- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
- Konu Sahibi melodysilk
duamız cok guzelmıs allah kabul etsın ınsallah.100 tane okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli haberler alman dilegiyle canimgünaydın herkese hayırlı cumalar bugün 2. doktora gidicem bakalım ne diyecek tuhaf duygular içindeyim.....
emine hanım sizin bebişiniz kaç haftalık :))yeni mi sizinde??
gozlerim doldu.yaa nasil sevindim anlatamam.ruyan cikti.ne temiz kalpliymissin.fideyi dikmenin zamani geldi demek haa:)
canimsin yaaa.rabbim tamamina erdirsin.guxel haberlerini bekliyoriz.nerden aklina geldi tedt yapmak.belirti varmiydi.hic bahsetme
din.
bu arada kendim.test yapinca bu kadar mutlu olmistim ben yaa.
gerçekten mi ay çok şaşırdım çok sevindim hadi inşallah güzel heberlerini bekliyoruz...
:
ayyyyy çok mutlu bir haber çok sevindimmmmmmmmmmmmmm....
canım sabah sabah bu ne güzel haber öyle çook sevindim senin için hep dua ediyodum bu mübarek cuma sabahı da dua edicem inş. bebeğin sağlıklıdır ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur herzaman güzel haberlerini bekliyoruz:)
aman allah ım cok guzel bır haber selvıcım masallah suphanallah.hemen gıt doktoruna bosver kan tahlılını kuzum.hayırlı haberler ver bıze ınsallah.
Eğitim bugün geç başlayacaktı girip bir bakayım dedim ve senin bu güzel haberinle karşılaştım. Hadi hayırlı uğurlu olsun selvicim çoook sevindimmmm.. Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah. Peki sen şimdi hangi doktora gideceksin, aydan hanım iğne kullandırkmayacak sanırım sana iğne kullanmadan mı geçireceksin..Ümit hoca iğne demişmiydi,, Hangisi peki, Karar verdin mi buna..? İnşallah arkadan tüm isteyen arkadaşlarıma kısmet olsun,, Bu mübarek cuma gününde Vildandan, şenaydan ve sıradaki tüm hamile adaylarından güzel haberler alırız inşallahhhhhhhhhhh.Amin.
kızlar yenı duaya baslasak mı bugun ne ıstenıyorsa.
2 gundur kw kp geldı.cokta mısafırımız gelıyor aksamları.acıkcası evın sahıbı gıbı degılım su anda.mısafırler de sagolsun 12 ye kadar oturuyor.demıyorlar bu kız hamıle bır suru ılac alıyo hemde sabah bız evımızde uyurken o ıse gıdecek mılletın agız kokusunu cekecek.neyse yaa sakınım
hayırlı olsun canım gözün aydın doktoruna haber ve git yap kan testi bir an önce dualarım seninle iyi düşün hep iyi olsun panik yapma kendine dikkat et...
günaydın herkese hayırlı cumalar bugün 2. doktora gidicem bakalım ne diyecek tuhaf duygular içindeyim.....
canım ağzına sağlık. rabbim kabul etsin. elimizi boş göndermesin. inş. göndermedi de zaten yeni hamişlerimiz arka arkaya geliyor inş.Kizlar dualamamizi yaptim.Yasin,amme,tebareke ve cuma suresini okudum.iki rekat namaz kildim kisa sureleri okudum vee duamizi yaptim...Allah kabul eder insallah sag salim kucagimiza aliriz ve bol bol hamile haberleri aliriz.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah....
canımsın nasıl sevindim. allah inşallah sonunda mutlulukla bebişini kucağına almayı nasip eder. aşağıda gördüm değerim düşük demişsin ama ona çok takılma. öenmli olan düzenli artması. inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.kızlar dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım. veeee pozitif çıktı. bugün gidebilirsem kan tahlili yapıcam dua edin kızlar. İnşallah herşey yolunda gider. kimsenin hevesi kursağında kalmaz
amin canım aminn inşlaah. sanırım sıra bizlere geliyor. heyecanlanıyorum valla burada yeni hamiş haberleri alınca:)inşallah şenay da arkandan gelsinnnn...hamileler ve bebekler ard arda gelsin inşallah...
