- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
Canım şükür duyurdu Rabbim. Geriside sağlıkla gelsin inşallah. Senin tekrar ne zaman kontrolün? Bana iki hafta sonra dedi. Merak etcem yine o arada.
ayni canim.iki hafta sonra kontrolum
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şükür duyurdu Rabbim. Geriside sağlıkla gelsin inşallah. Senin tekrar ne zaman kontrolün? Bana iki hafta sonra dedi. Merak etcem yine o arada.
Berat kandilliniz mübarek olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Emine canım şükürler olsun duymuşsun kalp atımını,dün vildanla konuştuk o verdi müjdeyi. Rabbim sonuna kadar sağlıklı etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh.AMİNNN. Şükürler olsun Rabbime bizde aldık o pıt pıtları. Bu mutluluğu Rabbim herkese tüm arkadaşlarıma, Vildanıma,şenaya,emele,elife sayamadığım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Bu mübarek günler hürmetine tüm muradlarımızı kabul etsin mevlam. Berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim tüm sıkıntılardan kurtarsın.Amin.
Kızlar hepinize günaydın.. geçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim hemizin inş gönlüne göre verir muradımız tez zaman olur inş... Eminecim hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin inş.... bu arada kızlar geçen hafta raporluydum tam yumurtlama haftamda bende rapor alıyım evde oturuyum hem daha iyi olur falan diye düşünmüştüm. ama cuma günü tam yumurtamım çatlama günüydü benim kasıklarım bir ağrı kendimi çok halsiz hissediyordum akşam 5 gibi falan bi tuvalete girdiğimde idrarımdan kan gelmeye başladı.. akşama doğru iyice artı bende tabi stresle ( yumurtlama günüde gitmiş oldu tabi ) doktora gittim bu ayda incir kürü yapıyordum acaba ondan oldu falan mı diye düşündüm doktoruma gittiğim de yumurtalıklarınla ilgili hiç bir sorun yok, idrar yollarını üşütmüşsün dedi hatta tam yumurtalığın çatlamak üzere dedi hatta ilişkiye gir dedi ama ben hasta olduğum için ogün de ilişkiye giremedim. yani bu ayına böylelikle geçirmiş olduk. kısmet değilmiş sakınan göze çöp batar hesabı bu olsa gerek :) neyse ramazana saklıyoruz bütün enerjimizi artık ramazan da bi sakıncası olurmu acaba diye düşünmüyor değilim..... dualarınızı bekliyorum inş... neyse bizde şenay ile başlarız artık inş... :)
canım öyle düşünme yuöurta çatlamadan önce yaptıkların işe yarayabilir. sen yine de hazırlıklı ol. olmazsa da bunda da vardır bir hayır. çünkü sen de benim gibi acele ediyorsun. belki de acele etmemen gerekiyordur. bazen başımıza gelenlerde ne gibi bir hikmet olduğunu bilemiyoruz. o yüzden hayırlısını dilemek lazım. çok geçmiş olsun canım. idrar yollarını üşütmen kötü olmuş. dikkat et kendine. antibiyotik falan verdi mi dr. baya kan gelecek kadar olduğuna göre kötü üşütmüşsün. inşallah canım biran önce sağlıkla hamile kalabiliriz. benim tam ramazana denk gelecek izin verirse sinan hoca. ama tabi bu işler kısmet. açılışı yaparız inşallah bu ay seninle. gerçi ben geçen sene ramazanda denediğimde olmamıştı. malum hemen banyo yapıyosun:) ramazan bittikten sonraki ay hamile kamıştım. ama bu durum denememe engel olmayacak tabiki:) olmasa da deneyeceğim. durmak yok yola devam:)
hayırlısı vardır bunda da bir hayır inş... antibiyotik verdi içmeye başladımı ama hamilelirin kullanacağı bir ilaç dedi rahatlıkla içebilirsin dedi hayırlısı olsun artık birşey sorucam birdee yumurta çatlama olayı kaç gün sürüyor ve ondan sonra ilişkiye girsek olurmu acaba yani bugün benim tam cumartesi günü çatladı ama bu olsa işe yararmı
canım maksimum 45 saat diye duymuştum.ateş ölçme yöntemindeki arkadaşlara sormuştum ben de. onlar iyi biliyor bu konuyu.hayırlısı vardır bunda da bir hayır inş... antibiyotik verdi içmeye başladımı ama hamilelirin kullanacağı bir ilaç dedi rahatlıkla içebilirsin dedi hayırlısı olsun artık birşey sorucam birdee yumurta çatlama olayı kaç gün sürüyor ve ondan sonra ilişkiye girsek olurmu acaba yani bugün benim tam cumartesi günü çatladı ama bu olsa işe yararmı
bebiş iyiymiş canım gözün aydın. darısı diğer kontrollere inşallah.kızlar selammmm...kaç gündür yoktum cuma günü ayrıntılı ultrason çektirdim bebebişimi rahat rahat uzun uzun gördüm çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle..bugünde saglık ocagında tetanoz aşısını vurdurdum kolda biraz agrı yapar dedi hemşire...3 hafta sonrada şeker yüklemesi için randevu verdiler bizden böyle....
dünde herkese bol bol dua ettim Allahım sağsalim kucaklarımza alalım isteyen herkesede nasip etsin.
eminecim ben heyet raporu alıyorum bittiği gün tekrar gidip alabiliyosun sorun olmuyo 1 aya kadar yazabiliyorlar.
bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | 200 |
serap06_06- | Serap: | 100 |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | 410 |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | 100 |
*AzraNur68- | Gül: | 150 |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | 100 |
Mayd- | Aycan: | 100 |
Atis- | Senem: | 117 |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | Mazereti var |
Cbdefne- | Canan: | |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 20.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
bugün doktordaydım kalbi atmıyor 7+2 günlük kalbi atmıyor geçen haftada derinden kalbi atmıştı bu hafta atmadı dr alalım dedi yarına ün verdi kürtaja napçam ben bekliyimmi1 hafta daha bu üçüncüydü artık napçağımı şaşırdım ne yapsam olmuyor
kızlar selammmm...kaç gündür yoktum cuma günü ayrıntılı ultrason çektirdim bebebişimi rahat rahat uzun uzun gördüm çok şükür herşey yolunda Allahın izniyle..bugünde saglık ocagında tetanoz aşısını vurdurdum kolda biraz agrı yapar dedi hemşire...3 hafta sonrada şeker yüklemesi için randevu verdiler bizden böyle....
dünde herkese bol bol dua ettim Allahım sağsalim kucaklarımza alalım isteyen herkesede nasip etsin.
eminecim ben heyet raporu alıyorum bittiği gün tekrar gidip alabiliyosun sorun olmuyo 1 aya kadar yazabiliyorlar.