- Konu Sahibi melodysilk
- #1.501
duayi sen topluyorsun galiba artik serapcim toplam 400 okudum Rabbim kabul etsin dualarimizi.amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar gittim geldim doktordan..cok sükür bebegim iyi simdilik hersey yolunda...ikili testimde cok sükür temiz cıktı...doktorun dedigine göre nasip olursa İNSALLAH oglum olcakmıs..doktor dedi tabi daha erken degisebilirde ama ben pipisini görüyorum bu erkek dedi...darısı İNSALLAH sizlere...
Arkadaşlar dua konusunda bir önerim olacak dua okumayı hepimiz istiyoruz zaten bu topik bunun için açıldı ama dua toplayan arkadaşların çok ciddi emeği geçiyor hakkı geçiyor hergün kim ne kadar okumuş toplamak çok zor gerçekten ben diyorumki okuduklarınızı kendimiz toplayalım ve bir gün mesela Perşembe buluşma günümüz olsun ve sadece o gün kim ne kadar okuduysa toplamını yazsın böylece dua toplayan arkadaş bir gün uğraşır ne dersiniz
aksamdan beri akintim oluyo kizlar.pembe,kirmizimsi ve kahverengi her renk oldu.karnimda da agri var.dr a msj attim cevap bekliyorum.dualariniza ihtitacim var.
kızlar cekırdek kadroyu olusturmaya calıstık sayfamızda.ama dualarla ılgılı gozume carpan bısey var.bazımız evde oldugu ıcın ya da daha musaıt ısı oldugu ıcın yuksek adette okuyor.allah razı olsun.bazılarımız da hıc okumuyor.ben kendı adıma kımse yanlıs anlamazsa bır duaya hıc katılmayanı o dua ıcın sılelım derım.okursa yıne eklenır.acıkcası bu durum cok ıcıme sınmıyor.aynı konuyu daha once de emıne gundeme getırmıstı.yıne dıkkatımı cektı.