Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım ne yaptın geldi mi senin kırmızılar. belli oldu mu durum. var mı bişeyler:)

geldi geldi kırmızılar keşke gelmeseydi diyeceğim ama geldi iyiki yumutlama dönemimi hesaplaya bileceğim zaten bu ay hiç umudum yoktu.... inş Ramazan ayıyla birlikte gelmez artık kırmızılarda bende hamilelere eklenirim...... ramazan ayı hayırlı gelir inş bizede....
vildannnnnnnnnnnnn sen ne yaptın bırakıcaktın bu ay nasıl gidiyor....

slm kızlar nasılsınız ben evdeyim gün sayıyorum ama sıkıntılar bitmiyo bu hafta çarşamba ya da perşembe kontrolüm var galiba doktorum iğneyi kesecek emin değilm ama 2 hafta önce bana 2 haftaya keseriz dedi şimdi kesmek istese bu hafta ben ne diyeyim çünkü daha doğuma 1 hafta kalmş olacak of kafama çok takıldı bu iğne konusu bakalm doktorum bu gidişimde ne diyecek paylaşırım ama ben erken kesmek istese itiraz ederim ama neticede doktor kendisi ne dese uyacaz

canım günler geçmiyo geçen hafta doktorum 39. haftayı bekliyecez dedi yani yaklaşık olarak 17-18 temmuz olarak söyledi ama net tarih bu hafta belli olur gelsede bitse şu stresim biraz hareket etmese telaşlanıyorum bide benim hanımefendi bu ara ağır ağır hareket ediyo korkutuyo allahtan hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz geisi kısmet canım senin de gözünaydın herşey yolunda inş. hep öyle gider iğneye şimdi takma zamnanı gelince duruma bakarsın
ah canım yaa şu iğneyi kesme konusunda ne kadar farklı fikirdeler şu dr lar yaa. 32 de 36 keseceğini söyleyenler de var. benimkini hiç katmayım zaten:-) zehra ne zamana kadar kullandı acaba. bence doğum yapacağı güne kadar kullandı o. çünkü doğumu ani oldu ve kolay oldu.ve bir şey olmadı neticede. bizimkiler niye erken bıraktırıyor ki.şuan zehradan başka doğuranımız yok, eskiler zaten girmiyorlar ki sorsak ne zamana kullandılar.burcuyu bil,yorum sadece ki o da planlanan doğum tarihinden iki gn nce bıraktı ama bebek bir gün önce geldi yani 1 gün önce bırakmış oldu. şimdi de bu muamma var, iğneyi ne zaman bırakcaz ya da bırakcakmıyız. sanki ben şöyle de hatırlıyorum, doğumdan sonra da kullananlar olmuştu eskilerden değil mi? azaltarak bırakcaklardı...12m diye bir arkadaş var ben ona özelden soruyum ne zaman bırakmış. paylaşırım burdan.
kızın büyüdü artık iyice ondan eskisi kadar hareket edemiyordur canım. yeri daraldı kızcağız napsın:-) kötü düşünme sakın.sen de zehra gibi alacaksın kucağına bebeğini inşallah canım.
almanyaya gitmemin sebebi evet öncelikle alman vatandası olsun diye..cifte vatandas kalktı canım...sonra birde ailem orda ben dogudayım eminim zor günler beni bekliyor doktorada her zaman yanlız gidiyorum esimde gelemiyor benimle calısıyor...herzamanda izin alamaz :KK43: ve simdik cok sükür iyiyimde eminim karnım büyücek is yapmam hareket etmem zorlancak..almanyada annemin yanında gecirmis olcam gebeligimi..ama öncelikle alman vatandası olsun diye böyle bir karar aldık...canım giderken 3 aylık igne alcam yanımda götürcem zaten...ve igne yazan doktor bulana kadarda arastırırım...3 ay götürcegim ignelerle idare ederim :)

bu arada 500 tane okudum duamızdan eklersen sevinirim....
anladım canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Manası: Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:
200
*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
500
serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:
500
06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
1000
Atis-
Senem:
252
Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:
400
Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
04.07.2013
DUALAMA
TARİHİ:
11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

geldi geldi kırmızılar keşke gelmeseydi diyeceğim ama geldi iyiki yumutlama dönemimi hesaplaya bileceğim zaten bu ay hiç umudum yoktu.... inş Ramazan ayıyla birlikte gelmez artık kırmızılarda bende hamilelere eklenirim...... ramazan ayı hayırlı gelir inş bizede....
vildannnnnnnnnnnnn sen ne yaptın bırakıcaktın bu ay nasıl gidiyor....[/QU
kızlar ben hep kendim hesaplardım yumurtlama dönemimi ama yanlış hesaplıyormuşum.en son doktorda yumurtlama takibi yaptırdım adetin 14.günü rabbimde istedi tabiki ve hamile kaldım çok şükür.darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına.ama ben tavsiye ederim doktor takibi yaptırın bence.

