Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.

ayşenin kullandığı iğneden sende kullanıyomuşsun.esnekliği sağlıyomuş.bende ayşeye ne işe yarıyo diyo sormuştum.daha önceki hamileliğinde kullanmamıştın sanırım.ilk defa sizden duyoyorum bu iğneyi.baksanıza işe yarıyo demek.

ben ilk hamile olduğumu öğrenince vurdurdum gittiğim dr kesinlikle önermediğini söyledi bende kullanmayı bıraktım daha sonra kanamam oldu dr yinede kullanmaman gerektiğini söyledi bende drumu değiştirdim gittiğim dr 12.haftaya kadar üç günde bir vurulmam gerektiğini bebeğe zararı olmadığını söyledi bende bu drla devam ettim...zaten drların düşünceleri sürekli değişiyor geçen sene kesinlikle aspirin kullanmayacaksın zararlı diyen dr bu sene aspirinde kullanman gerekiyor diyor...
arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...bugün tahlil sonuçlarım çıkıyor...

akli dengemi yitircem her doktor farklı diyo ya.metodlarıda farklı.

canım ben daha beter durumdayım dra sormadan oruç tuttum bugün bulantı oldu ben uzandıkça bende bozdum keşke senin gibi önceden tutmamış olsaydımda bozmasdaydım çok huzursuz oldum.eşimde zaten iğne yüzünden orucumun önceden bozulduğunu söylüyor : (((

Allah iyiliğini versin.eşinin dediği gibi iğneyi vurunca bozuldu zaten boşuna devam ettirmişsin.sonunuda getirememişsin zaten.sağlıklı insan zor tutuyoda sen nasıl tutcan cnm.üzme kendini.sonra kaza edersin.

hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.

şenaycığım üzme nolur kendini.herşeyde vardır bir hayır.gecenin gündüzüde var.böyle kalcak deyilya hayırlısıyla düzelcek inşallah.

emineciğim duamızdan 800tane daha okudum 1400 oldu.Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
ayşenin kullandığı iğneden sende kullanıyomuşsun.esnekliği sağlıyomuş.bende ayşeye ne işe yarıyo diyo sormuştum.daha önceki hamileliğinde kullanmamıştın sanırım.ilk defa sizden duyoyorum bu iğneyi.baksanıza işe yarıyo demek.

onceki hamileligimde de kullanmistim.kabamam.olunca 7.haftada badlafim 13.haftada biraktim.15.haftada kalbi durdu.ama dr a sordum.kalbinin durmasinin igneyi birakmakla ilgisi vsrmi defim yokmus
once kanamam oldugu icin.kullandim simdi esneklik icin.bilmiyorum ne ise yariyor kullaniyoruz iste...

sağolasın canım. inşallah düzelir. dualarınıza ihtiyacım var.

canim hep dualarimdadin zaten hic unutmuyorum seni dua ederken.tek sey icin dua ediyordum.artik bunun icin de etmeye basladim.hakkinda hayirlisi olsun cnm.belki orasi senin icin hayirli degildi.sen.pek.mutlu degildin.hep stresliydin.sanki. hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.

senay her serde bır hayır vardır demısler.bu soze kesınlıkle ınanıyorum.belkı ısteyken cok strese gırıyordun.stres degerlerını o kadar etkılıyor kı.ınan bana evde sakınlesınce hersey normale donup bı de bebıs gelecek.sen sakın ol yeter canım.su mubarek gunlerde dualarım senınle

burdayiz sekerim.gecen haftalarda da naxife oyle demisti:)burdayiz cnm.yaxcak sey olmamistir.begeniyorum ama yaxilarini:)hep okuyorum.opuyorum seni kuzum

yaa ne bıleyım.bı baktım bızım kızlar bana yazmıyor.küstüler mi acaba dedım

Canim birdaha sor onu ben ac karnina kan verdim sekerli suyu ictim birsaat sonra tekrar verdim hicbirsey yeme sakin dedi limon goturdum ama cok gerekmedi yaaaa okadar kotu degildi tadi... Bende igneyi koldan vuruyorum bacaktan birhafta vurdum bana en rahati kol geliyo...

