeng-
selma :
600
*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı
1350
67elif
elif
1345
TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
11.07.2013
DUALAMA
TARİHİ:
18.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

bilgisayar başına oturmak zor oluyor artık benim için. hep telden giriyorum yatarak ama dua için mecburen pc ye geçmek zorunda kalıyorum. serap da hamile zaten.o da pek müsait olamıyormuş. aranızda duayı toplama işine talip biri varsa bu işi devretmek istiyorum. olmazsa da bu dua yarım kalmasın. yarından sonra bitirebiliriz duayı.yarınki dualama srasıyla selma, selma müsait olmazsa neşe, o da müsait olmazsa ayçan tarafından yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…