Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

emıne canım gecmıs olsun.benım kanamam oldugunda sen bana guc vermıstın.ezgıye hamıleyken olan kanamandan bahsetmıstın.hem kanama bıle denemez buna.kontrolden sonra bızı habersız bırakma canım.dualarım senınle ve mınıgınle

.

bugun aksam kontrole gitcem cnm.yarindi zaten kontrolum.haber veririm.cok yogun zaten biliyorsun. akintim az oldugu icin cok ciddi gormedi sanirim.

Aman iyi canım az olsun geçsinde.Haber ver kontrolün sonraası.Bişi yoktur inşallah canım benim.Rabbim yardımcımız olsun...

kizlar cok sukur yaramaz birsey yok.kalp atisini duyduk.kanama alani da yok.eski kanmis.ilac da olasi kasilmayi onlemek icinmis.yani dusuk.jadilma olup dusuk olmamasi icinmis.icmeye karar verdim onu da.
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar.
serpilcim evet cok haklisin benim daha once yasadiklarimin.yaninda bu kanama falan degil.ki ben aslinda kanamadan dolayi hic problem yasamadim aslinda.iste insan gene de panik oluyor.allah hepimize yardim etsin
dualariniz icin cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
kizlar cok sukur yaramaz birsey yok.kalp atisini duyduk.kanama alani da yok.eski kanmis.ilac da olasi kasilmayi onlemek icinmis.yani dusuk.jadilma olup dusuk olmamasi icinmis.icmeye karar verdim onu da.
serpilcim evet cok haklisin benim daha once yasadiklarimin.yaninda bu kanama falan degil.ki ben aslinda kanamadan dolayi hic problem yasamadim aslinda.iste insan gene de panik oluyor.allah hepimize yardim etsin

ıste bu cok guzel bı haber:nazar:mınıgın ıyı olduguna gore sakın kafana bıle takma.

Ahhh canim cok sevindim sen kötü seyler düsünme hic progeston zaten cok guclu bir ilac Allahin izniyle hersey güzel olacak....

Şükürler olsun canım,Rabbim korktuklarımıza uğratmasın.Miniklerimizi bizlere bağışlasın inşallah.Bir dahaki kontrolün ne zaman canım.2 li tarama felan dedimi doktorun?

evet elif aynen.bahsettigim gebelik bir onceki gebeligim estrofem kullanieken hamile kaldigim gebelik.dedigin gibi rahim.duvari da inceydi.muhakkak ilac fayda etmistir kalinlasmasina ama bana hem o ilavi kullanmak hem de hamile kalmak iyi gelmedi diye dusunuyorum.[/QUOTE]

bende öyle düşünüyorum ama gittiğim profösör hamile kalmayı düşündüğünde veririm.önceden olmaz dedi.bende seni öğrendiğim için korkuyorum.bekliyorum ama nereye kadar.bide hapı kullanmaya başladınya hemen o ay hamile kaldınmı yoksa bir kutudan fazlamı kulladın.öylemi hamile kaldın.onuda merak ettim.dün hasta oldum bakalım kaç gün sürcek.her ay adetim çogalsın diye bakıyorum ama internette bir profösere sordum rahım duvarı kendiliğinden düzelirmi diye düzelmez dedi.boşuna bekliyorum yani.başka bir doktora gitcem bayramdan sonra bakalım o ne dicek.senin kontrolünde yarındı demi.öyle hatırlıyorum.hayırlı haberlerini bekliyorum.hilalinde bugündü doğumu hayırlısıyla kurtulur inşallah.bu mübarek günlerde Allahım dualarımızı kabul etsin.az öncede arkadaşımla konuştum.42yaşında.evlatlık alınca 2yaşından küçük alınmayacağnı öğrenmış.kanuna göre kadın ile çocuk arasında 40yaştan fazla olmamalıymış.bebek almak daha güzel tabi.40yaşına kadar olmazsa ben istiyorum ama eşim istemiyo.galiba benden umudu var olcak diye ondan olumsuz düşünüyor.baktı olmuyo fikri değişir diye düşünüyorum.Allahım inşallah kendi çocuğmuzu nasip eder.