canım inşallah senin de sağlıkla devam eder. gerçi nasıl olduğunu çok yazmıyorsun ama umarım iyisindir. artık eğitimin bitsin görüşürüz.Eğitim bugün geç başlayacaktı girip bir bakayım dedim ve senin bu güzel haberinle karşılaştım. Hadi hayırlı uğurlu olsun selvicim çoook sevindimmmm.. Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah. Peki sen şimdi hangi doktora gideceksin, aydan hanım iğne kullandırkmayacak sanırım sana iğne kullanmadan mı geçireceksin..Ümit hoca iğne demişmiydi,, Hangisi peki, Karar verdin mi buna..? İnşallah arkadan tüm isteyen arkadaşlarıma kısmet olsun,, Bu mübarek cuma gününde Vildandan, şenaydan ve sıradaki tüm hamile adaylarından güzel haberler alırız inşallahhhhhhhhhhh.Amin.
kızlar bu arada kısmetse ben bugün izne ayrılıyorum. çarşambaya kadar yokum. malum çarşamba sonuçlarımı göstereceğim. bu gece yoculuk ankara'ya. oradan da köye gideceğim. çarşamba geri ankaraya dönüp sonuçları göstereceğim inş. o yüzden görüşemezsek de hepiniz kendinize iyi bakın. yeni duamızı görmedim henüz. geçmiş sayfaya bi bakayım bugün akşama kadar okuduğum kadarını yazarım.kızlar hepinize çoooook teşekkür ederim az önce kan tahlili sonucumu aldım değer düşük biraz 41 küsür. ama benim adet periyodum 32 gün sürüyor. bugün adetin 29. günü inşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olur bebişim.
bu arada ben hilalden 1 hafta ilerdeydim yani şimdi 38. haftamda olacaktım ama Rabbim birini aldı diğerini verdi. bu arada serapçım ümit beye devam edicem. iğne ve coarspin kullandırıyor.
bu arada benim de bugün kayınvalidemler geliyor. toğige giremeyebilirim. inşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyorumdur en kısa zamanda şenay vildan aslı dan da güzel haberler alırız. duaların gücüyle hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah
kızlar hepinize çoooook teşekkür ederim az önce kan tahlili sonucumu aldım değer düşük biraz 41 küsür. ama benim adet periyodum 32 gün sürüyor. bugün adetin 29. günü inşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olur bebişim.
bu arada ben hilalden 1 hafta ilerdeydim yani şimdi 38. haftamda olacaktım ama Rabbim birini aldı diğerini verdi. bu arada serapçım ümit beye devam edicem. iğne ve coarspin kullandırıyor.
bu arada benim de bugün kayınvalidemler geliyor. toğige giremeyebilirim. inşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyorumdur en kısa zamanda şenay vildan aslı dan da güzel haberler alırız. duaların gücüyle hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah
canım benim çok teşekkürler. bizim köy kızılcahamama yakın. yeşillik, suyu, havası güzel. annemler şu ara ordalar. onları görüp geleceğim inş. evet siz olmayınca ben de forumda kendimi yalnız hissediyorum. seni anlıyorum o yüzden. sen de kendine dikkat et canım. sen de inşallah hep güzel haberler verirsin bize.iyi yolculuklar canim sana.koye nereye gifiyorsun.koy havasi da iyi.gelir ohh dinlen dolas kafani dagit.sonra da sinan hocaya.insallah guzel haberler alirsin dr dan.burdan sen de ilan edersin artik once dr hamile halmama izin.verfi diye.sinra da hamileyim diyee.iyi yolculuklar iyi dinlenmeler canim.sen de olmayinca burasi baya sesdiz olacak forumun siki takipcisi:)
sağol canım. söylerim selamını:)senaycıgım hayırlı yolculuklar...İNSALLAH iyi haberlerle gelirsin..ankaraya benden selamlar :))
Selvicigim coooooooooooooooooooook sevindimmmm hayırlı olsun ALLAHIM İNSALLAH sag saglim dünyayya getirmeni nasip eder İNSALLAH....ALLAHIM İNSALLAH dualarımızı kabul eder....
canım benim çok teşekkürler. bizim köy kızılcahamama yakın. yeşillik, suyu, havası güzel. annemler şu ara ordalar. onları görüp geleceğim inş. evet siz olmayınca ben de forumda kendimi yalnız hissediyorum. seni anlıyorum o yüzden. sen de kendine dikkat et canım. sen de inşallah hep güzel haberler verirsin bize.
