Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor

canım ne hissettiğini anlıyorum aynı şeyi kendimde yaşadığım için şu kadarını söyliyim ne olursa olsun bi doktora daha git ben öyle yapmıştım sonuç aynıydı ama en azından emindim bazen doktorlar erken karar verebiliyo rabbim yardımcın olsun

dua listesinde yukarıdan kimse müsait değil. bernacım duayı müsaitsen sen yap perşembe, değilsen selmada sıra. herkes çok sık girmiyor. önceden ayarlayım dedim kişiyi. tabi bu arada yeni duaya da karar verelim. biri bir dua demişti ama kimdi? tekrar yazarsa iyi olur.

canım dualama bende olursa yaparım ama ben malesef arapça okuyamıyorum farklı şekilde yapılabilir mi dualama

kızlar selammmm...kaç gündür yoktum cuma günü ayrıntılı ultrason çektirdim bebebişimi rahat rahat uzun uzun gördüm çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle..bugünde saglık ocagında tetanoz aşısını vurdurdum kolda biraz agrı yapar dedi hemşire...3 hafta sonrada şeker yüklemesi için randevu verdiler bizden böyle....
dünde herkese bol bol dua ettim Allahım sağsalim kucaklarımza alalım isteyen herkesede nasip etsin.
eminecim ben heyet raporu alıyorum bittiği gün tekrar gidip alabiliyosun sorun olmuyo 1 aya kadar yazabiliyorlar.
gözün aydın canım. allah razı olsun ağzına sağlık. bende hepinize dua ettim sizler gibi.
bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor

çoook geçmiş olsun. ben de arkadaşlara katılıyorum bir dr daha görsün. en azından sonra keşke demezsin. inşallah hakkında hayırlısı olsun. bu arada benim 2. düşüğüm12. haftalık gebeyken iğne ve aspirin kullanmama rağmen oldu.kürtajdan sonra bebeğimi genetik incelemeye gönderdim. sonuçta kromozom anomalisi çıktı. bizie de genetik testler yapıldı çok şükür bizde bişey çıkmadı. tesadüfi dendi.
Rabbim kucağına alacağın nurtopu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

dua listesinde yukarıdan kimse müsait değil. bernacım duayı müsaitsen sen yap perşembe, değilsen selmada sıra. herkes çok sık girmiyor. önceden ayarlayım dedim kişiyi. tabi bu arada yeni duaya da karar verelim. biri bir dua demişti ama kimdi? tekrar yazarsa iyi olur.

canım ben yaparım dualamayı...persembe akaşamı mı yapacam duayı.

gözün aydın canım. allah razı olsun ağzına sağlık. bende hepinize dua ettim sizler gibi.

çoook geçmiş olsun. ben de arkadaşlara katılıyorum bir dr daha görsün. en azından sonra keşke demezsin. inşallah hakkında hayırlısı olsun. bu arada benim 2. düşüğüm12. haftalık gebeyken iğne ve aspirin kullanmama rağmen oldu.kürtajdan sonra bebeğimi genetik incelemeye gönderdim. sonuçta kromozom anomalisi çıktı. bizie de genetik testler yapıldı çok şükür bizde bişey çıkmadı. tesadüfi dendi.
Rabbim kucağına alacağın nurtopu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

sagol canım Allahım herkesi güzel haberlerle sevindirsin inşalaahhh

canım ben duamıza bugün başlayacağım inş.
canım yeni hafta için bu duamıza yakın bir dua daha var saffat suresi 100. ayet
Türkçe Okunuş: Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).

Meal: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
bu hafta okuduğumuza çok yakın. ben
evet onu bugun ben de gordum.guzel bir dua.olabilir.biri daha bir dua soylemisti.hatirlat demistim.o neydi acaba.neyse daha zaman var.
canım dualama bende olursa yaparım ama ben malesef arapça okuyamıyorum farklı şekilde yapılabilir mi dualama
ben de okunusundan okuyorum.olsun canim.onemli olan niyet.isterden mealini oku.daha iyi.berna yapacakmis canim duayi.sonraki haftaya senden oncekiler musait olmazsa sira sende.
canım ben yaparım dualamayı...persembe akaşamı mı yapacam duayı.

persembe aksami yapilcak canim evet.persembe saat 5 e kadar herhes soylesin kac okudugunu.saat sinirlamasi da koysak iyi olacak.daha sonra okudugunu soyleyenler oluyo.her persembe saat 5 son.

oyle deme canim.herkesin bir normal hali vardir.ben evlendigimde 45 kiloydum.ilk hamile kaldigimda da 47 kiloydum.esim de zayifligimdan sikayet ederdi.
sen de hep kiloluydum demissin
demek ki senin de normalin bu.onemli olan gebelikte aldigimiz kilolari vermek.neticede ortada bebek yok ama onlardan hatira kilo var.o kilolari vermek lazim.aslinda onlarin cogu odem oluyo.kiraz sapini tavsiye ederim.ben protein diyetiyle ki bu diyeti dr um verdi biliyosun.ve kilo vermek icin degil.pihtilasma icin.neyse diyetle birlikte kiraz sapi cayi icti.liptonun.poset cayi.hizlica kilo verdim.zaten cogu odemdi bence giden kilolarin.uzun surefir 52 kiloda oldugum icin o kilo benim normal kilom diye dusundum.ona disunce rahatladim.senin de senin icin.normal bir kilon vardir.ona dusmen.iyi.olur sanirim.kendini de iyi hissedersin hem.opuyorum canim.seni.