ınternetten de bakmıstım.bazı yerler ac karnına bazı yerler de tok karnına gelın demıs.benım de bıldıgım cogunluk ac gıdıyor.gıtmeden bı daha arayacagım canım.kolun morarmıyor mu senın

elıf benım karnım cok gerıldı ve sertlestı.gunde 2 tane ya benım ıgne sabah neyse de aksam yatmaya yakın yapıyorum.ama gobek tas gıbı.esım de korkuyor ıgneyı yaparken kan gelecek dıye.neyse sıkayet yok:KK9:

bende tam sana yazıyodum sen bana yazmıssın cnm :)bız gunduz hep konusuyrz ama sen yogunsun senle konusamıyoz cnm nasılsın nasıl oglusumuz?

kalp kalbe karsıymıs.canım sorma ıs yerınde ayrı bır stres.yenı eleman aldık.ıs ogretmeye calısıyorum bırde ona.dun en sonunda kızdım.ben ızıne cıkana kadar herseyı ogretmem lazım ama yapabılecegını sanmıyorum malesef.benı su mubarek gunde strese sokuyor.aksam bebegımı de gerdım uzuldum:KK43:oglusumuz ıyı canım.haftasonu gobek delıgım acıyınca doktorda gorustuk:KK1:bu haftasonu da seker yuklemese yaptırıp sonrakı hafta kontrole gıdeyım dıyorum.sende nasıl durumlar

biliyorum.canim takip ettigini beni.zaten yaxarken dedim nese kafayi yiycek simdi diye:)ama durum bu malesef.benim iki mthfr de heterozigot.senin.neydi.sen ne zaman gitceksin.asilamaya gitsen sanirim ilk ve onda da tolga hocayi goremiycekdin
gidince sen de caktirmadan sor igneyi ne zamana kadar kullancam diye.bakalum sana ne diycek.
burcu kasimda digum yapti.onun himozigotu da vardi ve faktor v te de sorun varfi diye hatirliyorum.
ben simdiden yedek dr ayarlamaya basladim.igne kulladiracak dr.

Haklısın kafayı yedim başka Dr deme bana nolur :KK43:(bu seferde değiştirirsem 7.olcak halbuki Tolga hocaya çok güvenmiştim tam aradığım Dr diyodum yarın gidiyorum adetim erken geldi Cnm Tolga hoca 20 sine kadar ordayım demişti mutlaka sorucam lafın arasında senide bilgilendiririm bakalım ne diyecek ama sanki ilk konuşmamızda hep kullanacaksın hatta lohusalıkta bile demişti bende bu yüzden rahattım yarın detaylı bir şekilde sorarım

Şenay'cım Rabbim seni içinde bulunduğun sıkıntılı durumdan bian önce kurtarsın sıkıntının ardından herzaman ferahlık gelir bak gör daha iyisi olacak

Eminecim benim mthfr homozigot faktör v heterezigot belki senin heterezigot diye öyle demiştir yada değerlerin iyidir homosisteinin kaç Cnm benim 19 du1 aydır diyetteyim ama tatilde 4 gün fena bozdum çok suçlu hissediyorum umarım düşmüştür ona göre aşılama yapacak çünkü

Haklısın kafayı yedim başka Dr deme bana nolur :KK43:(bu seferde değiştirirsem 7.olcak halbuki Tolga hocaya çok güvenmiştim tam aradığım Dr diyodum yarın gidiyorum adetim erken geldi Cnm Tolga hoca 20 sine kadar ordayım demişti mutlaka sorucam lafın arasında senide bilgilendiririm bakalım ne diyecek ama sanki ilk konuşmamızda hep kullanacaksın hatta lohusalıkta bile demişti bende bu yüzden rahattım yarın detaylı bir şekilde sorarım

ben de bugun raporumu uzattim.30 gun daha aldim esim.medicanadaydi sabah.evet cunartediye kadar burda yani 20 sibe.17 sinde de kpntrolum.var.sor bakalim cnm caktirmadan ne diycek.senin.mutasyonlar neydi.cnm sen whats app kullaniyomusun

