-
- Konu Sahibi melodysilk
canım ağzına sağlık. rabbim kabul etsin inş. ne çok emeğin geçiyor bize hakkını helal et canım.duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.
canım çok sevindim. minik fasulyenin iyi olmasına:) yalnız karaciğer enzimlerine dikkat et. benim en son düşüğümde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı. ve sinan hoca bu enzimlerin yüksek çıkmış olmasının vücutta pıhtılaşmanın var olduğunun göstergesi olduğunu söylemişti. seni telaşlandırmayım. benimle de kıyaslama kendini gerçi. ben hiç 8 haftaya gelemedim. o yüzden baya bir aşama kaydetmiş durumdasın. bence yediklerine dikkat et. kiraz ye bol bol. ve dinlencanlar çok teşekkür ederim hepinize. bugün doktora gittim. Allaha şükürler olsun bebişim iyi, 8+5 olmuşuz teyzeleri :) boşu boşuna strese soktum fasülyemi. kan ve idrar tahlilleri yapıldı, karaciğer enzimim yüksek çıktı, haftaya tekrar bakılacak, o da önemli bir şey değildir inşallah.
canım ağzına yüreğine sağlık, herkesin ağzına yüreğine sağlık, Allah kabul etsin. bu dualar bize iyi geliyor
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı ve canım çok sıkıldı artık yoruldum gerçekten de. bebeğim şu ana kadar haftasına uyumlu gidiyodu hatta önde bile gidiyodu ama dün ultrasonda 1 hafta geri çıktı şu an kilosu 2.450 gr azar azar alıp yaklaşık 3 olursa razıyım ama kafama takılan acaba artık gelişimi durdumu kilo almıyomu o beni çok düşündürüyo haftaya bidaha gicez bakalım inş. kilo alır herşey ii çıkar. bu arada ne yesem içsem bu bir hafta bilginiz varsa paylaşın canlar
canım çok sevindim fasülyeni üzme bir daha. internette kalp atışını dinleme cihazları varmış aslında ondan alıp merak edince kalp atışlarını dinlemek rahatlatır heralde
duamizdan 50 daha okudum toplam 300
oldu.Rabbim kabul etsin dualarımızı.amin.bugün 6da kontrolüm var dua edin bize saglıklı haberlerle dönelim.hoşçakalın.
canım ağzına sağlık. rabbim kabul etsin inş. ne çok emeğin geçiyor bize hakkını helal et canım.
canım çok sevindim. minik fasulyenin iyi olmasına:) yalnız karaciğer enzimlerine dikkat et. benim en son düşüğümde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı. ve sinan hoca bu enzimlerin yüksek çıkmış olmasının vücutta pıhtılaşmanın var olduğunun göstergesi olduğunu söylemişti. seni telaşlandırmayım. benimle de kıyaslama kendini gerçi. ben hiç 8 haftaya gelemedim. o yüzden baya bir aşama kaydetmiş durumdasın. bence yediklerine dikkat et. kiraz ye bol bol. ve dinlen
canım dosyamı ankarada bıraktım. hatırladığım 55-60 civarı idi. haftaya tekrarlasın bakalım. sen elinden geleni yapıyorsun. boş yere telaşa kapılma canım. inşallah senin de sağlıkla devam eder. amin canım aminnnnnn:) düzeltiyim benim sadece alt değildi yüksek olan 3 enzime bakıldı. hepsinde de problem vardı. belki tek değerin yüksek çıkması o kadar önemli değildir.canım benim çok teşekkür ederim. senin gebelik haberlerini de sabırsızlıkla bekliyorum vallahi
doktor hiç önemsemedi gibi görününce ben de hiç üzerinde durmadım aslında ama eve gelip internetten biraz bakınca panik yaptım ama geçtiğimiz iki gün bana ders oldu. telaş etmemeye çalıştım. bu yüksek çıkan ALT, üst sınır 32, benimki ise 51 çıkmış, doktor haftaya tekrarlayalım diyip başka hiçbir şey demeyince demek ki tehlikeli birşey yok dedim. Alah'a emanetiz artık canım. senin değerler nasıldı hatırlıyor musun? bir dahakine 40. haftaya kadar gelirsin inşallahhh.
canım dosyamı ankarada bıraktım. hatırladığım 55-60 civarı idi. haftaya tekrarlasın bakalım. sen elinden geleni yapıyorsun. boş yere telaşa kapılma canım. inşallah senin de sağlıkla devam eder. amin canım aminnnnnn:) düzeltiyim benim sadece alt değildi yüksek olan 3 enzime bakıldı. hepsinde de problem vardı. belki tek değerin yüksek çıkması o kadar önemli değildir.
duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.
duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.
canım yaa aynıyım. okula git-gel. okulda çalış evde çalış. hep aynı. ankaraya gelmeyi bekliyorum sabırsızlıkla. sen nasılsın. nasıl gidiyor.
moralim çok bozuk.kürtajdan sonra 3kere adet gördüm ama hepside en fazla 2gün sürdü.bugün baya ağladım.pıhtılaşmanın yanında birde rahim duvarı inceliği çıkmasına kafayı taktım.bu şekilde nasıl hamile kalabilirimki.ne kadar sağlıklı olabilir.bekliyorum düzelsin diye ama 3ayı geçti.offf offf talihim yok bahtım kara.böyle yazı batsın yere.
eski duadan 650tane okumuştum ama dualama çoktan yapılmış.buda çok güzel bir dua okumaya çalışcam.fazla giremiyorum internete.
arkadaşlarında geçmişini bilmiyorum.kimin kaç kürtajı var.ne rahatsızlılğı var.önceki topikteki gibi tablo olsa keşke.okuyorum ama öyle malak gibi anlamaya çalışıyorum:)çoğu arkadaşta hamile maşallah.Allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.kimseye evlet acısı vermesin.fasulye tanesi kadarda olsa insanın dünyası başına yıkılıyor.ben çooook yaşadım.Allahım bu sefer olsun diyorum ama ümitte etmek istemiyorum.zaten ümidimde çok az.Allahım bana birşeylermi anlatmaya çalışıyo acaba diye düşünüyorum.boşuna uğraşma hala anlamadınmı olmicak der gibi.bugün adetimin ikinci gününde kesilince olumsuz düşünceler kafamda dolu.en iyisi uzatıp canınızı sıkmim((
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
(Âl-i İmrân, 3/38)
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin".
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*senay079-
Şenay:
*slvy1987-
Selvi:
*eoe-
Emine:
serap06_06-
Serap:
rengarenk00 -
Serpil:
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
*hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
Mayd-
Aycan:
Atis-
Senem:
Adalet 1990
tuğçe
Gül_neva-
İrem:
Mazereti var
Cbdefne-
Canan:
Ayşe_23
Ayşe:
aslibarlikli
aslı
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
20.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
27.06.2013
ne demek canim ne emegi askolsun.canım ağzına sağlık. rabbim kabul etsin inş. ne çok emeğin geçiyor bize hakkını helal et canım.
canım çok sevindim. minik fasulyenin iyi olmasına:) yalnız karaciğer enzimlerine dikkat et. benim en son düşüğümde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı. ve sinan hoca bu enzimlerin yüksek çıkmış olmasının vücutta pıhtılaşmanın var olduğunun göstergesi olduğunu söylemişti. seni telaşlandırmayım. benimle de kıyaslama kendini gerçi. ben hiç 8 haftaya gelemedim. o yüzden baya bir aşama kaydetmiş durumdasın. bence yediklerine dikkat et. kiraz ye bol bol. ve dinlen
Allaha emanet olsun bebeğin, eminim endişelenecek bir şey yoktur canım eğer korktuğun gibi olsaydı doktor söylerdi bence, gönlünü ferah tut sen
üzmem canım üzmem :) o cihazları burda okumuştum hatta hiçbir zararı da yokmuş ama ileri haftalarda işe yarıyomuş canım zaten Allahın izniyle o ileri haftaları bir görelim hemen alıcam :)
moralim çok bozuk.kürtajdan sonra 3kere adet gördüm ama hepside en fazla 2gün sürdü.bugün baya ağladım.pıhtılaşmanın yanında birde rahim duvarı inceliği çıkmasına kafayı taktım.bu şekilde nasıl hamile kalabilirimki.ne kadar sağlıklı olabilir.bekliyorum düzelsin diye ama 3ayı geçti.offf offf talihim yok bahtım kara.böyle yazı batsın yere.
eski duadan 650tane okumuştum ama dualama çoktan yapılmış.buda çok güzel bir dua okumaya çalışcam.fazla giremiyorum internete.
arkadaşlarında geçmişini bilmiyorum.kimin kaç kürtajı var.ne rahatsızlılğı var.önceki topikteki gibi tablo olsa keşke.okuyorum ama öyle malak gibi anlamaya çalışıyorum:)çoğu arkadaşta hamile maşallah.Allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.kimseye evlet acısı vermesin.fasulye tanesi kadarda olsa insanın dünyası başına yıkılıyor.ben çooook yaşadım.Allahım bu sefer olsun diyorum ama ümitte etmek istemiyorum.zaten ümidimde çok az.Allahım bana birşeylermi anlatmaya çalışıyo acaba diye düşünüyorum.boşuna uğraşma hala anlamadınmı olmicak der gibi.bugün adetimin ikinci gününde kesilince olumsuz düşünceler kafamda dolu.en iyisi uzatıp canınızı sıkmim((
yüreği anne olmak için can atan anne adayları günaydınn...Umarım hepimiz ettiğimiz duaların karşılığında bebişlerimize kavuşuruz.bendede mtfhr 1298 (böylemi yazılıyordu :) heterezigor çıktı sadece...Ama protein s ve c bakılmadı bilmiyorum.
