Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.

cnm henüz çok erken 6. haftadan sonra duyarsın ben 6+1 de duymuştum ama bazen 7. haftalarda duyanlar bile var birazda ultrasona bağlı hayırlısıyla 6. haftanı tam doldur duyarsın cnm allahın izniyle.

gözün aydin canim.ben de 6+1 de duymustum.darısı sana ve tüm bekleyenlere amin.

cnm henüz çok erken 6. haftadan sonra duyarsın ben 6+1 de duymuştum ama bazen 7. haftalarda duyanlar bile var birazda ultrasona bağlı hayırlısıyla 6. haftanı tam doldur duyarsın cnm allahın izniyle.

sagolun kizlar.aslinda ben bugun duymayi umuyirdum.neyse gec olsun guc olmasin.en azindan gelisme var.hayirlisi bakalim.ikiniz de 6+1 de duydum demissiniz.alttan.mi karindanmi duydunuz kizlar.bana alttan bakti.

sagolun kizlar.aslinda ben bugun duymayi umuyirdum.neyse gec olsun guc olmasin.en azindan gelisme var.hayirlisi bakalim.ikiniz de 6+1 de duydum demissiniz.alttan.mi karindanmi duydunuz kizlar.bana alttan bakti.

canım şu anda duymaman çok normal çok şükür gelişme göstermiş hayırlısıyla bi sonraki gidişinde duyarsın inşallah. ben 6+4 de alttan bakmıştı öyle görmüşdüm.

emine canım üstten 6 haftada duyulması çok zor senin 5.haftada embriyo gözükmüş maşallah bende gözükmedi...

canım şu anda duymaman çok normal çok şükür gelişme göstermiş hayırlısıyla bi sonraki gidişinde duyarsın inşallah. ben 6+4 de alttan bakmıştı öyle görmüşdüm.

emine canım üstten 6 haftada duyulması çok zor senin 5.haftada embriyo gözükmüş maşallah bende gözükmedi...

sagolun.kizlar yorumlariniz icin.sanki ilk gebeligim gibi kwndimi oyle tecrubesiz hissettimki bu kez.acele ediyorum.sanirim. ne zaman duyuluyordu unutmusum.panik yapiyorum galiba.
Aysecim sen de kanamayla ilgili endise duyma.kizimda oyle kanamalar yasadim ki dr kesin duser gozuyle bakiyordu.oldurmeyen allah oldurmuyor.kanama tabiki her zaman risktir.ama kanamadan da bebeklere hicbirsey olmuyir.dinlenmeyke duzeliyoe merak etme.

günaydın canlarım dün gece duamızı yaptım işten çıktım eve gider gitmez abdestimi aldım tek tek bütün dua okuyan arkadaşların isimlerini söyleyip geceye kadar hep dua ettim kuraan yasin okudum ve bildiğim tüm dua süreleri okuyup bol bol dua ettim ve en sonda kenzülarş ile meryem süresini de okudum allah hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler ve hamile olan ben ve diğer arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar ve bebeğine kavuşan anne ve bebeklerine uzun sağlıklı ömürler diledim. hem kendime hem de sizlere içtenlikle dua okumanın huzuruyla gece çok rahat uyudum. duanın gücüne çok inanırım duayı hiçbirzaman bırakmayalım ki herzaman güzel haberler alalım hepinizin ağzına yüreğine sağlık yeni duamız hayırlı olsun

Allah razı olsun Hilalcimm. Allahım tez zamanda dualarımızı kabul eder kollarımızı boş bırakmaz inşallah.
Seninde doğumunu kolaylaştırır yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Şenaycım mesajını aldım ancak bu aralar iş yerim çok yoğun, bir de cenazemiz vardı. Buraya da giremedim ancak cevap verebiliyorum, ne olur kusura bakma.. Canım çok teşekkür ederim. Gelebilmeyi inan çok isterdim ama bugün işten çıkma ihtimalim de yok hiç maalesef.. Umarım kızlarla güzel vakit geçirirsiniz. Daha da önemlisi doktordan güzel hayırlı sonuçlar ve haberler alırsın inşallah canım.. Bir dahaki sefere görüşmek kısmet olur inşallah :KK66:

Kızlar dün buluştuk, saatlerce konuştuk yine. Çok güzeldi, sanki ilk buluşmamız gibi değildi, birbirimizi hep tanıyomuş gibiydik. Şenay 3 temmuzda sonuçlarını gösterecekmiş, inşallah sonuçları iyi çıkarda çalışmalara başlar:))) Adalet yani tuğçe hepimizden küçük. Bize abla diye hitap ediyo:)))) O da çok şeker. Yine kayıplarımızı tedavilerimizi konuştuk.
Seninde ankarada olduğunu biliyorduk haberin olsun uygun olursan gelirsin dedik ama nasip değilmiş. Şenay sonuçları göstermeye geldiğinde yine görüşelim dedi, nasip olursa katılmak isteyenlerle biraraya gelebiliriz. Çok güzel oluyor, konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor gerçekten...

Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
Dün kan verdiydim magnezyum calsiyum filan iyi ama kanda üre düşük; nötrofil sayisida yüksek cikmis.yarin 1de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek.idrarada baktircam yarin hastanede.ayaklarimin eklemleri de şiş

Canım tansiyondansa burnunun kanaması iyi olmuş. Sonucun normal diyosun belki kanın çok sulandığı içindir. havalarda ısındı iyice.Yorma kendini bol bol uzan çok su iç. Aman dikkat et. Dualarımız seninle. İnşallah bi sıkıntı olmayacak. Allahım korusun sizi.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı olsun canım benim.:)))Rabbim gönlüne göre versin. Canım sendemi önlem olsun diye progestan kullanıyosun, kontrolün ne zaman merak ettim...

bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.

