moralim çok bozuk.kürtajdan sonra 3kere adet gördüm ama hepside en fazla 2gün sürdü.bugün baya ağladım.pıhtılaşmanın yanında birde rahim duvarı inceliği çıkmasına kafayı taktım.bu şekilde nasıl hamile kalabilirimki.ne kadar sağlıklı olabilir.bekliyorum düzelsin diye ama 3ayı geçti.offf offf talihim yok bahtım kara.böyle yazı batsın yere.
eski duadan 650tane okumuştum ama dualama çoktan yapılmış.buda çok güzel bir dua okumaya çalışcam.fazla giremiyorum internete.
arkadaşlarında geçmişini bilmiyorum.kimin kaç kürtajı var.ne rahatsızlılğı var.önceki topikteki gibi tablo olsa keşke.okuyorum ama öyle malak gibi anlamaya çalışıyorum:)çoğu arkadaşta hamile maşallah.Allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.kimseye evlet acısı vermesin.fasulye tanesi kadarda olsa insanın dünyası başına yıkılıyor.ben çooook yaşadım.Allahım bu sefer olsun diyorum ama ümitte etmek istemiyorum.zaten ümidimde çok az.Allahım bana birşeylermi anlatmaya çalışıyo acaba diye düşünüyorum.boşuna uğraşma hala anlamadınmı olmicak der gibi.bugün adetimin ikinci gününde kesilince olumsuz düşünceler kafamda dolu.en iyisi uzatıp canınızı sıkmim
((