- 31 Ocak 2013
- 207
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.261
canım ne yaptın geldi mi senin kırmızılar. belli oldu mu durum. var mı bişeyler:)
slm kızlar nasılsınız ben evdeyim gün sayıyorum ama sıkıntılar bitmiyo bu hafta çarşamba ya da perşembe kontrolüm var galiba doktorum iğneyi kesecek emin değilm ama 2 hafta önce bana 2 haftaya keseriz dedi şimdi kesmek istese bu hafta ben ne diyeyim çünkü daha doğuma 1 hafta kalmş olacak of kafama çok takıldı bu iğne konusu bakalm doktorum bu gidişimde ne diyecek paylaşırım ama ben erken kesmek istese itiraz ederim ama neticede doktor kendisi ne dese uyacaz
ah canım yaa şu iğneyi kesme konusunda ne kadar farklı fikirdeler şu dr lar yaa. 32 de 36 keseceğini söyleyenler de var. benimkini hiç katmayım zatencanım günler geçmiyo geçen hafta doktorum 39. haftayı bekliyecez dedi yani yaklaşık olarak 17-18 temmuz olarak söyledi ama net tarih bu hafta belli olur gelsede bitse şu stresim biraz hareket etmese telaşlanıyorum bide benim hanımefendi bu ara ağır ağır hareket ediyo korkutuyo allahtan hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz geisi kısmet canım senin de gözünaydın herşey yolunda inş. hep öyle gider iğneye şimdi takma zamnanı gelince duruma bakarsın
anladım canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah.almanyaya gitmemin sebebi evet öncelikle alman vatandası olsun diye..cifte vatandas kalktı canım...sonra birde ailem orda ben dogudayım eminim zor günler beni bekliyor doktorada her zaman yanlız gidiyorum esimde gelemiyor benimle calısıyor...herzamanda izin alamazve simdik cok sükür iyiyimde eminim karnım büyücek is yapmam hareket etmem zorlancak..almanyada annemin yanında gecirmis olcam gebeligimi..ama öncelikle alman vatandası olsun diye böyle bir karar aldık...canım giderken 3 aylık igne alcam yanımda götürcem zaten...ve igne yazan doktor bulana kadarda arastırırım...3 ay götürcegim ignelerle idare ederim :)
bu arada 500 tane okudum duamızdan eklersen sevinirim....
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | 200 |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | 500 |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | |
*hildan - | Hilal: | |
*muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 1000 |
Atis- | Senem: | 252 |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | |
Cbdefne- | Canan: | 400 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | |
67elif | elif | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
geldi geldi kırmızılar keşke gelmeseydi diyeceğim ama geldi iyiki yumutlama dönemimi hesaplaya bileceğim zaten bu ay hiç umudum yoktu.... inş Ramazan ayıyla birlikte gelmez artık kırmızılarda bende hamilelere eklenirim...... ramazan ayı hayırlı gelir inş bizede....
vildannnnnnnnnnnnn sen ne yaptın bırakıcaktın bu ay nasıl gidiyor....[/QU
kızlar ben hep kendim hesaplardım yumurtlama dönemimi ama yanlış hesaplıyormuşum.en son doktorda yumurtlama takibi yaptırdım adetin 14.günü rabbimde istedi tabiki ve hamile kaldım çok şükür.darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına.ama ben tavsiye ederim doktor takibi yaptırın bence.
ben geldim doktordan 11+3 olduk çok şükür rabbime.herşey yolunda doktorum için rahat olsun dedi.tarama testini 13.haftada yapacağım cinsiyeti de haftaya söylerim dedi.Rabbim nasip etsin herkese de bize de sağlıkla kucağımıza alalım.amin.
super canim masallah.darisi pit pitlara.
canım keseciği görmüşsün çok sevindim darısı pıtpıtlara inş. herzaman yolunda gider ve meleğini sağlıcakla kucağına alırsın
evet canım sen de bakılmış genlere genlerde problem yok sanırım. o zaman protein s ve diğeri sanin için tehlike arzediyor. o da düzelir umarım. diyecek birşey bulamıyorum. allah yardımcımız olsunşenaycığım genlerimi sormuştunya bende bugün testlerime baktım.protrombnnorm raporu var.onda protrombin geninde 20210. pozisyonda mutasyon saptanmamıştır diyo.onumu kastedmiştin.
fvlnormal raporunda faktör v leiden mutasyonu saptanmamıştır diyor.
lupus anti koagülani negatif çıkmış.
bunlar testlerin birkaçı.bunlarlamı gende bozukluk anlaşılıyor.hangi test yapıldığında öğreniliyo? bazı arkadaşların sayıyla ilgili mutasyonları var onu merak ettim.bilen arkadaşlarda cevap verebilir.
Anti rubella IgG ve Anti CMV IgG hakkında bilgisi olan varmı?onlar pozitif çıktı bende sorunmu acaba?
sagolasin cnm.senin calismalR devam efiyo sanirim dimieminecim merhaba nasılsın bende bi değişiklik olmadığından yazmıyorum uzun zamandır maşallah bu sefer iyi gidiyorsun sen canım ve öyle devam edecek inşallah..iğneleri neden kesmek istiyor canım doktorun bi zararı varmı ki acaba bebek kendi kan ihtiyacını karşıladığı haftalarda kesecekmi aslında mantıklı ama riske atmaya değermi ki?umarın en doğru kararı verirsiniz canım sevgiler :))))
canım rubellanın düşük sebebi olduğunu biliyorum.benim 4düşüğüm var iki tanesinde iğnede kullanmıştım ama yinede düşük olmuştu şuan çok şükür hamileyim ve ilk defa bu kadar ilerledi rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu gebelikde diğerlerinden farklı olarak proluton depot iğne kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum bütün arkadaşlarımızında kullanmasını tavsiye ediyorum...
merhaba kızlar bugün buraki üniv hastanesine gittim keseyi gördük çok şükür. 5+5 dedi dr. bir de aptt ınr testleri yaptırdım. darısı isteyen herkese inşaalllah dualarım sizlerle şenay vildan aslı tuğçe
esim de diyoki biraktirabilirim dedi.ben zaten gerisini algilayamadim:)afalladim cunku.bakalim o xaman nr tahlili yapip karar karar verecek gorcez.ben ikna ederim onu:)
sen ne yaptin cnm.neye karar verdin.varmi bir degisiklik.bayadir konusamadik.
geldi geldi kırmızılar keşke gelmeseydi diyeceğim ama geldi iyiki yumutlama dönemimi hesaplaya bileceğim zaten bu ay hiç umudum yoktu.... inş Ramazan ayıyla birlikte gelmez artık kırmızılarda bende hamilelere eklenirim...... ramazan ayı hayırlı gelir inş bizede....
vildannnnnnnnnnnnn sen ne yaptın bırakıcaktın bu ay nasıl gidiyor....