sağol cnm anlattıkların için.doğru diyosun.herkeze yakışan bir kilo var.boyum 1,57 ama 60dan aşağı inince çirkin oluyorum ben.vücut iyi olsa bile yüz çirkinleşiyo.ben 10kilo verip 62kilo olsam yeter.öyle kalsam.kiraz sapını duymuştum.çayı olduğnu bilmiyodum.marketlerde araştırımde alıp kullanayım.löp löp etim.kurbanlık koyun gibiyim:)))

cok tesekkur ederim canim
ne kadar icten yazmissin.
insallah en kisa zamanda sen ve diger arkadaslar da yadar bunu.saglikla insallah.

canim ben uc ay kadar folbiol ve benexol yani b 12 kullandim.b12 de bizim icin cok onemli
pihtilasmada folik asit ve b 12 eksikligi olmamali.ben ikisinden de gunde 1kullandim.folbiolu de cok uzun suredir kesmeden gunde bir kullaniyorum.saydim 8ay olmus.canim bence senin yapacagin ilk sey iyi bir dr bulman olacak.sen hangi sehirdesin.67 zonguldak ?

zonguldakta doğup büyüdüm.ama giresunluyum.babam emekli olunca bursaya taşındık.ordan istanbula evlendim..koca istanbulda kafama göre doktor bulamadım.4.hamileliğimde çapanın profösörüne gittim.memnun kalmadım.bana umutsuz vaka gibi davrandı.bir ay önce çapanın profösörüne gittim.buda hiç önemsemedi.rahim duvarım ince çıkınca korunmayı bırakınca gel ilaç veririm dedi.o çıkmasaydı hamile kal gel dicekti kesin.her doktor hamile kalda gel diyo zaten.öncesinde bir tedavi vermiyo.ben aslında her ay b12vitamin iğnesi kullanıyodum.bekarken dahiliye doktorum ölene kadar heray kullanman gerek demişti.evlenipte sürekli kürtaj olunca iğneleri bıraktım.iğneyemi başlasam.ilacamı başlasam kararsız kaldım şimdi.sana b12yi doktorunmu verdi.

çok geçmiş olsun cnm.7haftalıkken kalpatışı olması lazımdı.ne diceğmi bilemedim cnm.Allah bidaha yaşatmasın.

zonguldakta doğup büyüdüm.ama giresunluyum.babam emekli olunca bursaya taşındık.ordan istanbula evlendim..koca istanbulda kafama göre doktor bulamadım.4.hamileliğimde çapanın profösörüne gittim.memnun kalmadım.bana umutsuz vaka gibi davrandı.bir ay önce çapanın profösörüne gittim.buda hiç önemsemedi.rahim duvarım ince çıkınca korunmayı bırakınca gel ilaç veririm dedi.o çıkmasaydı hamile kal gel dicekti kesin.her doktor hamile kalda gel diyo zaten.öncesinde bir tedavi vermiyo.ben aslında her ay b12vitamin iğnesi kullanıyodum.bekarken dahiliye doktorum ölene kadar heray kullanman gerek demişti.evlenipte sürekli kürtaj olunca iğneleri bıraktım.iğneyemi başlasam.ilacamı başlasam kararsız kaldım şimdi.sana b12yi doktorunmu verdi.
eee super istanbuldasin.butun dr lar elinin altinda.nazife ve serpil istanbulda.konussana bi onlarla.nazifenin dr u cok iyi sanirim.nerden yorum yaptigimi da soyleyim.igneyi 0,6 ya artirmisti yanlis hatirlamiyirsam.ondan boyle yorum yaptim:KK66:ne sacma dimi:KK66:dr dr gezmekten baska yol yok canim malesef.aklina yatan,problemini ciddiye alan,tetkikler isteyen bir dr bulana kadar gezeceksin malesef.

eee super istanbuldasin.butun dr lar elinin altinda.nazife ve serpil istanbulda.konussana bi onlarla.nazifenin dr u cok iyi sanirim.nerden yorum yaptigimi da soyleyim.igneyi 0,6 ya artirmisti yanlis hatirlamiyirsam.ondan boyle yorum yaptim:KK66:ne sacma dimi:KK66:dr dr gezmekten baska yol yok canim malesef.aklina yatan,problemini ciddiye alan,tetkikler isteyen bir dr bulana kadar gezeceksin malesef.

selam bende soledım doktorum konusunda yardımcı olurum dıye ama bısey demedı elif.ama onun gıttıgı capanın profesorunu de ben cok ıyı dıye duymustum yınede tabıkı her konuda yardımcı olmak ısterım yeter kı sıfa bulsun.ben doktorumdan memnunum cok sukur bu aya kadar sorunsuz bır sekılde geldım ınsallh bole de bıtırırız.Allah yardımcımız olsun elif ıstediğin zaman arayabılırsınde ozelden numara mı da verırım belkı aklına takılan baska seylerde olur gercekten yardımcı olmak ısterım bıldgım kadarıyla...

