Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım benim tabi sizin kadar tecrübem yok ama bence endişelenmemelisin. nihayetinde 2 kiloyu geçmiş. bence bebeğinin gelişimi gayet iyi. kendini boş yere telaşa sokma. hafta hafta değişebilir. haftaya gittiğinde inş. kilo almış olur rahatlarsın.

aman da aman midesi bulanırmış ne güzel. insan mide bulantısına sevinir mi biz seviniyoruz işte. inş. cumartesi kalp atımını alırsın canm. ama bak gör bu sefer inş. herşey yolunda devam edecek. içime öyle doğuyor.

öncelikle çok şükür diye başlıyayım. dün doktora gittik minnakım iyi büyümüş çok hareketliydi maşallah ikili tarama için kan verdim sonuçlarını bekliyorum hayırlı olur inşallah. biz sormadık ama doktorum cinsiyetini daha göremiyorum dedi ama göstermediği için kız olabilir dedi sonuçta bizim için herşeyden önemlisi sağlıklı olması ve devam etmesi inşallah...

duamizdan 50 daha okudum toplam 300
oldu.Rabbim kabul etsin dualarımızı.amin.bugün 6da kontrolüm var dua edin bize saglıklı haberlerle dönelim.hoşçakalın.

Selam teyzeleri selami var oglusumun size. İyiyiz masallh buyuyoz tuzsuz yemege kilo almamaya devam herseyini grduk sukur 2 hfta sonra seker yuklemesi yapcaz snrada atta doktor amcaya:) darisi isteyen herkesin basina insallh
Canim gozun aydin. Hareke tleri nasil, bwn 2 gundur tekmemi yumruk mu anlayabiliyorum.arada icerden gifikliyor gibi oluyorherhalde parmaklarini suruyor.

Canım uzulme kilosuiyi.gelismiyorsa haftaya beli olur doktorun gerwkeni yapar.benim arkadas 35.haftada 2300bdogum yapti kuvese bile girmedi.zehraa 2450 dogum yapti.birsey olmaz o artik kendini kurtarmis 3 kilo olmasi aart eegil uzme kendini

canim zehranin da oyle olmustu.stres yapma kizini da strese sokma.zehrayla bie konus istersen.kotu dusunme lutfen canim.sen de doguracaksin az kaldi ve bu streslerindeb eser kalmayacakopuyorum.normal dogum mu sezeryanmi olacakti canim senin?
canım evin en serin güneş görmeyen yeri neresiyse orda muhafaza et ben kendikilerimi yatak odasındaki kullanmadığım ebeveyn banyosunda saklıyorum orası şu an serin sen de evin en serin yerinde sakla
aynen benim.de ebeveyn banyosunda duruyor ignelerim.en serin yer orasi.ama tamamen depo gibi kullandigim.icin irayi.bilmiyorum o kadar hassas mi davranmamiz gerekiyordu igneler icin.ben dusukten once 10 kutu igne almistim.o kadar sure cik da dikkat etmedim saklama kosullariyla ilgili...
sagolasin canim.cok tatlisin.cok guzel bir yuregin var.alah senin de yuzunu guldurecek en.kisa zamanda.ben de buna cani ginulden inaniyirum canim

insallah ikili.taraman da iyi cikacak canim adim.adik sen de ilerlitosun.masallah 12 hafta oldun bile...
duamizdan 50 daha okudum toplam 300
oldu.Rabbim kabul etsin dualarımızı.amin.bugün 6da kontrolüm var dua edin bize saglıklı haberlerle dönelim.hoşçakalın.

guzel haberlerle gel insallah canim.haber ver.haftan kacti?sen de takvim yapmiycan benim gibi galiba.:)

parmaklarini mi suruyorayy cok guldum yerim bem onun parmaklarini yaa.minnak sey...

elifçim hareketli masallah tekemelerı hıssedıyorum tabıkıde o kadar ayıramıyorum senın gıbı buyudukce ayırcaz ınsallh:)
sen sureklı yatıyo musun ?

