- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.441
whats app a gelsene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emine ve pıhtıcanlarım fazla vaktim yok sizlere haber vermek için açtım hayırlısıyla yarın saat 2 de hastaneye gidecem ve beni akşama doğru sezaryene alacaklar bol bol dua bekliyorum sizden canlarım ben de mutlaka sizlere dua edecem inş. burdan güzel haberler vermek nasip olur zaman durmuş sanki çok stresliyim elim ayağım birbirine dolanıyo işimi bile zor yapıyorum hepinizi öpüyorum bol bol dua istiyorum çok ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar,
sizin buraya taşındığınızdan haberim yoktu:)ordan takibe başlamıştım.3 kürtaj 2 kimyasak gebelik geçirdim.3.gebeliğimde iğne kullandım öğrenir öğrenmez ama boş gebelik oluştu 9.haftaya bekledim ama sonuç yok.6 ay geçti üstünden geçen ay denemek istiyordum ama yumurtalarımda ve rahim duvarımda incelme oluştu.adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı.sol kasımda batmalar var kist oluşmasından korkuyorum.umarım bana da yardımcı olursunuz.çok doktor gezdim çok yoruldum.
merhaba arkadaşlar,
sizin buraya taşındığınızdan haberim yoktu:)ordan takibe başlamıştım.3 kürtaj 2 kimyasak gebelik geçirdim.3.gebeliğimde iğne kullandım öğrenir öğrenmez ama boş gebelik oluştu 9.haftaya bekledim ama sonuç yok.6 ay geçti üstünden geçen ay denemek istiyordum ama yumurtalarımda ve rahim duvarımda incelme oluştu.adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı.sol kasımda batmalar var kist oluşmasından korkuyorum.umarım bana da yardımcı olursunuz.çok doktor gezdim çok yoruldum.
hosgeldin.evet buraya tasindik ama orayi da takip etmeye calisiyoruz.biliyorum seni diger topikten.allah yardim etsin hepimize.son gebeligin zaten sagliksiz gelismis bir gebelik olmus.yoksa igne cogunlukla ise yariyor.ama sagliksiz olusan gebelik icin cozun degil.ben de igneye ragmen dusuk yaptim.gelismedi.6 haftalik olmasi gerekirken 4haftalik gorunuyordu ve kendiliginden kanamayla dustu.suan 10 haftalik oldum.iyi gidiyor gibi.son durumu bilmiyorum.insallqh hersey yolundadir.bizim yapacagimiz sagliklisini bulana kadar ugrasmak,igneye dwvam etmek.insallah bir sonraku gebeligin olumlu sonuclanir.
kurtajdan alinan her parca patolojiye gonderilir ve sinun hep iyi cikar.ama onemli olan genetik inceleme.ikisi ayni sey degil.sen soyle dusunme yani.igne kullanmama ragmen dusuk oldu.sagliksiz gebeliklerde ignenin de faydasi olmuyorki bu da doganin kanunu.vucut onu atiyo bir sekilde.ki bu bizim.icin iyi bir sey.canım öyle doğru söylüyorsun.patalojide bi sorun çıkmaması beni düşündürüyor başka bir problem var mı diye.iğneye önceden başlamak gibi bir şey okudum buradan öyle mi yapmak gerekiyor acaba?inş sonuna kadar devam edersin arkadaşım..
cnm 6haftalık görünmesi gerekirken 4haftalıktı demişsinya.bu hamileliğinden önceki olanmıydı.hani rahim duvarım inceydi.ilaç kullandım ama fayda vermedi.o düşükten sonra rahmim düzeldi demiştin.nasıl düzeldi kendiliğinden hayret ettim.demek kullandığın ilaç fayda vermiş.
aksamdan beri akintim oluyo kizlar.pembe,kirmizimsi ve kahverengi her renk oldu.karnimda da agri var.dr a msj attim cevap bekliyorum.dualariniza ihtitacim var.
aksamdan beri akintim oluyo kizlar.pembe,kirmizimsi ve kahverengi her renk oldu.karnimda da agri var.dr a msj attim cevap bekliyorum.dualariniza ihtitacim var.
kizlar aranizda endol kapsul kullanan oldu mu.dr bunu alip kullanmami istedi ama yan etkileri cok var.baslamadim kullanmaya korktum.biraz azaldi gibi akinti.
kurtajdan alinan her parca patolojiye gonderilir ve sinun hep iyi cikar.ama onemli olan genetik inceleme.ikisi ayni sey degil.sen soyle dusunme yani.igne kullanmama ragmen dusuk oldu.sagliksiz gebeliklerde ignenin de faydasi olmuyorki bu da doganin kanunu.vucut onu atiyo bir sekilde.ki bu bizim.icin iyi bir sey.
evet elif aynen.bahsettigim gebelik bir onceki gebeligim estrofem kullanieken hamile kaldigim gebelik.dedigin gibi rahim.duvari da inceydi.muhakkak ilac fayda etmistir kalinlasmasina ama bana hem o ilavi kullanmak hem de hamile kalmak iyi gelmedi diye dusunuyorum.
sagil cnm cevap verdigin icin.evet aslinda her ilacin dunya kadar yan etkisi var.zaten suan kullandigim.ilaclarin haddi hesabi yok.suan zaten gunde 2 defa 200 luk progestan ve haftada bir proluton depot kullaniyirum.bu ilac ne ise yariyir hic anlamadim.agri kesici gibi birsey anladigim kadariyla.ama kullanmiycam.mantigimi kullanacam.zaten surekli yatiyorum netten agrim.ve akintim yok gibi kesildi galiba.tesekkurler.Arkadaşım geçmiş olsun..İnşallah en kısa zamanda geçer..Endol fitili sormuşsun..Bir çok arkadaşım kullandı..Kasılmalar olunca...Evet çok basit bir ilaç değil..Ama kar zarar meselesi yine..kullanan arkadaşlarım çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadılar..Kanama durumunda genelde proluton depot iğne olunuyor..Ve buna ek olarakta progestan hap olarak yada vajinal olarak alınıyor..
selvicim evet ben normalde hic takmam kanamayi acayip tecrubeliyim bu konudaeminecim çok geçmiş olsun dularımz seninle. Bebeklerimizi ve hepimizii Allah korusun.Allah esirgesin. ama sen ezgide de çok kanamam olluyor diyordun hemen köü şeyler aklına getirme.
agir is nerde...nerdeyse iki aydir raporluyum evde yatiyorum.yemek ve bulasik sadece baska hic birsey yok.proluton igne kullaniyorum zaten haftada bir.canım hemen git doktora bekletme.iğne falan yaparlar kanamn kesilir.ultrosandan falan bi bak mutlaka.ağır iş mi yaptın?
Kullanmadım canım hiç.Kanama içinmiymiş.Kontrole alsaydı bi kanama alanı felan varmı içerde diye.Direk ilaçmı söyledi.