Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım benim de 2. gebeliğimde bir dr öyle diyerek sinirimi bozmuştu boş gebelik olabilir haftaya gel kürtajını yapalım demişti. o dr der demez sanki düşük yapacakmışım gibi şiddetli ağrılar yaşadım sonra acile gittik dr ultrasondan kalp atışlarını gördü. o sevinç o kadar büyüktğ ki ağlamaktan bihal olmuştum.ve bu konuda çok araştırdım kese 30mm olana kadar bebk görünmeyebilirmiş.sen içini ferah tut. belki de geç döllenme olduğu içindir.
Gözünaydin canim.kizlar lökosit degerim yuksek cikmis doktor bol bol su ic dedi aranizda idrarda lokosit cok cikan oldumu hic....internetten baktim genelde antibiyotik kulanmislar ama doktor bana vermedi sen bol bol su ic dedi
teşekkür ederim canım. bu arada çok geçmiş olsun. ayaklarını üşütme.
canım cok sevindim.bana da doktor nefesimi tutturduydu.o zaman görmüştük sonra gittiğimizde duyduktu.zaman çabuk geciyor bir bakacaksın Rabbimin izniyle kucagında....
elifçim bana da zaman hiç geçmiyor gibi geliyor. inşallah hepimizin hamilelikleri güzel tatlı sağlıklı hayırlı bebişler getirir.
serapçım çok geçmiş olsun. artık evde dinlenirsin. dikkat et kendine canım

emine ve pıhtıcanlarım fazla vaktim yok sizlere haber vermek için açtım hayırlısıyla yarın saat 2 de hastaneye gidecem ve beni akşama doğru sezaryene alacaklar bol bol dua bekliyorum sizden canlarım ben de mutlaka sizlere dua edecem inş. burdan güzel haberler vermek nasip olur zaman durmuş sanki çok stresliyim elim ayağım birbirine dolanıyo işimi bile zor yapıyorum hepinizi öpüyorum bol bol dua istiyorum çok ihtiyacım var

hilalcim Allah kurtarsın inşallah sağ salim kucağına alırsın yavruşunu. dualrımız seninle. ne güzel ramazan ayında dünyaya gelecek .Hayırlı haberlerini bekliyoruz bize de dua etmeyi unutma

hayırlısıyla git hayırlısrıyla bebişini kucağına al dön.dualarımız seninle.sende bizi unutma dualarında.hayırlı haberlerini bekliyoz.Allah yardımcın olsun cnm.

endişelenme cnm.daha çok erken.görünmemesi normal.haftaya güzel haberleri alırsın cnm.

allah kurtarsın cnm dularımız sizinle sende bizden eksik etme hayırlı haberlerle gel de bize de umut ol inşallah:)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
" HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"
Manası: O yaratandır ve yok­tan var edendir.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
400
serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
205
*umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif
700
TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
11.07.2013
DUALAMA
TARİHİ:
18.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Arkadaşımız HİLAL için aşağıdaki sureleri ve ayeti okuyabiliriz. Herkes en az bir kez okusun lütfen.
1) Ayetel Kürsi okunur.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

2) Felak Suresi Okunur
Kul e'ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğasikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

3) Nas Suresi Okunur
Kul e'ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.

4 ) Aşağıdaki Ayet okunur
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Son düzenleme:

okudum canım..ALLAH Hilal arkadasımızın yardımcısı olsun...İNSALLAH sag saglim yavrusuna kavusur...darısı bizlere İNSALLAH....

Arkadaşlar sizlere iğne konusunda naçizane bir tavsiyem olacak iğneyi delik olan ucu dışarı bakacak şekilde batırın bu şekilde daha rahat batacak canınız acımayacak diğer türlü iğneyi tersten vurduğunuz için acı duyarsınız

Cnm hilal için duayı yaptım inşallah sağ salim kucağına alır bebeğini ne güzel günlerde doğum yapıyo hayırlı bir evlat olur inşallah

ayy hiladancımm cok heyecanlı ya, dort gozle beklıyoruz haberlerını dualarım senınlee:)

canım hadi bakalım hayırlısıyla al kucagına.ayyy senden sonra sıra bende hadi bakalım.bizde yarın kontrole gidicez...

Bnde dua ettim hilal icin tam ezan saatinde hmde rabbim kurtasin bir an once saglikla , darisi basimiza ve tum
İsteyenlere olsun insallh...

canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. kendi doğumum aklıma geldi. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bek bitti sıkıntılı günler. şimdi uykusuz geceler başlayacak:) dualarım seninle canım

bu arada darısı diğer tüm hamilelerin doğum yapmalarına inşallah. sıra elif de. bugün bizim kırkımız olacak. allah hepinize bugünleri görmeyi nasip etsin. resmini ekledim çirkin oğlumun albüme:) son resimler bugün çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…