kızlar ben kilosunu kafaya çok takmadım öyle doğsada razıyım sadece beni üzen acaba artık kilo almıyo gelişimimi durdu düşüncesi oldu şu ana kadar öyle bi sıkıntı yoktu yani 2 hafta önceye kadarda iyi iken dün gerilemesi beni üzdü yani diyorum beslenemeyip ya karnımda bebeğime bişey olursa o korkutuyo beni of canlar çok zor günler inanın dündendir canım çok sıkkın oğlumuda 5 gündür göremedim malum suçiçeği doktorum uzak dur dedi bakalım kuruyanna kadar uzak durcam umarım bana geçmemiştir

canım ben oğlumda kendi isteğimle sezaryen oldum bu da allahın izniyle öyle olacak haftaya bi gideyim inş. bebeğim birazcıkta olsa kilo alır da gelişimine devam eder dün moralim bozuldu doğumu hiç konuşmdık kesinleşirse burdan yazarım ama 2 hafta önce gittiğimde doktorum 13-15 temmuz alırız dedi dua et eminecim inş. sağlıcakla kucağıma alırım çok sıkıntı çektim bu hamileliğimde inş. sonu güzel olurda bana yaşadıklarımı unutturur.iğnenin son kullanma tarihi geçmeyip güneşe maruz kalmadysa kullanabilirsin

parmaklarini mi suruyorayy cok guldum yerim bem onun parmaklarini yaa.minnak sey...
Normal ee ben gidiklanmam ama o resmen gidikliyor beni.uykumdan bile uyaniyorum.sabah 6 bucuk gibi yapiyor bunu.arada gun icindede yapiyor.artik onun her hareketinde karnim sekil aliyor.ozellikle sol tarafa poposunu bir dayiyor benim karin yamuluuyor

elifçim hareketli masallah tekemelerı hıssedıyorum tabıkıde o kadar ayıramıyorum senın gıbı buyudukce ayırcaz ınsallh:)
sen sureklı yatıyo musun ?
Yok canim ne yatmasi 1e kadar okuldayim eve gelince dinleniyorum.her gun ya 6da denize giriyorum denize girmezsem de aksam 9-10 aradi sahilde yürü yorum.bu hafta kilo almadim 400gr verfim.

Canim uxulme bebegin hareketlerini takip et yavaslarsa azalirsa hemen doktor a git

cnm ben sana özelden msj atamıyorum bugün gittim medicanaya dediğin gibi muayene hastası olduğum için ücret almadılar lekelenme tarzında kanamam var bunu adet sayalım dedi adet düzenleyici hap verdi 21 gün sonra adet olunca gel dedi aşılama yapılacak yalnız biraz moralim bozuldu tolga hoca temmuz 20 de izne ayrılcakmış 10 gün yokmuş tam aşılama yapılacak tarihe denk geliyor coşkun bey yapar merak etme dedi ama ben o yapsın istiyodum neyse kısmet artık sende randevularını ona göre ayarla cnm bu arada diyet tam tekmil devam ediyor bayağı kilo verdim süzüldüm resmen bugün sabah bir baktım uçuk çıkmış vücut dirençsiz kalmış dedi vitamin yazdı birde tam buğday unu aldım poğaça ve kek yaptım çok güzel oldu keke yumurta katmadım kabarmadı ama olsun tadı güzeldi poğacayada dereotu ve peynir koydum diyet yapan arkadaşlara tavsiye ederim bu dönemi en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum doğum içinde daha çok var evet sigorta işinide araştırırız haberleşiriz cnm sen benden öncesin daha öncede dediğim gibi izinden gidiyorum arkadaşım :))

canım şu aptt değeri hakkında bilgin var mı nedir tam olarak bi de doktorun renkli doplerden bebeğin kan akışına bakıyomu

