- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
-
- Konu Sahibi melodysilk
kızlar ben kilosunu kafaya çok takmadım öyle doğsada razıyım sadece beni üzen acaba artık kilo almıyo gelişimimi durdu düşüncesi oldu şu ana kadar öyle bi sıkıntı yoktu yani 2 hafta önceye kadarda iyi iken dün gerilemesi beni üzdü yani diyorum beslenemeyip ya karnımda bebeğime bişey olursa o korkutuyo beni of canlar çok zor günler inanın dündendir canım çok sıkkın oğlumuda 5 gündür göremedim malum suçiçeği doktorum uzak dur dedi bakalım kuruyanna kadar uzak durcam umarım bana geçmemiştir
bizim diyet protein diyeti zaten canım. proteinden kısıtlı besleniyoruz yani.protein bebekler için çok önemli. bizim bebeklerin durumu ne olacak bilmiyorum canımbizim derken diyet yapanların yani. senin dr zaten diyet yaptırmıyor ama gene de dr unun dediği ölçüde ye prıteini çok da abartma bence...
aslıbarlıklı arkadaşın aptt si 26 çıkmıştı ve dr u 06 iğneye başlatmıştı sanıırm. seninki dr un dediği gibi ref aralığında. korkma canım. allaha emanet et bebeğini.
hıı anladım canım aşılamanın gerekliliğini. inşallah hemen tutar aşın. hayırlısı olsun canım.
gerçekten dediğin gibi budaki paylaşımlar süper...
canım benım hıcbısey olmayacak merak etme.haftasonu bır arkadasım dogum yaptı 38 haftalık galıba.normalde 300-400 gr alıyormus.son hafta 40 gr almıs bebek.o pıhtılı degıl.yanı ılla kı bızde olmuyor bunlar.hıc kafana takma.kılosu gayet guzel masallah
Canim bilgim yok benim doktor hic yapmadi bir ara sorfuydum gerrk yok dedi.bu gittigimde soracam amacanım şu aptt değeri hakkında bilgin var mı nedir tam olarak bi de doktorun renkli doplerden bebeğin kan akışına bakıyomu
canım benım baby de gıdıklıyor benı.hemde asagı yukarı 11-12 haftalıktan berı.sadece ben kendımı sanıyordum ama bak senın baby de sakacı cıktıkız bunlar bız gulelım dıye mı gıdı gıdı yapıyo ama bugun hıssetmedım kuzuyu aksam erken yatıyım dınlenıyım o da dınlensın.
canım insan pıhtılı olunca direk ondan şüpheleniyor acaba diyosun pıhtı tıkanıklık mı yaptı da bebek beslenemedi beni tek üzen pıhtılı olmam yoksa çok ta üzülmezdim bu kiloda doğsada üzülmem beni tek üzen kilo alımı ve gelişiminin durmuş olabileceği şüphesi inş. herşey yolunda gider de haftaya güzel haberler alırım
bılıyorum canım senı cok ıyı anlıyorum.sadece bız olmuyor ama bunlar olabılen seyler bebısını de kendını de uzme.hadı gul bakalım
Canim bilgim yok benim doktor hic yapmadi bir ara sorfuydum gerrk yok dedi.bu gittigimde soracam ama
Cok yorilunca az hareket ediyorlar, sanki bemimki 1 haftada dahada büyü dü. Kwrnim filan bir anda buyudu
:) yazını okudum ve gerçektende güldüm
Normal ee ben gidiklanmam ama o resmen gidikliyor beni.uykumdan bile uyaniyorum.sabah 6 bucuk gibi yapiyor bunu.arada gun icindede yapiyor.artik onun her hareketinde karnim sekil aliyor.ozellikle sol tarafa poposunu bir dayiyor benim karin yamuluuyor
Yok canim ne yatmasi 1e kadar okuldayim eve gelince dinleniyorum.her gun ya 6da denize giriyorum denize girmezsem de aksam 9-10 aradi sahilde yürü yorum.bu hafta kilo almadim 400gr verfim.