şenaycığım üzme nolur kendini.herşeyde vardır bir hayır.gecenin gündüzüde var.böyle kalcak deyilya hayırlısıyla düzelcek inşallah.

canim hep dualarimdadin zaten hic unutmuyorum seni dua ederken.tek sey icin dua ediyordum.artik bunun icin de etmeye basladim.hakkinda hayirlisi olsun cnm.belki orasi senin icin hayirli degildi.sen.pek.mutlu degildin.hep stresliydin.sanki. hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

senay her serde bır hayır vardır demısler.bu soze kesınlıkle ınanıyorum.belkı ısteyken cok strese gırıyordun.stres degerlerını o kadar etkılıyor kı.ınan bana evde sakınlesınce hersey normale donup bı de bebıs gelecek.sen sakın ol yeter canım.su mubarek gunlerde dualarım senınle

yaa ne bıleyım.bı baktım bızım kızlar bana yazmıyor.küstüler mi acaba dedım

ınternetten de bakmıstım.bazı yerler ac karnına bazı yerler de tok karnına gelın demıs.benım de bıldıgım cogunluk ac gıdıyor.gıtmeden bı daha arayacagım canım.kolun morarmıyor mu senın

elıf benım karnım cok gerıldı ve sertlestı.gunde 2 tane ya benım ıgne sabah neyse de aksam yatmaya yakın yapıyorum.ama gobek tas gıbı.esım de korkuyor ıgneyı yaparken kan gelecek dıye.neyse sıkayet yok:KK9:

allah yardımcın olsun cnm hepımızın cıkmaza gırdıgı donemler oluyor elbet tek caresı dua ve sabır bu sınav unutma senaycım .hepımızın duaları senınle...
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden. evet biran bile allaha sığınmaktan inanmaktan vazgeçmedim. umarım dualarım kabul olur ve işlerim yoluna girer. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.biliyorum hepiniz tertemiz bir yürekle benim için dua ettiniz.

Eminecim benim mthfr homozigot faktör v heterezigot belki senin heterezigot diye öyle demiştir yada değerlerin iyidir homosisteinin kaç Cnm benim 19 du1 aydır diyetteyim ama tatilde 4 gün fena bozdum çok suçlu hissediyorum umarım düşmüştür ona göre aşılama yapacak çünkü

evet cnm senin.homozigotun.ve faktor v in var.ondan farkli olabilir.benim homosistein 9,4 cikti yeni olculdum.cnm homosisteinin cok.yuksek diyete cik cok dikkat etmen lazim ben cok da dikkat etmedim iki ay once 10 du 9,4 olmus.cok iyi degil ustelik igne de kullaniyorum.

Son düzenleme:
kizlar homosisteinle ilgili konusmustukya.son durumu soyleyim.size homosisteinim 9,4 cikti.diyete ve igneye ragmen.dusukten sonra yaptirmistim igne kullanmadigim dusukten sonra 5 cikmisti.diyet ve bir sure igne kullanip dusukten sonra yani yaklasik iki ay once yaptirfigim 10 cikmisti.o zaman konusmustuk.igneyi kullanip birakmaktan mi artti diye dusunmustum.simdi ise igne ve diyete ragmen 9.4 .ama diyete.cok cok iyi uydugumu dudunmuyorum.ben anlam veremedim.igneden dolayi duser diyordum.ama demekki diyete cok cok dikkat etmek gerekiyor kizlar.

nasil oldun canim.daha iyimisin

Yok canım hala mide ağrısı çekiyorum. Verdikleri şurupda bir işe yaramıyor.Bir mide günlerce nasıl ağrır anlamadım. Rabbim yardımcımız olsun....

Geçmişide okuyamadım birde sınavım var haftasonu ama onada çalışamadım.Ne olacak bilmiyorum.Herkes iyimi? Bir sorun yoktur hiçbirinizde inşallah.

X