Son düzenleme:
canım bir haftadır giremiyordum geçmişi bi okuyayım dedim yüreğimi hopladı kanama meselesini görünce.neyseki geçmiş çok şükür. allahım esirgesin.geçmiş olsun kendine dikkat et
duamızdan bana 1350 tane eklersen sevinirim canım
bu arada hilal den haberi olan var mı arkadaşlar?sağ salim doğurmuştur inşallah.sıra bize geliyor hadi hayırlısı bakalım

cnm sen benim yasadiklarima bakma.tesaduftur.neticede benim dr da seninki de o ilacka birlikte korunmayi biraktiriyo.demwkki olmasi gereken biyle.
benimji oyle oldu diye senin de oyle olcak diye birsey yok.hem hemen hamile kalcaksin diye de birsey yok.sen iyi bir dr bul.ibce ve ne diyosa yap.yasadiklarimizi,tecrubelerimizi burda yazmak bazen de cok iyi olmuyo.etkileniyoruz.duydugum bir seyi soyleyim.
tipta hastalik diye bisey yoktur hasta vardir.hastaya gire hastalik vardir yani.sen dr una guven.

cnm duayi sen toplayabilirmisin.musaitmisin.ben tekden giriyirum.pc basina gecemiycem bir sure.ne kadar bilmiyorum.yatcam hep cunku.

gözün aydın cnm.kanama alanı yok demişsinya.benim her hamileliğimde ultrasonda kanama görülüyo.iyi bir şey değilki hamileliğimin devamı gelmiyor.nasıl kurtulcam bu hmilelikte rahin kanlanmasından.önceden bir tedbiri yokmuki.sen bahsedince aklıma geliverdi.güzel haberlerinede çok sevindim.hep böyle devam eder inşallah.

2 sine randevum.12+3 olcam.
tesekkur edrm cnm.

2sine de çok var be yaaaa.ben okadar zamana dayanamazdım gibi geliyo.10günde bir bebişimi görmek isterim.ultrason iyi değil ama çok yaşadım bebişin kalbi durmuş haberim yok oyüzden.bende ne şom ağızlıyım.seni korkutmak için değil.ben kendi duygularımı paylaştım cnm.

cnm duayi sen toplayabilirmisin.musaitmisin.ben tekden giriyirum.pc basina gecemiycem bir sure.ne kadar bilmiyorum.yatcam hep cunku.

Sadece okunanları kişilere ve sayıya ekliycem dimi? Tamam canım yapabildiğim sürece yaparım ben.Laptopdan bakıyorum ben yatsamda.

Son düzenleme:
gözün aydın cnm.kanama alanı yok demişsinya.benim her hamileliğimde ultrasonda kanama görülüyo.iyi bir şey değilki hamileliğimin devamı gelmiyor.nasıl kurtulcam bu hmilelikte rahin kanlanmasından.önceden bir tedbiri yokmuki.sen bahsedince aklıma geliverdi.güzel haberlerinede çok sevindim.hep böyle devam eder inşallah.

kanama alaninin olmasi kesin.kotu diye birsey yok cnm.benim tum gebeliklerimde kanama ve kanama alani olmustu.o birsey degil.zamanka geciyie.vucut emiyor.kizimda da oldu.15 haftalik kaybimda da oldu.alti haftada basladi 13.haftada yok oldu.kalp durma sebebu pihtilasma.cok da obemli degil.kanama alani.

cnm sen benim yasadiklarima bakma.tesaduftur.neticede benim dr da seninki de o ilacka birlikte korunmayi biraktiriyo.demwkki olmasi gereken biyle.
benimji oyle oldu diye senin de oyle olcak diye birsey yok.hem hemen hamile kalcaksin diye de birsey yok.sen iyi bir dr bul.ibce ve ne diyosa yap.yasadiklarimizi,tecrubelerimizi burda yazmak bazen de cok iyi olmuyo.etkileniyoruz.duydugum bir seyi soyleyim.
tipta hastalik diye bisey yoktur hasta vardir.hastaya gire hastalik vardir yani.sen dr una guven.

doktordan elektrik alamamışsam güvenemiyorum:)) doktorlara suç buluyoruz ama herşey Allahtan.sadece birazcık özen gösterilmek istiyorum okadar.4kürtajdan sonra hakkettiğmi düşünüyorum.doktorlara azmı geliyo nedir.kaç tane daha yaşamam lazımki ciddiye alsınlar anlamış değilim.ama güvenmeyipte napcaz.önce Allaha sonra doktorumuza güvencez.yapcak bişi yok.

Sadece okunanları kişilere ve sayıya ekliycem dimi? Tamam canım yapabildiğim sürece yaparım ben.Laptopdan bakıyorum ben yatsamda.

dun listenin son halini atmistim.sen excel de iyisin sipsak yaparsin sanirim.evet soylenen sayiyi ekliyceksin.dualama yapankarin isminun soluna * isareti yapiyorum.bu dualama senin ya da selmanin olacak.ustten sirayla yapiyoruz.

kanama alaninin olmasi kesin.kotu diye birsey yok cnm.benim tum gebeliklerimde kanama ve kanama alani olmustu.o birsey degil.zamanka geciyie.vucut emiyor.kizimda da oldu.15 haftalik kaybimda da oldu.alti haftada basladi 13.haftada yok oldu.kalp durma sebebu pihtilasma.cok da obemli degil.kanama alani.

sağol cnm bilgilerin için.içim rahatladı:)

X