Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm çok şükür kalp atımınıda duymuşsun şimdi hamileliğin tadını çıkarmakta sıra rabbim hepimize sağlıkla bu sürecimizi tamamlammızı nasip eder inşallah.
hamile kalmak için bekleyen arkadaşlarımızada tez zamanda hamilelik haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah.

Geçen sefer dualamayı yapamamıştım. Buğün kandille birlikte yasin suresi,meryem suresi,kenzül arş, celcelütiye okuyup uzunnn uzun hepimizin adına dualadım.Bir süre dualama yapamayabilirim haftaiçi. Rabbim inşallah kabul etsin. Hamilelerimize şifa versin, tüm sıkıntılarını gidrsin, sağlıkla bebişleri kucaklarımıza almayı nasip etsin. Hamile olmayanlarımızada acilen, en kısa zamanda sağlıkla hamileliklerini nasip etsin inşallahhhhh.Amin.

Emine duamızdanda 100 tane eklermisin canım.

Berat gecesinin aflarımıza vesile olması dileğiyle.Hayırlı kandiller....

Kızlar hepinize günaydın.. geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim hemizin inş gönlüne göre verir muradımız tez zaman olur inş... Eminecim hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin inş.... bu arada kızlar geçen hafta raporluydum tam yumurtlama haftamda bende rapor alıyım evde oturuyum hem daha iyi olur falan diye düşünmüştüm. ama cuma günü tam yumurtamım çatlama günüydü benim kasıklarım bir ağrı kendimi çok halsiz hissediyordum akşam 5 gibi falan bi tuvalete girdiğimde idrarımdan kan gelmeye başladı.. akşama doğru iyice artı bende tabi stresle ( yumurtlama günüde gitmiş oldu tabi ) doktora gittim bu ayda incir kürü yapıyordum acaba ondan oldu falan mı diye düşündüm doktoruma gittiğim de yumurtalıklarınla ilgili hiç bir sorun yok, idrar yollarını üşütmüşsün dedi hatta tam yumurtalığın çatlamak üzere dedi hatta ilişkiye gir dedi ama ben hasta olduğum için ogün de ilişkiye giremedim. yani bu ayına böylelikle geçirmiş olduk. kısmet değilmiş sakınan göze çöp batar hesabı bu olsa gerek :) neyse ramazana saklıyoruz bütün enerjimizi artık ramazan da bi sakıncası olurmu acaba diye düşünmüyor değilim..... dualarınızı bekliyorum inş... neyse bizde şenay ile başlarız artık inş... :)

canım öyle düşünme yuöurta çatlamadan önce yaptıkların işe yarayabilir. sen yine de hazırlıklı ol. olmazsa da bunda da vardır bir hayır. çünkü sen de benim gibi acele ediyorsun. belki de acele etmemen gerekiyordur. bazen başımıza gelenlerde ne gibi bir hikmet olduğunu bilemiyoruz. o yüzden hayırlısını dilemek lazım. çok geçmiş olsun canım. idrar yollarını üşütmen kötü olmuş. dikkat et kendine. antibiyotik falan verdi mi dr. baya kan gelecek kadar olduğuna göre kötü üşütmüşsün. inşallah canım biran önce sağlıkla hamile kalabiliriz. benim tam ramazana denk gelecek izin verirse sinan hoca. ama tabi bu işler kısmet. açılışı yaparız inşallah bu ay seninle. gerçi ben geçen sene ramazanda denediğimde olmamıştı. malum hemen banyo yapıyosun:) ramazan bittikten sonraki ay hamile kamıştım. ama bu durum denememe engel olmayacak tabiki:) olmasa da deneyeceğim. durmak yok yola devam:)

hayırlısı vardır bunda da bir hayır inş... antibiyotik verdi içmeye başladımı ama hamilelirin kullanacağı bir ilaç dedi rahatlıkla içebilirsin dedi hayırlısı olsun artık birşey sorucam birdee yumurta çatlama olayı kaç gün sürüyor ve ondan sonra ilişkiye girsek olurmu acaba yani bugün benim tam cumartesi günü çatladı ama bu olsa işe yararmı

canım ben araştırmıştım. tam olarak bilinemiyor ama tahminen 24 saat sürdüğü yönünde. yani cumartesi çatladı ise o gün ya da bi ihtimal pazar girsen olur ancak ertesi gün olmuyor sanırsam. ama bu işler belli olmaz tabi. sen yine de imkanın olursa dene.

kızlar selammmm...kaç gündür yoktum cuma günü ayrıntılı ultrason çektirdim bebebişimi rahat rahat uzun uzun gördüm çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle..bugünde saglık ocagında tetanoz aşısını vurdurdum kolda biraz agrı yapar dedi hemşire...3 hafta sonrada şeker yüklemesi için randevu verdiler bizden böyle....
dünde herkese bol bol dua ettim Allahım sağsalim kucaklarımza alalım isteyen herkesede nasip etsin.
eminecim ben heyet raporu alıyorum bittiği gün tekrar gidip alabiliyosun sorun olmuyo 1 aya kadar yazabiliyorlar.

bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor

canım maksimum 45 saat diye duymuştum.ateş ölçme yöntemindeki arkadaşlara sormuştum ben de. onlar iyi biliyor bu konuyu.
bebiş iyiymiş canım gözün aydın. darısı diğer kontrollere inşallah.
sağol canım rapor hakkındaki bilgi için. rapor uzmanım benim

çok üzüldüm canım yaa. inan ne diyeceğimi bilemedim.
iğne kullanıyordun bildiğim kadarıyla değil mi? öncekilerde mi aynı haftada duruyordu. kromozom analizi falan yapıldı mı? baya bir incelemesi lazım dr un seni bence artık.
çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol sabır versin sana canım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
(Âl-i İmrân, 3/38)
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin".
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:
200
serap06_06-
Serap:
100
rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:
410
*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :
100
*AzraNur68-
Gül:
150
06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
100
Mayd-
Aycan:
100
Atis-
Senem:
117
Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:
Mazereti var
Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
20.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
27.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

dua listesinde yukarıdan kimse müsait değil. bernacım duayı müsaitsen sen yap perşembe, değilsen selmada sıra. herkes çok sık girmiyor. önceden ayarlayım dedim kişiyi. tabi bu arada yeni duaya da karar verelim. biri bir dua demişti ama kimdi? tekrar yazarsa iyi olur.

canım bir başka dr.a daha görün ondan sonra kararını ver bence. ikisi de aynı şeyi derse kürtaj olursun. çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. bundan sonrası için ne yapacağına bakmalısın eğer bu bebeğini kaybettiysen. ben hala umutlu olmak istiyorum ve inşallah bebeğin yaşıyordur diye umut etmek istiyorum. bundan sonrası için eminenin dediği gibi başka ne yapman gerekiyor onun araştırmasına girmen gerekiyor. daha yüksek dozda iğne mi gerekiyor. yoksa pıhtılaşmanın yanında başka bir neden daha mı var ona bakmalısın. rabbim bir daha yaşatmasın inş. bu acıyı hiç kimseye.

canım ben duamıza bugün başlayacağım inş.
canım yeni hafta için bu duamıza yakın bir dua daha var saffat suresi 100. ayet
Türkçe Okunuş: Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).

Meal: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
bu hafta okuduğumuza çok yakın. ben

gözün aydın canım güzel haberler almak bize de umut oluyo rabbim hep böyle hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…