- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi melodysilk
emine cnm ağzına yüreğine diline sağlık allah kabul etsin inşallah bende bu aralar çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum ama iyi olduğum bir zaman bir dua toplamayıda ben istiyorum rabbim nasip ederse inşallah. allah hepimizin bebişlerine sağlık hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızada tez zamanda hamilelik haberlerini duyurmayı nasip eder inşallah.
mide bulantisi bende de acayip var.mutfaga girmek dahi istemiyorum.zar zor yemek yiyorum.kokulara tahammulum yok.surekli uyku halindeyim.bugun oxellikle uyudum durdum.kizim da sikayetci bendenbenimle oynamiyosun uyuyup duruyodun diyo:)ne zaman duzelir ki bu bulantilar,istshsizlik
gerektigi gibi beslenemiyorum.yiyince de acayip sisiyorum.bu.arada bu igrenc seyleri tum gebelik bekleyenlerimiz bir an once yasarlar insallah:)))))tamam tamam sikayetci degilim
canim tabi dualamayi sen de yapacaksin.onceden dualamayi sadece hamilelerimize yaptiriyorduk.sonra listedekiler sirayla yukaridan yapmaya baskadi.sira serabin sma bu hafts yine egitime gitcek, yapamaz sanirim.sonra vildan geliyo o da bu hafta yapamaz sanirim o da afyona gitcek,hasta olcam diye yaxmis.serpil iki.kez yapmisti.basa donunce tekrar yapar.sira emelde.oyle sirayla gitcek.canim gercekten bu dualamayi yapmanin verfigi manevi bir huzur var.herkes yapsin kimin duasi kabul olacsk bilemeyiz.
canım ben yeni hastalandım duayada katılamıyorum o yüzden inş diğer duaya
canim gene az olmus adetin.baya dertli dertli yazmissin.ben adetinin zamanla duzelecegine inaniyirum ama istersen baska bir dr a daha git.bilmiyirumki bu aderin.kisa surmesi cok onemsenwcek bir durum mu degil.mi?sadece duyduklarimiza gore yorum yapiyoruz.baska bir dr a git.o ne diycek bakalum.bdurumunu anlat. pihtilasmani,adetini,rahim dycari incelmesini onemseyecek bur dr bulmalisin.benim.gittigim.15 haftslik kaybimda aldigim tum.kilolari vermemi istedi oncelikle.ve de alti ay beklememi soyledi.alti ay sonunda dedigi kiloya inmezsem yine kilo verene kadar beklememi siyledi.tbi bu bana uymadigi icin yani beklemwk istemedigim icin ona gitmedim.hemen.hamile hamile kaldim.dusuk yaptim.suan tam
.onun dedigi kiloya dustum.ve dedigi alti sonundaki hamileligimi yasiyorum.tabi arada bir dusuk.oldu.adet dongun,kanama miktarin,kacgun surdugu bunlar ibemli bence ki icerinin.normale dondugunu gosterir.
sen biraz acele ediyorsun sanirum.bunu elwstirmiyorum.ben de ayniydim.insan beklemek istemiyo.ama denekki daha zaman var.
diger topikteki gibi liste olsa demissin ama benim bunu yapacak zamanim yok canim.diger tarafta hepimizin bilgileri var.suan pek guncel degil liste amA en azindan bilgi sahibi olabilirsin.
ayrica gecmisimiz cok da onemli degil.suan ne yasadigimiz daha onemli.yeri gelince zatwn gecmisimizden bahsediyoruz hepimiz de.
canım bir de şöyle düşün adet olabiliyorsun. yani yumurtlama oluyor en azından. rahim filmine bakıldımı bilmiyorum. yapışıklık yoksa düzene girecektir. stres de adette büyük faktör. stres yapmamaya çalış. önemli olan her ay düzenli adet olman
canim gene az olmus adetin.baya dertli dertli yazmissin.ben adetinin zamanla duzelecegine inaniyirum ama istersen baska bir dr a daha git.bilmiyirumki bu aderin.kisa surmesi cok onemsenwcek bir durum mu degil.mi?sadece duyduklarimiza gore yorum yapiyoruz.baska bir dr a git.o ne diycek bakalum.bdurumunu anlat. pihtilasmani,adetini,rahim dycari incelmesini onemseyecek bur dr bulmalisin.benim.gittigim.15 haftslik kaybimda aldigim tum.kilolari vermemi istedi oncelikle.ve de alti ay beklememi soyledi.alti ay sonunda dedigi kiloya inmezsem yine kilo verene kadar beklememi siyledi.tbi bu bana uymadigi icin yani beklemwk istemedigim icin ona gitmedim.hemen.hamile hamile kaldim.dusuk yaptim.suan tam
.onun dedigi kiloya dustum.ve dedigi alti sonundaki hamileligimi yasiyorum.tabi arada bir dusuk.oldu.adet dongun,kanama miktarin,kacgun surdugu bunlar ibemli bence ki icerinin.normale dondugunu gosterir.
sen biraz acele ediyorsun sanirum.bunu elwstirmiyorum.ben de ayniydim.insan beklemek istemiyo.ama denekki daha zaman var.
diger topikteki gibi liste olsa demissin ama benim bunu yapacak zamanim yok canim.diger tarafta hepimizin bilgileri var.suan pek guncel degil liste amA en azindan bilgi sahibi olabilirsin.
