Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Gunaydin kizlar dualamayi bu aksam yapicam aksam 5 e kadar herkes okuyabildigi kadarini okusun....Allah dualarimizi kabul etsin insallah.

Slm kizlar eminecim 80 adet dua eklermisin.yarin insallah yaparim ben dualamayi 5 e kadarmi yapicam
5 ten sonra yapacaksın canım.
bernacım bir şey daha sorcam sana. benim raporda "10.07.2013 de çalışır" yazıyor. ve ben o tarihte rapor almayı düşünüyorum tekrar. senin de mi aynı. çalışır mı yazıyo, kontrol mü yazıyo raporda.sıkıntı çıkmasından korkuyorum.1 günlüğüne bile işe gidesim yok.
canım bana 1200 tane edler misin duamızdan

doğru yazdın dimi canım.1200 mü ekleyim?

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
(Âl-i İmrân, 3/38)
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin".
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:
178
*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
400
serap06_06-
Serap:
100
rengarenk00 -
Serpil:
75
*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:
410
*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:
80
Slmeng-
selma :
250
*AzraNur68-
Gül:
150
06 kelebek-
Neşe:
280
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
100
Mayd-
Aycan:
220
Atis-
Senem:
217
Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:
Mazereti var
Cbdefne-
Canan:
150
Ayşe_23
Ayşe:
110
aslibarlikli
aslı
1870
67elif
elif
125
TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
20.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
27.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

günaydın canlar umarım iyisinizdir ben kaçgündür yoktum dün doktordaydm ptasi salı da çok yoğundum neyseki az kaldı doğum iznim çarşamba başlıyo ama ben ptesi yazımı imzalatp daha gelmem dün kontrolüm vardı bebeğim 1 haftada sadece 130 gr almış yaklaşk 2.600 olmuş daha fazla alması gerekirken az gram almış ama olsun bunada sevindik ben tümüylen bebeğin kilo almaayp gelişiminin durmasndan korkuyodum ama neyseki az da olsa almış haftaya bidaha gidecem umarım herşey yolunda olur bebek zayıf olduğu için doğumu konuşmadk ama artık haftaya konuşuruz bakalım o zamana kadar kaç olur hemen geçmiş yapayım inş. güzel haberler vardır

günaydın canlar umarım iyisinizdir ben kaçgündür yoktum dün doktordaydm ptasi salı da çok yoğundum neyseki az kaldı doğum iznim çarşamba başlıyo ama ben ptesi yazımı imzalatp daha gelmem dün kontrolüm vardı bebeğim 1 haftada sadece 130 gr almış yaklaşk 2.600 olmuş daha fazla alması gerekirken az gram almış ama olsun bunada sevindik ben tümüylen bebeğin kilo almaayp gelişiminin durmasndan korkuyodum ama neyseki az da olsa almış haftaya bidaha gidecem umarım herşey yolunda olur bebek zayıf olduğu için doğumu konuşmadk ama artık haftaya konuşuruz bakalım o zamana kadar kaç olur hemen geçmiş yapayım inş. güzel haberler vardır

gözün aydın canım inşallah doğuma kadar biraz daha kilo alır

canım duamızdan şimdilik 50 tane okudum allah kabul etsin bu gece hepimiz birbirimizin duasında olurz inş. bu arada geçmişe baktm canım gözünaydın pıtpıtlar duyulmuş:) allah hep böyle güzel haberler almanı nasip etsin

canım ne demek. keşke elimizde sihirli değnek olsa şu hastalıkları düzeltebilsek. ama işte biz de dr.lardan öğrendiğimiz kadarıyla burada bişeyler paylaşabiliyoruz. allah herkesi doğru dr.larla karşılaştırsın bizim hastalığımızda en önemlisi bu. sen hamilemiydin iğneye başladık demişsin?

Aminnnn...aynenn öylee bu konuda uzman olanlar gerekli bizlere...Evet canım hamileliğim daha yeni.6 haftalık.

pıhtıcanlarım 83 adet dua daha okudum toplam 300 oldu.Rabbim kabul etsin herkesin ağzına ve doğacak bebeğine sağlık olsun inşaallah.amin.Dualamayı eylül yapacakmış teşekkür ederiz.herkes hakkını helal etsin.hoşçakalın.

