- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
emine cnm ağzına yüreğine diline sağlık allah kabul etsin inşallah bende bu aralar çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum ama iyi olduğum bir zaman bir dua toplamayıda ben istiyorum rabbim nasip ederse inşallah. allah hepimizin bebişlerine sağlık hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızada tez zamanda hamilelik haberlerini duyurmayı nasip eder inşallah.
mide bulantisi bende de acayip var.mutfaga girmek dahi istemiyorum.zar zor yemek yiyorum.kokulara tahammulum yok.surekli uyku halindeyim.bugun oxellikle uyudum durdum.kizim da sikayetci bendenbenimle oynamiyosun uyuyup duruyodun diyo:)ne zaman duzelir ki bu bulantilar,istshsizlik
gerektigi gibi beslenemiyorum.yiyince de acayip sisiyorum.bu.arada bu igrenc seyleri tum gebelik bekleyenlerimiz bir an once yasarlar insallah:)))))tamam tamam sikayetci degilim
canim tabi dualamayi sen de yapacaksin.onceden dualamayi sadece hamilelerimize yaptiriyorduk.sonra listedekiler sirayla yukaridan yapmaya baskadi.sira serabin sma bu hafts yine egitime gitcek, yapamaz sanirim.sonra vildan geliyo o da bu hafta yapamaz sanirim o da afyona gitcek,hasta olcam diye yaxmis.serpil iki.kez yapmisti.basa donunce tekrar yapar.sira emelde.oyle sirayla gitcek.canim gercekten bu dualamayi yapmanin verfigi manevi bir huzur var.herkes yapsin kimin duasi kabul olacsk bilemeyiz.