ayrica gecmisimiz cok da onemli degil.suan ne yasadigimiz daha onemli.yeri gelince zatwn gecmisimizden bahsediyoruz hepimiz de.
persembe dualamaya yetisemezmisin yani canim
canım estağfirullah. henüz uzman olamadım ama eğer değerlerim düzelirse yorum yapabilirim. protein c düşük benim. dr. diyet verdi. eğer düzelirse o zaman diyetle düzeliyordiyebilirim bakalım. 3 temmuzda göstereceğim sonuçlarımı. bana dr. söylediği bu proteinler vücuttaki pıhtılaşma ile savaştıklarından değerleri düşüyor. yani benim protein c düşük çünkü vücutta pıhtılaşma var. eğer diyetle bu pıhtılaşmayı ortadan kaldırbilirsek o değer de normale dönebilirmiş. bakalım göreceğiz.histeroskopi yapılmadı.doktoruma dedim ama gerek yok dedi.birkaç ay bekleyip düzelmezse doktorumdan isticem.gerek yok derse gene ağzını burnunu kırarım:))eminenin dediğne göre protein S konusunda bilgiliymişissin.benim protein S düşük.seninde düşük galiba.bilgin olduğuna göre.ben bunun genetik olduğunu yükselme şansı olmadığnı duydum okadar.
çok güzel anlatmışsın cnm.ben beklicem bir kaç ay daha.adetim düzelmezse doktora giderim.3ay erken olabilir.napim 6ay beklerim bende.bende kiloluyum malesef ama hiç bir doktor zayıflaman gerekli demedi.sana niye dedilerki acaba.düşükle alakalımıymış.boy 1,57. kilo 73malesef.ilk evlendiğimde 62kiloydum.4kürtajın sonunda bu kiloya ulaştım.sıkıntıdan yiyorum.çok iştahliyim.
emineciğim kilonu merak ettim.kaç kiloydunda nekadar zayıfla dedi doktor.boyun ve yaşınıda yazarsan.kendimle kıyaslicamda.bende 44beden giyorum.iştah azaltıcı şurup falan yokmu.imdaaaat!!!
dr dsn geldim.nihayet kalp atimini duydum:))mutluyum.allah bu mutlulugu ve devamini herkese
yasatsin insallah
dr dsn geldim.nihayet kalp atimini duydum:))mutluyum.allah bu mutlulugu ve devamini herkese
yasatsin insallah
eminecim çooooooooooooooook sevindim Allah kucağına alıp mıncırmayı da nasip etsin
yasatsin insallah
mide bulantisi bende de acayip var.mutfaga girmek dahi istemiyorum.zar zor yemek yiyorum.kokulara tahammulum yok.surekli uyku halindeyim.bugun oxellikle uyudum durdum.kizim da sikayetci bendenbenimle oynamiyosun uyuyup duruyodun diyo:)ne zaman duzelir ki bu bulantilar,istshsizlik
gerektigi gibi beslenemiyorum.yiyince de acayip sisiyorum.bu.arada bu igrenc seyleri tum gebelik bekleyenlerimiz bir an once yasarlar insallah:)))))tamam tamam sikayetci degilim
canim tabi dualamayi sen de yapacaksin.onceden dualamayi sadece hamilelerimize yaptiriyorduk.sonra listedekiler sirayla yukaridan yapmaya baskadi.sira serabin sma bu hafts yine egitime gitcek, yapamaz sanirim.sonra vildan geliyo o da bu hafta yapamaz sanirim o da afyona gitcek,hasta olcam diye yaxmis.serpil iki.kez yapmisti.basa donunce tekrar yapar.sira emelde.oyle sirayla gitcek.canim gercekten bu dualamayi yapmanin verfigi manevi bir huzur var.herkes yapsin kimin duasi kabul olacsk bilemeyiz.
yasatsin insallah
canım estağfirullah. henüz uzman olamadım ama eğer değerlerim düzelirse yorum yapabilirim. protein c düşük benim. dr. diyet verdi. eğer düzelirse o zaman diyetle düzeliyordiyebilirim bakalım. 3 temmuzda göstereceğim sonuçlarımı. bana dr. söylediği bu proteinler vücuttaki pıhtılaşma ile savaştıklarından değerleri düşüyor. yani benim protein c düşük çünkü vücutta pıhtılaşma var. eğer diyetle bu pıhtılaşmayı ortadan kaldırbilirsek o değer de normale dönebilirmiş. bakalım göreceğiz.
inşallah diyet başarılı olur.eminenin yaptığı diyetmi.et tavuk yumurta süt yoğurt bakliyat hazır yiyecek.hazıriçecek hamur işi yasak.geriye sebze ve meyve kalıyo.bitek onları yiyosun diğerlerini yemiyosun.o diyetmi cnm?
canim dr un.kilo ver demesi suna gorw oldu.yani gebelik oncesi uzun sure hangi kilodaysan normalin odur ona gore kilo ver dedi yani.15haftalik hamileligimde 4 kilo aldim. dr o aldigim.kilolari vermemi istedi yani.zayiflamak icin degil aslinda bu.kilo anladigim kadariyla.
suan 52 kiloyum.boyum 160.yasim 34.gozlerim yesil ve kumralim)taliplerimi bekliyorum kendimi evkendurme programinda gibi hissettim birden )