Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

mide bulantisi bende de acayip var.mutfaga girmek dahi istemiyorum.zar zor yemek yiyorum.kokulara tahammulum yok.surekli uyku halindeyim.bugun oxellikle uyudum durdum.kizim da sikayetci bendenbenimle oynamiyosun uyuyup duruyodun diyo:)ne zaman duzelir ki bu bulantilar,istshsizlik
gerektigi gibi beslenemiyorum.yiyince de acayip sisiyorum.bu.arada bu igrenc seyleri tum gebelik bekleyenlerimiz bir an once yasarlar insallah:)))))tamam tamam sikayetci degilim
canim tabi dualamayi sen de yapacaksin.onceden dualamayi sadece hamilelerimize yaptiriyorduk.sonra listedekiler sirayla yukaridan yapmaya baskadi.sira serabin sma bu hafts yine egitime gitcek, yapamaz sanirim.sonra vildan geliyo o da bu hafta yapamaz sanirim o da afyona gitcek,hasta olcam diye yaxmis.serpil iki.kez yapmisti.basa donunce tekrar yapar.sira emelde.oyle sirayla gitcek.canim gercekten bu dualamayi yapmanin verfigi manevi bir huzur var.herkes yapsin kimin duasi kabul olacsk bilemeyiz.

canım ben yeni hastalandım duayada katılamıyorum o yüzden inş diğer duaya

çok güzel anlatmışsın cnm.ben beklicem bir kaç ay daha.adetim düzelmezse doktora giderim.3ay erken olabilir.napim 6ay beklerim bende.bende kiloluyum malesef ama hiç bir doktor zayıflaman gerekli demedi.sana niye dedilerki acaba.düşükle alakalımıymış.boy 1,57. kilo 73malesef.ilk evlendiğimde 62kiloydum.4kürtajın sonunda bu kiloya ulaştım.sıkıntıdan yiyorum.çok iştahliyim.

histeroskopi yapılmadı.doktoruma dedim ama gerek yok dedi.birkaç ay bekleyip düzelmezse doktorumdan isticem.gerek yok derse gene ağzını burnunu kırarım:))eminenin dediğne göre protein S konusunda bilgiliymişissin.benim protein S düşük.seninde düşük galiba.bilgin olduğuna göre.ben bunun genetik olduğunu yükselme şansı olmadığnı duydum okadar.

emineciğim kilonu merak ettim.kaç kiloydunda nekadar zayıfla dedi doktor.boyun ve yaşınıda yazarsan.kendimle kıyaslicamda.bende 44beden giyorum.iştah azaltıcı şurup falan yokmu.imdaaaat!!!

persembe dualamaya yetisemezmisin yani canim

perşembeye yetişsem bile netim olmaz canım 27 sine ayın romatolojiye randevum var ankaraya gelecem inş bi sonraki duayı veyahut ilk ramazan haftasını en yaparım canım çok isterim öbür hafta pek giremem heralde senin nasıl gidiyor hamilelik kalp atışları için ne zaman gidecen

canım estağfirullah. henüz uzman olamadım ama eğer değerlerim düzelirse yorum yapabilirim. protein c düşük benim. dr. diyet verdi. eğer düzelirse o zaman diyetle düzeliyordiyebilirim bakalım. 3 temmuzda göstereceğim sonuçlarımı. bana dr. söylediği bu proteinler vücuttaki pıhtılaşma ile savaştıklarından değerleri düşüyor. yani benim protein c düşük çünkü vücutta pıhtılaşma var. eğer diyetle bu pıhtılaşmayı ortadan kaldırbilirsek o değer de normale dönebilirmiş. bakalım göreceğiz.

emineciğim kilonu merak ettim.kaç kiloydunda nekadar zayıfla dedi doktor.boyun ve yaşınıda yazarsan.kendimle kıyaslicamda.bende 44beden giyorum.iştah azaltıcı şurup falan yokmu.imdaaaat!!!

canim dr un.kilo ver demesi suna gorw oldu.yani gebelik oncesi uzun sure hangi kilodaysan normalin odur ona gore kilo ver dedi yani.15haftalik hamileligimde 4 kilo aldim. dr o aldigim.kilolari vermemi istedi yani.zayiflamak icin degil aslinda bu.kilo anladigim kadariyla.
suan 52 kiloyum.boyum 160.yasim 34.gozlerim yesil ve kumralim)taliplerimi bekliyorumkendimi evkendurme programinda gibi hissettim birden)

cnm çok şükür kalp atımını duymuşsun rabbim tamamına sağlıklı bir şekilde erdirmeyi nasip eder inşallah. mide bulantısıda 3 aydan sonra geçer demişti doktorum çok küçük ihtimalle tüm hamilellik sürecinde yaşayanda oluyomuş ama, beslenme konusunda bende iyi beslenemediğimi düşünüyodum ve vicdanım çok rahatsız oluyodu doktora sordum oda sen kuş kadar yesen dahi bebeği olumsuz etkilemez çünkü senin depolarından kullanıyor dedi sen kendi vücut direncin için besleneceksin dedi ama çok sıkıntıya sokma kendini bu hep böyle devam etmez dedi, bende zorlada olsa yiyorum bişeyler yemek yapmakta işkence geliyor ocağa koyup mutfağın kapısını sıkıca kapayıp arada bir burnumu kapatarak girip kontrol ediyorum :)). bende dualama sırama bakayım o zaman ne zaman sıra geliyor bana hayırlısıyla yapmayı nasip eder rabbim inşallah.

inşallah diyet başarılı olur.eminenin yaptığı diyetmi.et tavuk yumurta süt yoğurt bakliyat hazır yiyecek.hazıriçecek hamur işi yasak.geriye sebze ve meyve kalıyo.bitek onları yiyosun diğerlerini yemiyosun.o diyetmi cnm?

evet diyetimiz ayni canim.ama yasak dediklerin sinirli.hic yemiyo degilsin yanlis anlama olmasi.ama senayin diyetinde venimkine ilave bazi sebze ve meyveler de kisitli.yani metionin diyeti yaninda folik asit diyeti de yapiyor senay canim.basarili olacak canim senay allahin ixniyle.cok guzel yapiyor diyetini.insallah sonuclari da iyi cikcak.ben de sabirsizlikla sonucunu bekliyorum bu arada...

amanınnn nekadar güzelmişsin.erkek olsaydım kaçırmazdım.zaten enişte kaçırmamış.boyunda kilonda harika.kendimi birden balina hissettim.aramızda 20kilo var.hayatımda hiç 52kilo olmadım.doğuştan kiloluyum.ben 10kilo versem olurda kim verecek.bende bu pis boğazlık varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…