kızlar selammmm...kaç gündür yoktum cuma günü ayrıntılı ultrason çektirdim bebebişimi rahat rahat uzun uzun gördüm çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle..bugünde saglık ocagında tetanoz aşısını vurdurdum kolda biraz agrı yapar dedi hemşire...3 hafta sonrada şeker yüklemesi için randevu verdiler bizden böyle....
dünde herkese bol bol dua ettim Allahım sağsalim kucaklarımza alalım isteyen herkesede nasip etsin.
eminecim ben heyet raporu alıyorum bittiği gün tekrar gidip alabiliyosun sorun olmuyo 1 aya kadar yazabiliyorlar.

masallah bebısının ıyı olmasına cok sevındım.bugun de ben gıdıyorum ayrıntılıya ınsallah ıyı gecer.tetanoz asısına ızın vermedı benım doktorum

canım allah yardımcın olsun

arkadaslar dün doktora gittim bebisim 9 hafta 4 günlükmüs kalbi atıyordu cok sükür...simdilik hersey yolunda dedi doktor...İNSALLAH böyle devam eder....bana göre dün tam 9 haftalıkdı simdide 4 gün önden gidiyor bir hafta önden gidiyordu galiba tam zamanına geliyor :) İNSALLAH hayırlısıyla su 9 ayı bi atlatsaydım...ALLAHIM cümlemizin yavrularını korur...her doktora gittigimde korku icindeyim :KK43: hemen ilk sordugum kalbi atıyormu :KK43: ALLAHIM İNSALLAH yavrularımızı korur...cümlemiz hakkında hayırlısı olur İNSALAH...

canım cok gecmis olsun :KK43: ne yasadıgını cok iyi anlıyorum :KK43: bu üc oldu demissin...igneye aspirine ragmen mi kalbi atmıyor...keske birdaha kan tahlili felan yaptırsam baska sorunmu var aceba ?? :KK43: üzme kendini canım benim kurban oldugum ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda yine nasip eder saglıklı hayırlı evlatların olur İNSALLAH canım...

kürtaj işini durdurdum başka bir doktora randevu aldım diğerlerinde de 2 doktora göstermiştim bunu da göstercem içim rahat etsin düşünmekten çok yoruldum çok kötüyüm ilaçlar iğneler işe yaramadı başka bişey çıkmasın artık hastanelerden çok yoruldum doktorlarda çok düşüncesiz kobay gibi kullanıyorlar bizi inşallah bebeğim yaşıyordur elimden de bir şey gelmiyor ALLAH yardım etsin bana.......

kürtaj işini durdurdum başka bir doktora randevu aldım diğerlerinde de 2 doktora göstermiştim bunu da göstercem içim rahat etsin düşünmekten çok yoruldum çok kötüyüm ilaçlar iğneler işe yaramadı başka bişey çıkmasın artık hastanelerden çok yoruldum doktorlarda çok düşüncesiz kobay gibi kullanıyorlar bizi inşallah bebeğim yaşıyordur elimden de bir şey gelmiyor ALLAH yardım etsin bana.......

üzme kendini canım..İNSALLAH hersey yolundadır..bebisin suan ne kadar olmalıydı??? ne zaman kalbi durmus ?? nasıl ilac ise yaramamıs ?? demek ki ilac milac bos :) yiyecek ekmekleri icecek suları varsa geliryorlar dünyaya ALLAHIM nasip ederse...gerisi bos demekki...hersey ALLAHDAN geliyor canım vardır bundada bir hayır...ama yinede arastır baska tahliler yaptır tamam hersey ALLAHDAN ama belki önlemini alabilcegin bisey cıkar....ben bende pıhtılasma oldugunu ögrenince yıkılmısdım :KK43: sonra düsündüm hersey ALLAHIN takdiri ben gereken önlemimi alayım gerisi ALLAHIMA kalmısdır dedim...cümlemiz hakkında hayırlısı...

üzme kendini canım..İNSALLAH hersey yolundadır..bebisin suan ne kadar olmalıydı??? ne zaman kalbi durmus ?? nasıl ilac ise yaramamıs ?? demek ki ilac milac bos :) yiyecek ekmekleri icecek suları varsa geliryorlar dünyaya ALLAHIM nasip ederse...gerisi bos demekki...hersey ALLAHDAN geliyor canım vardır bundada bir hayır...ama yinede arastır baska tahliler yaptır tamam hersey ALLAHDAN ama belki önlemini alabilcegin bisey cıkar....ben bende pıhtılasma oldugunu ögrenince yıkılmısdım :KK43: sonra düsündüm hersey ALLAHIN takdiri ben gereken önlemimi alayım gerisi ALLAHIMA kalmısdır dedim...cümlemiz hakkında hayırlısı...

pardon canım demekki ilac milac bos arkasından da :KK43: böyle yapcakdım yanlıslıkla böyle :) yapmısım cok özür dilerim canım :KK43:

X