- Konu Sahibi melodysilk
- #1.361
canım ya lütfen bu kadar karamsar olma.hepimiz inançlı insanlarız sonuçta değil mi..allahım bir kapıyı kapatır diğerini açar hele iş konusunda kendini hiçböyle yıpratma lütfen allah yardımcın olsun
Canım çok üzüldüm okuyunca.. İnsanları anlamak ne kadar zor ( Ama sen ne olur bırakma kendini. Belki de işlerin böyle gitmesinde daha büyük hayır vardır. Rabbim sonunda yüzünü güldürecek inşallah, hiç merak etme. Böyle en zor dediğin zamanlar da geçip gidiyor ve hemen ardından güzellikler geliveriyor tekrar. Bak İnşirah suresini düşün. Sen paylaşmıştın bizimle de değil mi? Hatta tekrar tekrar oku.. Ne güzel anlatıyor.. Bak dualarımız da seninle. Yeter ki sen kendini çok üzüp yıpratma...
inşallah kızlar umutsuz olmak istemiyorum. inşallah herşey yoluna girer. bura olmadı başka bir üniversite bulabilirmiyim henüz hiç fikrim yok. dedim ya sıfırdan başlayacağım. öncelikle tezimi okuyup kabul etmesini bekliyorum artık. ama hala ağırdan alıyor. aramızda gözüken bir sorun yok. ben sadece işimi yaptım. tezim konusunda ve diğer yayınlarımda hiç desteğini görmedim. bütün sıkıntılarıma sağlık problemlerime rağmen mücadele ettim. ama geldiğim noktada kaybeden oldum malesef. ama allahın nimeti sonsuz. ondan diliyor bekliyorum. onun mucizelerine inanıyorum. hayırlısı.canım ne dersen de ama ölümden bahsetme o zayıf güçsüz Allah'a inanmayanların lafı sen öylemisin hayır değilsin sen güçlüsün sadece biraz ağır bi sınavdan geçiyosun hepsi bu hepimiz duacınız sende sabret ve dua et. hocana gelince aranızda bi sorun mu var canım o yüzden mi ağırdan alıyo olmadı bi konuş. rabbim inşallah sana en doğru zamanda hem iş hem de çocuk nasip etsin canım.