-
- Konu Sahibi melodysilk
canım görümcem degil eltim birlikte hamile olalım diyor..benimle öyle yarıs yapıyor bu aileye geldigimden bellicanım 9 hafta 2 günlük doktorda 4 gün önden gidiyor yani 9 hafta 6 günlük daha tamam iste ben almanyaya gitmeden 2 gün önce kaynanama kayınbabama söyleyim diyorum ozaman 3 aylık olur senin dedigin gibi risklisin felan filan dedi üzülmeyin diye söylemedim derim...16,08 dede esim memlekete gitcek ozamanda bebek 4 aylık olur insallah ozamanda kardeslerine felan söyler...yaw kimse bana agzını acamaz ozaman derim ilkinde söyledim de ne oldu düsük yaptım hanginiz moral verdiniz anca beni sucladınız derim...bu kendi annem ablam icinde gecerli onlarda beni sucladı...20,07 de söyleyim kaynanama kayınbabama 16,08dede esim kardeslerine mecbur dicek hani hanımın nerde dicekler mecbur ozaman dicek nerde oldumu neden halen almanyada oldumu...ya esime cok kızıyom beni anlamıyor diye...bende bu sorunlar olmasa bende rahat olurdu bende rahatca söylerdim hamileyim diye ama bu risk iste beni korkutan..ama kimse bana hesap soramaz neden söylemedin diye...onlara cevabım var...kimseyede bu rahatsızlıgımdan bahsetmedim bahsetmicemde...cok tsk ederim eminecigim bana cvp verdigin icin akıl verdigin icin tskler...
canım görümcem degil eltim birlikte hamile olalım diyor..benimle öyle yarıs yapıyor bu aileye geldigimden bellicanım 9 hafta 2 günlük doktorda 4 gün önden gidiyor yani 9 hafta 6 günlük daha tamam iste ben almanyaya gitmeden 2 gün önce kaynanama kayınbabama söyleyim diyorum ozaman 3 aylık olur senin dedigin gibi risklisin felan filan dedi üzülmeyin diye söylemedim derim...16,08 dede esim memlekete gitcek ozamanda bebek 4 aylık olur insallah ozamanda kardeslerine felan söyler...yaw kimse bana agzını acamaz ozaman derim ilkinde söyledim de ne oldu düsük yaptım hanginiz moral verdiniz anca beni sucladınız derim...bu kendi annem ablam icinde gecerli onlarda beni sucladı...20,07 de söyleyim kaynanama kayınbabama 16,08dede esim kardeslerine mecbur dicek hani hanımın nerde dicekler mecbur ozaman dicek nerde oldumu neden halen almanyada oldumu...ya esime cok kızıyom beni anlamıyor diye...bende bu sorunlar olmasa bende rahat olurdu bende rahatca söylerdim hamileyim diye ama bu risk iste beni korkutan..ama kimse bana hesap soramaz neden söylemedin diye...onlara cevabım var...kimseyede bu rahatsızlıgımdan bahsetmedim bahsetmicemde...cok tsk ederim eminecigim bana cvp verdigin icin akıl verdigin icin tskler...
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | 110 |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | 300 |
serap06_06- | Serap: | 100 |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | 410 |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | 250 |
*AzraNur68- | Gül: | 150 |
06 kelebek- | Neşe: | 280 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | 100 |
Mayd- | Aycan: | 220 |
Atis- | Senem: | 217 |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | Mazereti var |
Cbdefne- | Canan: | 150 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | 670 |
67elif | elif | 125 |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 20.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
teyzoslar gunaydın.dun ayrıntılı ultrasonumuz ıyı gectı cok sukur.masallah hersey yolundaydı.
dun emıneyle whatsuptan yazıstık.onun kafasına takılan brsey olmus.belkı baska arkadaslarımda da aynı soru ısaretı olmustur dıye sıze de anlatayım dedım.ben ozel bır sırkette hatta acık ofıste calısıyorum.patronumla aramda 2 metre var yok.mudurum de keza oyle.dolayısıyla gunduz whatsup yazısmalarınıza dahıl olamıyorum.her mesajda da telefondan ses cıktıgı ıcın konusmadan ayrılıyorum.gecen aksam kı gruptan yıne cıkmamın nedenı saat 9.30 u gecmıstı.ee bende gunduz bu kadar yogun calısınca aksam 10 dedı mı uyuyorum.herkesın anlayısına sıgınıyorum.
75 dua okudum canım ekler mısın
kızlar bu arada bugun kayınvalıde kayınpeder memleketlerınden gelıyorlar bıze kalmaya.ınsallah guzel gunler gecırırız
canım protein c ve s de düşük olduğunda vücutta pıhtılaşma olduğunu gösteriyor. tamam genlere bakılarak pıhtılaşmaya yatkınlığın anlaşılıyor. protein c ve s nin düşük olmasının önce genetik olduğunu düşünmüştüm. meğer onlar da senin o anda vücudunda pıhtılaşma olup olmadığını gösteriyormuş. benim protein c düşük çıktı. dr. bunun vücutta pıhtılaşmanın var olduğunu gösterdiğini söyledi. ben şu an diyet yaparak bunları normal düzeye çekmeye çalışıyorum. ama diyetle düzelip düzelmediğini haftaya kan sonuçlarım çıkınca öğreneceğim. senin de baktırmanda fayda var. baktırmaktan zaara olmaz faydası var bence. umarım faydalı olabilmişimdir.Merhaba ben bi kaç gün önce yazmıştım 78 sayfada...protein s ve c değerime bakılmadı.mthfr 1298 heterezigot çıktı sadece.sizce c ve s gerekli mi??? Emine hanım bu konuda sizin bilgili olduğunuzu yazmıştı :))
canım protein c ve s de düşük olduğunda vücutta pıhtılaşma olduğunu gösteriyor. tamam genlere bakılarak pıhtılaşmaya yatkınlığın anlaşılıyor. protein c ve s nin düşük olmasının önce genetik olduğunu düşünmüştüm. meğer onlar da senin o anda vücudunda pıhtılaşma olup olmadığını gösteriyormuş. benim protein c düşük çıktı. dr. bunun vücutta pıhtılaşmanın var olduğunu gösterdiğini söyledi. ben şu an diyet yaparak bunları normal düzeye çekmeye çalışıyorum. ama diyetle düzelip düzelmediğini haftaya kan sonuçlarım çıkınca öğreneceğim. senin de baktırmanda fayda var. baktırmaktan zaara olmaz faydası var bence. umarım faydalı olabilmişimdir.
çok çok tşk ederim...Burda sizin gibi değerli arkadaşlarımız sayesnde yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum....dediğin gibi s ve c ye de baktırayım.ilk 3 ay coraspin+folbiol günde bir defa kullandım.şimdide iğneya başladık :))
canım ne demek. keşke elimizde sihirli değnek olsa şu hastalıkları düzeltebilsek. ama işte biz de dr.lardan öğrendiğimiz kadarıyla burada bişeyler paylaşabiliyoruz. allah herkesi doğru dr.larla karşılaştırsın bizim hastalığımızda en önemlisi bu. sen hamilemiydin iğneye başladık demişsin?çok çok tşk ederim...Burda sizin gibi değerli arkadaşlarımız sayesnde yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum....dediğin gibi s ve c ye de baktırayım.ilk 3 ay coraspin+folbiol günde bir defa kullandım.şimdide iğneya başladık :))
o tahlillerle birlikte homosisteine de baktır bence
Slm kizlar eminecim 80 adet dua eklermisin.yarin insallah yaparim ben dualamayi 5 e kadarmi yapicam