ben geldim doktordan 11+3 olduk çok şükür rabbime.herşey yolunda doktorum için rahat olsun dedi.tarama testini 13.haftada yapacağım cinsiyeti de haftaya söylerim dedi.Rabbim nasip etsin herkese de bize de sağlıkla kucağımıza alalım.amin.

ben geldim doktordan 11+3 olduk çok şükür rabbime.herşey yolunda doktorum için rahat olsun dedi.tarama testini 13.haftada yapacağım cinsiyeti de haftaya söylerim dedi.Rabbim nasip etsin herkese de bize de sağlıkla kucağımıza alalım.amin.

gözün aydın canım. herşey yolundaymış maşallah. darısı tüm kontrollere inşallah.

super canim masallah.darisi pit pitlara.

canım keseciği görmüşsün çok sevindim darısı pıtpıtlara inş. herzaman yolunda gider ve meleğini sağlıcakla kucağına alırsın

teşekkür ederim kızlar. darısı pıtpıtlara inşallah. hilalcim inşallah sağ salim sağlıcakla doğum yapıp bebişini sağ salim kucağına alırsın. az kaldı :emir_bebek:

eminecim merhaba nasılsın bende bi değişiklik olmadığından yazmıyorum uzun zamandır maşallah bu sefer iyi gidiyorsun sen canım ve öyle devam edecek inşallah..iğneleri neden kesmek istiyor canım doktorun bi zararı varmı ki acaba bebek kendi kan ihtiyacını karşıladığı haftalarda kesecekmi aslında mantıklı ama riske atmaya değermi ki?umarın en doğru kararı verirsiniz canım sevgiler :))))

emineciğim duamızdan 600 tane okudum.Allah kabul etsin.daha fazla okurumda abdestli ve kapalı olmazsam kabul olmicak gibi geliyor.adetli oluncada içim rahat etmiyor.dua ederken kendi kendime olcam.abdestli olcam.öyle içim rahat ediyo.kabul olmaz diye korkuyorum.kaynanam görümcemle yaşadığım için kafam boş kalmıyor.torun torbada geliyo.yarın mübarek ramazan giriyor.iftara misafir dolar.olsun iftarda yedirmek çok sevap.

herkeze hayırlı ramazanlarrrr.bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim.artık dualarımda sizlerde varsınız.herşey gönlümüzce olsun:)))

şenaycığım genlerimi sormuştunya bende bugün testlerime baktım.protrombnnorm raporu var.onda protrombin geninde 20210. pozisyonda mutasyon saptanmamıştır diyo.onumu kastedmiştin.
fvlnormal raporunda faktör v leiden mutasyonu saptanmamıştır diyor.
lupus anti koagülani negatif çıkmış.
bunlar testlerin birkaçı.bunlarlamı gende bozukluk anlaşılıyor.hangi test yapıldığında öğreniliyo? bazı arkadaşların sayıyla ilgili mutasyonları var onu merak ettim.bilen arkadaşlarda cevap verebilir.

Anti rubella IgG ve Anti CMV IgG hakkında bilgisi olan varmı?onlar pozitif çıktı bende sorunmu acaba?

hayırlı ramazanlar allah dualarımızı kabul etsın ınsallah

emıne 50 dua okudum canım

ıgne bıraktırma zamanları konusulmus.belkı hatırlarsınız daha once soylemıstım.benım doktorum 34.hafta bırakıcaz bırkac gun ıcınde de bebegı alıcaz demıstı.yanı erken dogacak.ama ınsallah o gune kadar fıkır degıstırır yavrum zamanında saglıkla gelır

dun sabah ıgnemız damara geldı herhalde cok acıdı.sonra cok kanadı.hatta aksam karnıma krem surerken bıle sıpır sıpır kan aktı.sımdı koldan yapıyoruz.artık gobek bızı zorlayacak gıbı esım de cekınıyor.ınsallah bacaga ızın verırse ordan yaparım.en azından genıs alan

