Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım benım hıcbısey olmayacak merak etme.haftasonu bır arkadasım dogum yaptı 38 haftalık galıba.normalde 300-400 gr alıyormus.son hafta 40 gr almıs bebek.o pıhtılı degıl.yanı ılla kı bızde olmuyor bunlar.hıc kafana takma.kılosu gayet guzel masallah

bende aptt değerinde biraz düşüklük görünce farkettim ama doktorum normal dedi haftaya testleri bidaha yapacaz doktorum iğne kullananlarda son hafta sık yapıyoruz dedi tahlilleri. ben de protein kalsiyum eksikliği çıktı o yüzden proteini ihmal etme dedi artık normal ölçülerde proteini alırım

canım benım baby de gıdıklıyor benı.hemde asagı yukarı 11-12 haftalıktan berı.sadece ben kendımı sanıyordum ama bak senın baby de sakacı cıktıkız bunlar bız gulelım dıye mı gıdı gıdı yapıyoama bugun hıssetmedım kuzuyu aksam erken yatıyım dınlenıyım o da dınlensın.

canım insan pıhtılı olunca direk ondan şüpheleniyor acaba diyosun pıhtı tıkanıklık mı yaptı da bebek beslenemedi beni tek üzen pıhtılı olmam yoksa çok ta üzülmezdim bu kiloda doğsada üzülmem beni tek üzen kilo alımı ve gelişiminin durmuş olabileceği şüphesi inş. herşey yolunda gider de haftaya güzel haberler alırım

canım şu aptt değeri hakkında bilgin var mı nedir tam olarak bi de doktorun renkli doplerden bebeğin kan akışına bakıyomu
Canim bilgim yok benim doktor hic yapmadi bir ara sorfuydum gerrk yok dedi.bu gittigimde soracam ama

Cok yorilunca az hareket ediyorlar, sanki bemimki 1 haftada dahada büyü dü. Kwrnim filan bir anda buyudu

bılıyorum canım senı cok ıyı anlıyorum.sadece bız olmuyor ama bunlar olabılen seyler bebısını de kendını de uzme.hadı gul bakalım

Canim bilgim yok benim doktor hic yapmadi bir ara sorfuydum gerrk yok dedi.bu gittigimde soracam ama

Cok yorilunca az hareket ediyorlar, sanki bemimki 1 haftada dahada büyü dü. Kwrnim filan bir anda buyudu

aslında yorgun degılım ama uykumu alamıyorum galıba.masallah kuzum sen asagı yukarı 6.5 aylıksın.artık kızın kendını bellı edecek tabı annesı.ayy bu gruptakı herkes bır an once hamıle kalsın hamıleler de bebıslerını saglıkla dogursun ınsallah.o zaman ne guzel neselı oluruz

canım yaa yerim ben onu. karnım yamuluyor dedin ya çok güldüm. iyi bu hafta almamış vermişsin. bir kaç hafta daha almazsan aldığın kiloyu dengelemiş olursun. çok da yorma kendini dikkat et.

Bence kanaman olmayacak. bak gör:))İnanıyorum ben sıkıntı çıkmayacak Allahın izniyle. Okudum canım coşkun var orda kankası:))o mu giriş yapıyor acaba onun sgk ile anlaşması var demek, niye sgkyla anlaşma yapmamışki tolga ...hımm düşünmek lazım bu durumu. Gerçi ihtiyacımız olmaz inşallah.

Canım erken kayıplarda kromozom anomalisinden şüpheleniyorlarya onun için öyle demiştir.

Canım çok az kaldı bak, inşallah sıkıntı çıkmayacak. Kiraz ye bu aralar kanı sulandırırmış. Hareketini arttır ki bebişe bol bol kan gitsin can olsun. Allaha emanet ol. Rabbim korusun seni de bebişinide.

Serappp nerdesin. Çok yorma kendini eğitimde üzme bebişi:)))

Şenaycım nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli:)))

canım yaa aynıyım. okula git-gel. okulda çalış evde çalış. hep aynı. ankaraya gelmeyi bekliyorum sabırsızlıkla. sen nasılsın. nasıl gidiyor.

duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
(Âl-i İmrân, 3/38)
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin".
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:

serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:
Mazereti var
Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
20.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
27.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canlar çok teşekkür ederim hepinize. bugün doktora gittim. Allaha şükürler olsun bebişim iyi, 8+5 olmuşuz teyzeleri :) boşu boşuna strese soktum fasülyemi. kan ve idrar tahlilleri yapıldı, karaciğer enzimim yüksek çıktı, haftaya tekrar bakılacak, o da önemli bir şey değildir inşallah.

duamızı yaptım arkadaşlar. yasin, amme, rahman okudum. kenz-ül arş duası okudum. kitapda gördüğüm küçük dualardan da okudum Allah kabul etsin. hepimizin ağzına sağlık.

canım ağzına yüreğine sağlık, herkesin ağzına yüreğine sağlık, Allah kabul etsin. bu dualar bize iyi geliyor

canım çok sevindim fasülyeni üzme bir daha. internette kalp atışını dinleme cihazları varmış aslında ondan alıp merak edince kalp atışlarını dinlemek rahatlatır heralde

Allah kabul etsin inşaallah. ağzına bebeğine sağlık. ben geldim doktordan çok şükür herşey yolunda 8+ 4 olduk.Allahım kısmet etsin hepimize de bana da sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…