şenaycım hemşeri çıkıcaz nerdeyse bizim köy de kızılcahamam yolunda çerkeşe bağlı :)canım benim çok teşekkürler. bizim köy kızılcahamama yakın. yeşillik, suyu, havası güzel. annemler şu ara ordalar. onları görüp geleceğim inş. evet siz olmayınca ben de forumda kendimi yalnız hissediyorum. seni anlıyorum o yüzden. sen de kendine dikkat et canım. sen de inşallah hep güzel haberler verirsin bize.
şenaycım çok tşk ederim inşallah en kısa zamanda senden vildan aslıdan emelden de güzel haberler alırız.canım ağzına sağlık. rabbim kabul etsin. elimizi boş göndermesin. inş. göndermedi de zaten yeni hamişlerimiz arka arkaya geliyor inş.
canımsın nasıl sevindim. allah inşallah sonunda mutlulukla bebişini kucağına almayı nasip eder. aşağıda gördüm değerim düşük demişsin ama ona çok takılma. öenmli olan düzenli artması. inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.
amin canım aminn inşlaah. sanırım sıra bizlere geliyor. heyecanlanıyorum valla burada yeni hamiş haberleri alınca:)
canım inşallah senin de sağlıkla devam eder. gerçi nasıl olduğunu çok yazmıyorsun ama umarım iyisindir. artık eğitimin bitsin görüşürüz.
kızlar bu arada kısmetse ben bugün izne ayrılıyorum. çarşambaya kadar yokum. malum çarşamba sonuçlarımı göstereceğim. bu gece yoculuk ankara'ya. oradan da köye gideceğim. çarşamba geri ankaraya dönüp sonuçları göstereceğim inş. o yüzden görüşemezsek de hepiniz kendinize iyi bakın. yeni duamızı görmedim henüz. geçmiş sayfaya bi bakayım bugün akşama kadar okuduğum kadarını yazarım.
eminecim dr izindeymiş daha aramadım dru. eşim gelince onun telinden ararım onda kayıtlı keseyi görmeye çağırır bence haftaya inş görürüz canımgayet iyi canin sonucun.dr a faksladin.mi.pazartesi bir daha verirsin kan ve istersen progesteron degerine de baktir.gerci dr un diycektir hangi degerlere baktirman gerektigini.artis onemli senayin dedigi gibi.insallah guzel guzel artar degerin.eee dr a ne zamaxn gitceksin.
aklimiz sende kalir.misafirlerin gelince bizi ihmal etme.wats apptan.da olsa bilgi ver.burdan yazarim ben.istersen
insallah hersey cok guzel olacak.
darisi asliya,vildana,senaya,emele...isteyem.herkese
bu arada farkindamisiniz dua listemizdeki hamilelerin.sayisi gitgide artiyor.onceden 5tane vardi koca listede:)simdi kacki cogaldi:)
senaycıgım hayırlı yolculuklar...İNSALLAH iyi haberlerle gelirsin..ankaraya benden selamlar :))
Selvicigim coooooooooooooooooooook sevindimmmm hayırlı olsun ALLAHIM İNSALLAH sag saglim dünyayya getirmeni nasip eder İNSALLAH....ALLAHIM İNSALLAH dualarımızı kabul eder....
hayırlı olsunn bebişiniz...sağlıklaa kucağınıza almayı nasip etsin ALLAHIMMM.
benim sat da 7 mayis.duyarsin 5 temmuzda kalp atimini artik.benim kontrol de 6 temmuzda.emine :) benimde geç yumurtlama olduğundan(32-35 günde bir adet oluyorum) 6 haftalık kadar.24 haziranda kese 9 mm kadardı.20-26 mm olduğunda kalp atımı oluyormuş.5 temmuzda gidecem kalp atımı için...SAT 12 MAYIS
asıl adım da serpil bu arada :)istanbuldayım.
şenaycım hemşeri çıkıcaz nerdeyse bizim köy de kızılcahamam yolunda çerkeşe bağlı :)
şenaycım çok tşk ederim inşallah en kısa zamanda senden vildan aslıdan emelden de güzel haberler alırız.
eminecim dr izindeymiş daha aramadım dru. eşim gelince onun telinden ararım onda kayıtlı keseyi görmeye çağırır bence haftaya inş görürüz canım
teşekkür edrim gül Allah razı olsun