hıı demek tolga hoca 20 temmuzda izne ayrılıyo. sağol canım haber verdiğin için.
sana neden aşılama yapıyordu canım. kendin hamile kalamıyormuydun neşecim sen?
edindiğim bilgileri paylaşıyorum canım burdan. doğum zamanı ki inşallah görürürz o gnleri. edindiğim bilgileri aktarrırırm.
canım şu aptt değeri hakkında bilgin var mı nedir tam olarak bi de doktorun renkli doplerden bebeğin kan akışına bakıyomu

canım aptt değer kanın kaçıncı saniyede pıhtılaştığını gösteren bir değer. düzenli aralıklarla bazı dr lar buna baktırıyor.

serap yapacaktı dualamayı ama eğitime gidip geliyor ve çok yoruluyormuş. yapamıycakmış. zaten yakın zamanda kendiliğinden bizlere dua yapmıştı.ben de bayadır yapmadım dualama. izninizle ben yapıyım dualamayı. bugün kızım da yok evde. rahatım rahat rahat yaparım ama çok geç yapamam.5 gibi yapmak isityorum ikindiden sonra. o zamana kadar okuduklarınızı söyermisiniz.

Son düzenleme:

canım ben 4. ayımda yapmıştım 31 idi bikaçgün önce yaptm 29 çıktı doktoruma sordum düşmüş normal mi diye o da evet sonuçta normal sınırlar içinde dedi sınırı ise 25-35 idi canım sizin diyette protein alabiliyomusunuz benim tahlilde protein düşük çıktı da doktorum proteinli gıdalar al dedi o yüzden merak ettim fazlası zararlımı diye

cnm kendiliğimden 1 kez hamile kaldım şu son 6 aydır korunmamama rağmen kalamadım hem eşimin spermleri ile ilgili sorun var hemde yumurtam büyümedi bu yüzden ve en önemli etkende kan sulandırıcı iğneye önceden başlayacağı için en kısa sürede hamile kalmamı istiyor kaba bir hesap yaparsak 9 ay hamilelik 2 ay lohusalık 11 ay eder birde öncesinden vurulacaklarımla 1 yıl bu iğneyi vurulacağım bu nedenle aşılama benim sürecimi kısaltacak inşallah tutar ilk defa yaptıracağım öğrendiklerimizi yaşadıklrımızı paylaşmak gerçekten çok işe yarıyor iyiki böyle bir arkadaş gurubum oldu :)

bizim diyet protein diyeti zaten canım. proteinden kısıtlı besleniyoruz yani.protein bebekler için çok önemli. bizim bebeklerin durumu ne olacak bilmiyorum canımbizim derken diyet yapanların yani. senin dr zaten diyet yaptırmıyor ama gene de dr unun dediği ölçüde ye prıteini çok da abartma bence...
aslıbarlıklı arkadaşın aptt si 26 çıkmıştı ve dr u 06 iğneye başlatmıştı sanıırm. seninki dr un dediği gibi ref aralığında. korkma canım. allaha emanet et bebeğini.

hıı anladım canım aşılamanın gerekliliğini. inşallah hemen tutar aşın. hayırlısı olsun canım.
gerçekten dediğin gibi budaki paylaşımlar süper...

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben Zalimlerdenim.»
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:
102
*senay079-
Şenay:
130
*slvy1987-
Selvi:
200
eoe-
Emine:
300
serap06_06-
Serap:
1150
rengarenk00 -
Serpil:
200
*nazka86 -
Nazife:
300
umud40-
Vildan:
600
*hildan -
Hilal:
100
muco509-
Emel:
50
Eylül06-
Berna:
150
Slmeng-
selma :
300
*AzraNur68-
Gül:
750
06 kelebek-
Neşe:
340
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
400
Atis-
Senem:
300
Adalet1990
tuğce
150
Gül_neva-
İrem:
800
Cbdefne-
Canan:
220
Ayşe_23
Ayşe:
50
aslibarlikli
aslı
650
TOPLAM
7242
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
13.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
20.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…