350 dua daha ekle Cnm duamızı yapacak arkadaşında şimdiden ağzına sağlık Allah hepinizden razı olsun haklarınızı helal edin

pıhtıcanlarım 83 adet dua daha okudum toplam 300 oldu.Rabbim kabul etsin herkesin ağzına ve doğacak bebeğine sağlık olsun inşaallah.amin.Dualamayı eylül yapacakmış teşekkür ederiz.herkes hakkını helal etsin.hoşçakalın.

bisey değil canım hepimiz için....

eminecim benim heyet raporuya öyle çalışır falan yazmıyo...günü bittiği gün tekrar randevu alıyorum raporu tekrar başlatıyorum sorun olmadı şimdiye kadar...nasıl mide bulantıların azaldımı biraz

eminecim benim heyet raporuya öyle çalışır falan yazmıyo...günü bittiği gün tekrar randevu alıyorum raporu tekrar başlatıyorum sorun olmadı şimdiye kadar...nasıl mide bulantıların azaldımı biraz

sağol canım.
mide bulantım bu hafta daha azaldı.ama yiyince şişiyorum.az yememe rağmen rahatsız oluyorum.çok şükür başka bir sıkıntım yok şuan.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
(Âl-i İmrân, 3/38)
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin".
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:
178
*slvy1987-
Selvi:
150
*eoe-
Emine:
400
serap06_06-
Serap:
100
rengarenk00 -
Serpil:
75
*nazka86 -
Nazife:
50
umud40-
Vildan:
410
*hildan -
Hilal:
50
muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:
80
Slmeng-
selma :
250
*AzraNur68-
Gül:
150
06 kelebek-
Neşe:
630
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
100
Mayd-
Aycan:
220
Atis-
Senem:
300
Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:
Mazereti var
Cbdefne-
Canan:
150
Ayşe_23
Ayşe:
110
aslibarlikli
aslı
1870
67elif
elif
125
TOPLAM
5398
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
20.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
27.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

DUAMIZ

DUA
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
Anlamı:Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*senay079-
Şenay:
*slvy1987-
Selvi:
*eoe-
Emine:
serap06_06-
Serap:
rengarenk00 -
Serpil:
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
*hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
*Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
Mayd-
Aycan:
Atis-
Senem:
Adalet 1990
tuğçe
Gül_neva-
İrem:
Cbdefne-
Canan:
Ayşe_23
Ayşe:
aslibarlikli
aslı
67elif
elif
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
27.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
04.07.2013 Sa: 17.00’ dan sonra

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. herkes iyidir inşallah. geçmişe fazla bakamadım. oğlum uyuyorken hemen girip çıkayım dedim. varmı yeni hamileler. inşallah hamile sayımız artmıştır. biz oğluşumla iyiyiz şükür. ceylin kardeşini çok seviyor ama beni çok kıskanıyor. onunla ilgileniyorsun onu daha çok seviyorsun deyip duruyor. ne kadar konuşup anlatsamda çocuk işte kafasından atamıyor bunu. nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.
bugün ben kötü bir haber aldım. aslında bir bakıma sevindimde. kardeşimde benim gibi 2 düşük yapmıştı. bugün test sonuçları çıkmış. ondada 677 heterezigot çıkmışç genetik olunca demekki ondada aynısı çıktı benimle. neyseki sebebi belli oldu düşüklerinin. oda bebişlerini 8-9 haftalıkken kaybetmişti. inşallah rabbim onada bir çocuk verir. mardin midyata tayini çıktı eşinin. orda iyi bir dr bulur inşallah.neyse uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın. hepiniz kendinize iyi bakın.

merhaba arkadaşlar. herkes iyidir inşallah. geçmişe fazla bakamadım. oğlum uyuyorken hemen girip çıkayım dedim. varmı yeni hamileler. inşallah hamile sayımız artmıştır. biz oğluşumla iyiyiz şükür. ceylin kardeşini çok seviyor ama beni çok kıskanıyor. onunla ilgileniyorsun onu daha çok seviyorsun deyip duruyor. ne kadar konuşup anlatsamda çocuk işte kafasından atamıyor bunu. nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.
bugün ben kötü bir haber aldım. aslında bir bakıma sevindimde. kardeşimde benim gibi 2 düşük yapmıştı. bugün test sonuçları çıkmış. ondada 677 heterezigot çıkmışç genetik olunca demekki ondada aynısı çıktı benimle. neyseki sebebi belli oldu düşüklerinin. oda bebişlerini 8-9 haftalıkken kaybetmişti. inşallah rabbim onada bir çocuk verir. mardin midyata tayini çıktı eşinin. orda iyi bir dr bulur inşallah.neyse uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın. hepiniz kendinize iyi bakın.

merhaba zehra. ceylin şu an alışma döneminde böyle hissetmesi çok normal.kardeşin için de üzüldüm. inşallah hayırlı bir şekilde bebğini kucağına alır. bize de dua et zehracım. bir de oğluşunu öpüp kokla bizim için

X