cooooooook tsk ederim canım benim...İNSALLAH böyle devam eder...ya her iki güne gidip bakasım avr kalbi atıyormu diye
hep aklımda..usg yapıldıgında hemen sordugum soru kalbi atıyormu
ALLAHIM İNSALLAH yavrularımızı bizlere bagıslar...
dün esimle kavga ettim cok stressliyim ben galiba
küs uyuduk biraz öncede ise gitti kahvaltısınıda hazırlamadım...kapıya kadar ugurlamadımda
icime cok battı ama beni anlamıyorrrr beni sinir etti dün...benim daha hamile oldugumu kimse bilmiyor...zaten doguda oldugumuz icin ve burda hicbir akrabamız olmadıgı icin kolayca saklayabildim herkesden...saklamamın sebebini sizlerde biliyorsunuz beni anlıyorsunuzdur...riskli gebelik..ilkinde heycanla hemen herkese söylemisdim
o bebegi kaybedince bana nasıl moral verdiler anlatamammmm yani hic moral vernediler aksine annem ablam kaynanam kayınbabam felan hep beni sucladı
zaten piskolojim bozulmusdu daha cok bozdular
bu sefer kimseye demedim...söyle bi durum var arkadaslar nasip olursa bebegim iyi olursa ben temmuzun 22 de almanyaya gitcem dogumumuda orda yapcam orda muhane olcam felan filan..16.08 de esim izine ayrılıyor memlekete gidecek bende esime dedimki dün...ucmama 2 gün kala ben ine doktora giderim ehrsey yolundaysa ozaman annene babana söyleyelim dedim ama abine ablana eltime daha söylemeyelim dedim...eee arıyorlar seni soruyorlar ne dicem dedi bende dedimki almanyaya gezmeye gönderdim dersin...eee ben memlekete gidince ne dicem dedi bende dedimki sen memlekete gidene kadar 4 aylık olur insallah ozamanda söylersin hamile ondan gönderdim ama ondan önce söyleme felan dedim basladık tartısmaya senin sülalen abin ablan bilcek de benimkilerden niye saklıyon benim abim ablam neden bilecek almanyaya yanlarına gitcem kalcam da ondan yoksa onlara bile söylemezdimki
arkadaslar acıkcası eltimin daha bilmesini isytemiyorum...ben eltimden pek hoslanmıyorum ben bu aileye geldigimden belli benimle yarısıyo hep kıyaslama yapıor felan...ben almanyada dogdum büyüdüm kendini gözü acık sanıyo benide saf halbuki ben saf degilim aileye geldigimden belli daha nisanlıyım beraber cocuk yapalım bak ona göre felan filan kendisinin 6 yasında oglu avr ben geldim 1 yıldır gebe kalmaya calısıyor...ben gebe kaldıgımda ankaraya gitmisdim o duydugunda gebe oldugumu onun yüz ifadesinden hoslanmadım ben
ya bilsin istemiyorum en azından riskim gecsin
esim beni anlamıyor
sinir etti beni dün karnımda agrıdı onun yüzünden
simdide konusnuyorum onunla konusmicam hatta hemen almanyayamı gitsem