Buraya katılıp paylaşımlarını yazan başta emine hanıma ve diğr arkadaşlarımıza tşk ediyorum.Burası gerçekten yolumu aydınlatmada çok iyi oluyor
İyiyim canım. Benim herşey çok yoğun bu aralar. İş ev, eşim döndü sonunda:)) Haftayada afyonda eğitimim var. Eşimde gelcek benimle. Termal su belki şifa olur dedim. Gerçi gün boyu seminer olcak ama. Değişiklik moral ve motivasyon sağlar dedim:))
Afyonda adette olcam bakalım. Sonra çalışmalar:)) Umarım sende başlarsın bu ay canım arkadaşım.
Allah kabul etsin Eminecim ağzına sağlık. Ne güzel dualar okumuşsun. Herşey gönlüne göre olsun.
Canım üzülme. Şükretmek lazım halimize. Aklımıza gelmeyen ne dertleri var insanların. Allah korusun yarın birgün çok daha kötü şeyler gelirse bugünümüze şükürmüş demek de var. O yüzden hamdolsun şükürler olsun demek lazım. Bizler bilemeyizki neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu. Vardır rabbimin bir bildiği ve eminim bunları yaşamamızın da bir nedeni var. İnşallah tez zamanda güzel haberlerimizi veririz bizde:))
Tuğçe sen nasılsın??? Değerlendirdinmi bu haftayı:)))Durmak yok...
Mayd . Gözün aydın. Bebişini görmüşsün sağsalim. Hep böyle devam eder inşallah.
Hayırlı cumalar kızlar. İnşallah Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.
canım sen kendine dikkat et. bir dahaki sefere görüşürüz inş. önemli olanm hamilelerimizin sağ salim devam etmeleri. gönüllerimiz bir nasıl olsa. bu ağrıların beni korkutuyor ama zaten dr.a söylemişsindir. inşallah iyi olur. canım neredeeeee. daha kan tahlillerim çıkacak. onlar iyi gelirse korunmayı bırak diyecek. ondan sonra allah bilir ne zaman hamile kalacağımızı. inşallah en kısa zamanda ben de hamişlerimizin arasına katılabilirim. canım 3 temmuzda sonuçlarımı göstermeye geldiğimde ankaradaysan müsait olursan görüşebiliriz.Kızlar merhaba.. Bu eğitim yüzünden hiç giremiyorum artık buraya, akşama kadar tam gün ders devam ediyor ve bana eziyet gibi geliyor felaket bel ağrım var çünkü.. Gece bile dolaşıp duruyorum ağrıdan. Bir an önce geçer inşallah bu ağrılarda bende rahat ederim. Eğitimden çıkınca baş ağrısı, bel ağrısı, karın ağrısı derken eve gidiyorum bir duş ve ayaklarımı kaldırıp yat başka hiçbir şey yapamaz oldum. Zaten çok yorgun hissediyordum kendimi eğitimle iyice yoruldum. İnşallah sağ salim atlatırımda, sorunsuz şu hamileliğimin ilk dönemini sonrasında rahatlarım inşallah diyorum.. Eğitim bitsin biraz izin alıp dinlerim Allahım kısmet ederse. Sizler nasılsınız, geçmişi okuyamadım ama sorun yoktur inşallah hiçbirinizde.
Şenaycım, geldin görüşemedik ama umarım kontrolün iyi geçmiştir. Tamam dedi mi artık doktorun bırakacakmısın sende korunmayı.?
Vildan canım görüşemiyoruz alışıyoruz aslında burda dostluklara özlüyorum hepinizi...
Emine canım çok sağol Allahım razı olsun sen yapmışsın dualamayı. Çok makbule geçti inan eve gidince hiç halim olmuyordu hiçbirşeye başım beynim ağrıyor, o kadar zor gidiyorum ki eve.. Sağol Rabbim tüm herkesin ve tüm isteyenlerin bebeklerini kucaklarımıza almamızı nasip etsin.. Aminnnnnnnnnn.