Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dr dsn geldim.nihayet kalp atimini duydum:))mutluyum.allah bu mutlulugu ve devamini herkese
yasatsin insallah

gözün aydın cnm.sanki ben hamileyimde bende duydum gibi mutlu oldum.Allahım inşallah hep böyle iyi gider.kendine dikkat et döverim.

senin yaptığın diyet olumlu oldumu.sonucunu aldınmı.şenayda haber versinde bende yapim diyorum ama benim doktor bişi demediki.ilgisiz davranıyolarya gicık oluyorum.normal doğurgan kadın gibi sanıyolar.halbuki özen gösterilmesi gereken kadınlarız.folik asit diyeti derken almamasımı gerek.insana yararlı folik asit almazsa zarar olmazmı.oyüzden sordum.düşünsene ben kırmızı et yemeyen biriyim.B12 eksikliğim var.ututkanlık aldı başını gitti.eşim ye diye tutturuyo.midem almıyo.böööğ yemem.diyette balıkta yasakmış.bu yiyecekler yenmezse nasıl sağlıklı olabiliriz.ama hamur işi kızartma hazır yiyecek hazır içecek normaldede yenmemeli diye düşünüyorum.bu arada B12 vitaminimin düşük olması sorun yaratırmı.bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
canım emine gayet güzel açıklamış. bazı yasaklart var. hazır gıda, çikolata, sakadat, sucuk vs.. bunların sışında da et, sebze meyve sınırlı. benim de midem küçülmüş istesem de yiyemiyorum artık. bugün arkadaşıma davetliydim. o kadarşey ypmış ben de yiyebileyim diye evden yemeden çıktım ama iki birşey yedim hemen tıkandım:) arkadaşlar gülüyor artık halime. çabuk doymak nasıl bir duygu diye.
canımsın inşallah. biran önce hamile kalıp sizinle hamile muhabbeti yapmak istiyorum :)

dr dsn geldim.nihayet kalp atimini duydum:))mutluyum.allah bu mutlulugu ve devamini herkese
yasatsin insallah

canım gözünaydın, çok sevindim. Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallahh
duamızdan 100 okudum bu arada

canım yararlı olup olmadığını hamile kaldığımızda devm edebilirsek anlayacağız sanırım. folikasitten fakir diyet neden diye sormuşsun. bizim gibi hastalarda gıdalardan aldığımız folikasiti vücut dönüştürüp kullanamıyormuş. o yüzden ilaç halinde hafta bir folikasit kullanıyoruz. ilaç olanını vücut daha kolay dönüştürebiliyormuş. folikasit elbetteki yararlı. ama yine bu hastalığın yan etkisi malesef. folikasiti dönüştürememesi.

yasatsin insallah

çoooookkkkkk sevindimmmmmm
bugün evde değildim çok merak ettim ama çok şükür güzel haberle dönmüşsün rabbim daim etsin inşallah...

şuan her gün folikasit kullanıyorum.doktorum hamile kalmadan önce enaz 3ay kullanman gerek dedi.bende B12eksikliği varya içinde hem folikasit hem b12vitamin olan ilaç varmış.ondanmı kullansam diyorum.bu kullandığımın folik asiti fazla diye vazgeçmek istemiyodum ama bize folikasit zararlıysa b12vitaminle olan ilacı kullansam iyi olur diye düşünmeye başladım şimdi.

oyle deme canim.herkesin bir normal hali vardir.ben evlendigimde 45 kiloydum.ilk hamile kaldigimda da 47 kiloydum.esim de zayifligimdan sikayet ederdi.
sen de hep kiloluydum demissin
demek ki senin de normalin bu.onemli olan gebelikte aldigimiz kilolari vermek.neticede ortada bebek yok ama onlardan hatira kilo var.o kilolari vermek lazim.aslinda onlarin cogu odem oluyo.kiraz sapini tavsiye ederim.ben protein diyetiyle ki bu diyeti dr um verdi biliyosun.ve kilo vermek icin degil.pihtilasma icin.neyse diyetle birlikte kiraz sapi cayi icti.liptonun.poset cayi.hizlica kilo verdim.zaten cogu odemdi bence giden kilolarin.uzun surefir 52 kiloda oldugum icin o kilo benim normal kilom diye dusundum.ona disunce rahatladim.senin de senin icin.normal bir kilon vardir.ona dusmen.iyi.olur sanirim.kendini de iyi hissedersin hem.opuyorum canim.seni.

gözün aydın cnm.sanki ben hamileyimde bende duydum gibi mutlu oldum.Allahım inşallah hep böyle iyi gider.kendine dikkat et döverim.
cok tesekkur ederim canim
ne kadar icten yazmissin.
insallah en kisa zamanda sen ve diger arkadaslar da yadar bunu.saglikla insallah.

canim ben uc ay kadar folbiol ve benexol yani b 12 kullandim.b12 de bizim icin cok onemli
pihtilasmada folik asit ve b 12 eksikligi olmamali.ben ikisinden de gunde 1kullandim.folbiolu de cok uzun suredir kesmeden gunde bir kullaniyorum.saydim 8ay olmus.canim bence senin yapacagin ilk sey iyi bir dr bulman olacak.sen hangi sehirdesin.67 zonguldak ?

Emine canım şükürler olsun duymuşsun kalp atımını,dün vildanla konuştuk o verdi müjdeyi. Rabbim sonuna kadar sağlıklı etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh.AMİNNN. Şükürler olsun Rabbime bizde aldık o pıt pıtları. Bu mutluluğu Rabbim herkese tüm arkadaşlarıma, Vildanıma,şenaya,emele,elife sayamadığım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Bu mübarek günler hürmetine tüm muradlarımızı kabul etsin mevlam. Berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim tüm sıkıntılardan kurtarsın.Amin.

Canim hala kiraz sapli cay iciyor musun ondan bende iciyor dum hamile kalinca vaxgectim bieey olur fiye sen iciyorsan arada bende iceyim

yasatsin insallah

canım cooooooooooook sevindimmmmmm...ALLAH İNSALLAH kucagına almayıda nasip eder İNSALLAH....bende yarın gitcem doktora.. İNSALLAH bende iyi haberlerle gelirim...ALLAHIM İNSALLAH su mübarek üc aylar hürmetine su mübarek gün hürmetine yavrularımızı bize nasip eder İNSALLAH...ve tüm hamile kalmak istiyenlerinde en kısa zamanda göbislerini doldurur İNSALLAH....

herkesin berat kandili mübarek olsun...İNSALLAH cümlemizin duaları kabul olur...

ooo masallah sen de duymussun kalp atimini.gizun aydin canim
cok sevindim.
herkesin kandili mubarek olsun.
Canim hala kiraz sapli cay iciyor musun ondan bende iciyor dum hamile kalinca vaxgectim bieey olur fiye sen iciyorsan arada bende iceyim

yok canim icniyirubiraktim hanile kalinca.bir de dr um sinameki cayini yasaklamisti.

ooo canım maşallah sen de almışsın pıt pıtları. hadi inş. devamı da gelir çok sevindim. herkesin kandili mübarek olsun

ooo masallah sen de duymussun kalp atimini.gizun aydin canim
cok sevindim.
herkesin kandili mubarek olsun.

yok canim icniyirubiraktim hanile kalinca.bir de dr um sinameki cayini yasaklamisti.

Canım şükür duyurdu Rabbim. Geriside sağlıkla gelsin inşallah. Senin tekrar ne zaman kontrolün? Bana iki hafta sonra dedi. Merak etcem yine o arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…