Canim uxulme bebegin hareketlerini takip et yavaslarsa azalirsa hemen doktor a git
canim iyiyim suan bir sikinti yok.6+ haftadayim ve stredteyim.bakalim bu kez kanamam olacak mi? tetikteyim hep. cumartedi kalp atimina gitcem.bakalim hayirlisi.iyi yemek yiyemiyorum.hersey kokuyo bana.midem bulaniyo.bir yandan da sevibiyorum.bu bekirtilere.icerisi iyi sanirim diye yorum.yapiyorum.sende durumlar nasil.bu arada dr la ilgili nesenin sgk y la ilgili dedikleri dogru.ama baska dr uzerinden yardimci oluyorlarbilgin olsun.
doktorun dediğine şaşırdım.ben 8haftalığı geçemedim.kanpıhtılaşmasından kaybettiğimi düşünüyodum.çok iyi giderken birden kalpatışının durması plesantaya kan akımının olmadığından düşünüyodum.bilgisi olanlar yazabilir.yanlış biliyor olabilirim.
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı ve canım çok sıkıldı artık yoruldum gerçekten de. bebeğim şu ana kadar haftasına uyumlu gidiyodu hatta önde bile gidiyodu ama dün ultrasonda 1 hafta geri çıktı şu an kilosu 2.450 gr azar azar alıp yaklaşık 3 olursa razıyım ama kafama takılan acaba artık gelişimi durdumu kilo almıyomu o beni çok düşündürüyo haftaya bidaha gicez bakalım inş. kilo alır herşey ii çıkar. bu arada ne yesem içsem bu bir hafta bilginiz varsa paylaşın canlar
kızlar ben kilosunu kafaya çok takmadım öyle doğsada razıyım sadece beni üzen acaba artık kilo almıyo gelişimimi durdu düşüncesi oldu şu ana kadar öyle bi sıkıntı yoktu yani 2 hafta önceye kadarda iyi iken dün gerilemesi beni üzdü yani diyorum beslenemeyip ya karnımda bebeğime bişey olursa o korkutuyo beni of canlar çok zor günler inanın dündendir canım çok sıkkın oğlumuda 5 gündür göremedim malum suçiçeği doktorum uzak dur dedi bakalım kuruyanna kadar uzak durcam umarım bana geçmemiştir
Bence kanaman olmayacak. bak gör:))İnanıyorum ben sıkıntı çıkmayacak Allahın izniyle. Okudum canım coşkun var orda kankası:))o mu giriş yapıyor acaba onun sgk ile anlaşması var demek, niye sgkyla anlaşma yapmamışki tolga ...hımm düşünmek lazım bu durumu. Gerçi ihtiyacımız olmaz inşallah.
Canım erken kayıplarda kromozom anomalisinden şüpheleniyorlarya onun için öyle demiştir.
Canım çok az kaldı bak, inşallah sıkıntı çıkmayacak. Kiraz ye bu aralar kanı sulandırırmış. Hareketini arttır ki bebişe bol bol kan gitsin can olsun. Allaha emanet ol. Rabbim korusun seni de bebişinide.
Serappp nerdesin. Çok yorma kendini eğitimde üzme bebişi:)))
Şenaycım nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli:)))
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | |
06 kelebek- | Neşe: | |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | |
Atis- | Senem: | |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | Mazereti var |
Cbdefne- | Canan: | |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 20.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
canım boyle yaparsan kendıne de bebıse de zarar verırsın.o daha cok kucuk annesı boyle uzmeyelım.her hamılelık farklıdır.oncekı hamılelıgınde oyle oldu dıye bunda da oyle olmayacak.belkı de sen o kadar cok dıkkat edıyorsun kı goguslerıne agrıyı sıldın kafandan.hayırlı haberlerle gel ınsallah
mayd üzme kendini göğüs ağrısı ara ara kaybolup tekrar başlayabilir ama bu kadar stres yapacağına doktora gitsen bi kalp atışını duyunca rahatlarsın bence canım riskli gebelerin sık sık doktora gidip dinlemesi çok faydalıymış anneyi rahatlattığı için bu arada kaçıncı haftandasın belki ilerlediği için göğüs hassasiyetin azalmıştır
duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.
duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.
canlar çok teşekkür ederim hepinize. bugün doktora gittim. Allaha şükürler olsun bebişim iyi, 8+5 olmuşuz teyzeleri :) boşu boşuna strese soktum fasülyemi. kan ve idrar tahlilleri yapıldı, karaciğer enzimim yüksek çıktı, haftaya tekrar bakılacak, o da önemli bir şey değildir inşallah.
canım ağzına yüreğine sağlık, herkesin ağzına yüreğine sağlık, Allah kabul etsin. bu dualar bize iyi geliyor