şenaycığım genlerimi sormuştunya bende bugün testlerime baktım.protrombnnorm raporu var.onda protrombin geninde 20210. pozisyonda mutasyon saptanmamıştır diyo.onumu kastedmiştin.
fvlnormal raporunda faktör v leiden mutasyonu saptanmamıştır diyor.
lupus anti koagülani negatif çıkmış.
bunlar testlerin birkaçı.bunlarlamı gende bozukluk anlaşılıyor.hangi test yapıldığında öğreniliyo? bazı arkadaşların sayıyla ilgili mutasyonları var onu merak ettim.bilen arkadaşlarda cevap verebilir.
evet canım sen de bakılmış genlere genlerde problem yok sanırım. o zaman protein s ve diğeri sanin için tehlike arzediyor. o da düzelir umarım. diyecek birşey bulamıyorum. allah yardımcımız olsun

hayırlı ramazanlar arkadaslar..su mübarek ayda kurban oldugum ALLAHIM İNSALLAH hepimizin dualarını kabul eder...bu arada oruc tutmuyorum :KK43: kendimi suclu hissediyorum arkadaslar :KK43:

Anti rubella IgG ve Anti CMV IgG hakkında bilgisi olan varmı?onlar pozitif çıktı bende sorunmu acaba?

canım rubellanın düşük sebebi olduğunu biliyorum.benim 4düşüğüm var iki tanesinde iğnede kullanmıştım ama yinede düşük olmuştu şuan çok şükür hamileyim ve ilk defa bu kadar ilerledi rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu gebelikde diğerlerinden farklı olarak proluton depot iğne kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum bütün arkadaşlarımızında kullanmasını tavsiye ediyorum...

eminecim merhaba nasılsın bende bi değişiklik olmadığından yazmıyorum uzun zamandır maşallah bu sefer iyi gidiyorsun sen canım ve öyle devam edecek inşallah..iğneleri neden kesmek istiyor canım doktorun bi zararı varmı ki acaba bebek kendi kan ihtiyacını karşıladığı haftalarda kesecekmi aslında mantıklı ama riske atmaya değermi ki?umarın en doğru kararı verirsiniz canım sevgiler :))))
sagolasin cnm.senin calismalR devam efiyo sanirim dimi
bir an once senden de hayirli haber gelir insallah.cogu kisi ramazandan sonraya birakti calismayi ne guzrl.ben bu sene de tutamiyorum.gecen sene de bu haftalardaydim yine tutamamistim.hayirlidi...
canım rubellanın düşük sebebi olduğunu biliyorum.benim 4düşüğüm var iki tanesinde iğnede kullanmıştım ama yinede düşük olmuştu şuan çok şükür hamileyim ve ilk defa bu kadar ilerledi rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu gebelikde diğerlerinden farklı olarak proluton depot iğne kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum bütün arkadaşlarımızında kullanmasını tavsiye ediyorum...

ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.

merhaba kızlar bugün buraki üniv hastanesine gittim keseyi gördük çok şükür. 5+5 dedi dr. bir de aptt ınr testleri yaptırdım. darısı isteyen herkese inşaalllah dualarım sizlerle şenay vildan aslı tuğçe

Gözün aydın Selvicim. İnşallah böyle güzel devam eder. Darısı hayırlısıyla isteyen dileyen bekleyen hepimize inşallah.

esim de diyoki biraktirabilirim dedi.ben zaten gerisini algilayamadim:)afalladim cunku.bakalim o xaman nr tahlili yapip karar karar verecek gorcez.ben ikna ederim onu:)
sen ne yaptin cnm.neye karar verdin.varmi bir degisiklik.bayadir konusamadik.

İyiyim canım. Adetim yeni bitti yavaş yavaş çalışmalara başladık bakalım. Allahım hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine. Oruç tutuyorum, bol bol dua etmek istiyorum bu ramazan. Allahım hepimize sağsalim bebişler nasip eder inşallah. Tolga Ağustosta gel tüp bebeğe başlayalım demişti ama ben biraz denemek istiyorum. Öyle canım, dikkat et kendine.

vildannnnnnnnnnnnn sen ne yaptın bırakıcaktın bu ay nasıl gidiyor....

Yeni bitti adetim canım bizde yavaş yavaş başladık çalışmalara ve kasıklarımda ağrılar başladı çok şükür umarım yumurtlama ağrılarıdır. Nasip işte, sen nasılsın sende çalışacaksın bu ay hadi bakalım tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir sanada isteyen herkese de .

tup bebek konudunda dogru dusunuyosun.olacak insallah dogal yolla.sen kendin kalabiliyosun.rahat ol icini ferah tut.stres yapma.gununu de iyi ayarlarsan iyi olacak insallah.

X