- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.461
.
bugun aksam kontrole gitcem cnm.yarindi zaten kontrolum.haber veririm.cok yogun zaten biliyorsun. akintim az oldugu icin cok ciddi gormedi sanirim.
kizlar cok sukur yaramaz birsey yok.kalp atisini duyduk.kanama alani da yok.eski kanmis.ilac da olasi kasilmayi onlemek icinmis.yani dusuk.jadilma olup dusuk olmamasi icinmis.icmeye karar verdim onu da.
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar.
serpilcim evet cok haklisin benim daha once yasadiklarimin.yaninda bu kanama falan degil.ki ben aslinda kanamadan dolayi hic problem yasamadim aslinda.iste insan gene de panik oluyor.allah hepimize yardim etsin
dualariniz icin cok tesekkur ederim.
kizlar cok sukur yaramaz birsey yok.kalp atisini duyduk.kanama alani da yok.eski kanmis.ilac da olasi kasilmayi onlemek icinmis.yani dusuk.jadilma olup dusuk olmamasi icinmis.icmeye karar verdim onu da.
serpilcim evet cok haklisin benim daha once yasadiklarimin.yaninda bu kanama falan degil.ki ben aslinda kanamadan dolayi hic problem yasamadim aslinda.iste insan gene de panik oluyor.allah hepimize yardim etsin
Şükürler olsun canım,Rabbim korktuklarımıza uğratmasın.Miniklerimizi bizlere bağışlasın inşallah.Bir dahaki kontrolün ne zaman canım.2 li tarama felan dedimi doktorun?
2 sine randevum.12+3 olcam.
tesekkur edrm cnm.
cnm duayi sen toplayabilirmisin.musaitmisin.ben tekden giriyirum.pc basina gecemiycem bir sure.ne kadar bilmiyorum.yatcam hep cunku.
gözün aydın cnm.kanama alanı yok demişsinya.benim her hamileliğimde ultrasonda kanama görülüyo.iyi bir şey değilki hamileliğimin devamı gelmiyor.nasıl kurtulcam bu hmilelikte rahin kanlanmasından.önceden bir tedbiri yokmuki.sen bahsedince aklıma geliverdi.güzel haberlerinede çok sevindim.hep böyle devam eder inşallah.
cnm sen benim yasadiklarima bakma.tesaduftur.neticede benim dr da seninki de o ilacka birlikte korunmayi biraktiriyo.demwkki olmasi gereken biyle.
benimji oyle oldu diye senin de oyle olcak diye birsey yok.hem hemen hamile kalcaksin diye de birsey yok.sen iyi bir dr bul.ibce ve ne diyosa yap.yasadiklarimizi,tecrubelerimizi burda yazmak bazen de cok iyi olmuyo.etkileniyoruz.duydugum bir seyi soyleyim.
tipta hastalik diye bisey yoktur hasta vardir.hastaya gire hastalik vardir yani.sen dr una guven.
Sadece okunanları kişilere ve sayıya ekliycem dimi? Tamam canım yapabildiğim sürece yaparım ben.Laptopdan bakıyorum ben yatsamda.
kanama alaninin olmasi kesin.kotu diye birsey yok cnm.benim tum gebeliklerimde kanama ve kanama alani olmustu.o birsey degil.zamanka geciyie.vucut emiyor.kizimda da oldu.15 haftalik kaybimda da oldu.alti haftada basladi 13.haftada yok oldu.kalp durma sebebu pihtilasma.cok da obemli degil.kanama alani.