Maşallah canım:)))Haftaya da kalp atışını alırsınız inşallah. Dün çok kulağını çınlattık keşke sende olsaydın ama bu sıralar kendini yormaman daha önemli. Ben seni de serabı da bol bol anlattım kızlara merak etmeyin:))) Dikkat et kendine.

Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...

canım önden gitmesi çok çok güzel terslik felan yok Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

tsk ederim canım yazdıgın icin...İNSALLAH öyledir...İNSALLAH su mübarek 3 aylar hürmetine kurban oldugum ALLAHIM tüm gebe arkadaslarımın bebegini sag saglim kucagına almasını nasip eder İNSALLAH...ve gebe kalmak istiyenlerinde en kısa zamanda göbeklerini doldurur İNSALLAH...sende 7 haftalık hamileymissin...hayırlı olsun canım...nasılsın peki?? bende hicbir belirti yok...o yüzden baskalarında nasıl merak ediyorum..bulantı halsizlik varmı sende ?? bende belirti olmaması da beni korkutuyor...esim diyo rahat ol unut...piskolojini toparla diyorda elimde degil galiba :KK43:

bugün yine kanamam oldu arkadaşlar...çok korkuyorum rabbim bağışlasın inşallah...

canım kahverengi akıntı felansa telaslanma ona genelde eski kan diyorlar...bendede kahverengi akıntım olmusdu...iki kez bende coooooook telaslanmısdım..doktor hemen progesterona baslattı 3 haftadır progesteron alıyorum...günde 3 tane 100mg sende doktora git kesin sanada baslatırlar....

bu arada eminecigim 200 tane daha okudum 350 oldu benimki toplam...

Allah razı olsun Hilalcimm. Allahım tez zamanda dualarımızı kabul eder kollarımızı boş bırakmaz inşallah.
Seninde doğumunu kolaylaştırır yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Kızlar dün buluştuk, saatlerce konuştuk yine. Çok güzeldi, sanki ilk buluşmamız gibi değildi, birbirimizi hep tanıyomuş gibiydik. Şenay 3 temmuzda sonuçlarını gösterecekmiş, inşallah sonuçları iyi çıkarda çalışmalara başlar:))) Adalet yani tuğçe hepimizden küçük. Bize abla diye hitap ediyo:)))) O da çok şeker. Yine kayıplarımızı tedavilerimizi konuştuk.
Seninde ankarada olduğunu biliyorduk haberin olsun uygun olursan gelirsin dedik ama nasip değilmiş. Şenay sonuçları göstermeye geldiğinde yine görüşelim dedi, nasip olursa katılmak isteyenlerle biraraya gelebiliriz. Çok güzel oluyor, konuşmak dertleşmek insanı rahatlatıyor gerçekten...

Canım tansiyondansa burnunun kanaması iyi olmuş. Sonucun normal diyosun belki kanın çok sulandığı içindir. havalarda ısındı iyice.Yorma kendini bol bol uzan çok su iç. Aman dikkat et. Dualarımız seninle. İnşallah bi sıkıntı olmayacak. Allahım korusun sizi.

Allah razı olsun canım benim.:)))Rabbim gönlüne göre versin. Canım sendemi önlem olsun diye progestan kullanıyosun, kontrolün ne zaman merak ettim...

Maşallah canım:)))Haftaya da kalp atışını alırsınız inşallah. Dün çok kulağını çınlattık keşke sende olsaydın ama bu sıralar kendini yormaman daha önemli. Ben seni de serabı da bol bol anlattım kızlara merak etmeyin:))) Dikkat et kendine.
canim masallah sen de ankara bulusmalarinin vazgecilmez ismi oldun.:KK66:)bir sonraki bulusmaya insallah sen de serap ve ben gibi katilamazsin:KK66:))bizim gibi mazeretin olur insallaaaaahhh:KK66:))
ne guzel bulusmusdunuz konusmussunuz.aklim sizdeydi hep o saatlerde.acaba nerde bulustular.kacta ayrildilar.simdi ne konusuyolardir diye dusundum bulusma saatlinde.senayla konustuk sagolsun aradi beni sonra.insallah bir dahakine diycem ama 3temmuzda yinebraporlu oluyorum.10 unda basliycam ise.opuyorum canim seni.
Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...

burnun.kanadigi icin mi kesti acaba aspirini.neyse zaten aspirini belli bir haftaya gelincw kesenler oluyodu degil mi.hatta hic kullanmayanlar var.ben mesela hic kullanmiycam.diyeti nasil yapcan.neleri kiscan canim.yagi azaltsan sanirum daha iyi olur.yagli yiyeceklwri.optm

benim haberim var canim.senay simdi baba ocaginda hasret gideriyir.ondan giremez nete sanirim.dr kan tahlili istemis.temmuz basina randevu almid.basja bisey dememis sanirim.
kixlarla da bulumuslar.yine uc kisilik bir ankara bulusmasi olmus.
inşallah şenayın sonuçları iyi çıkar da korunmayı bırakır hayırlısıyla
eminecim benim 6.haftada embriyo bile görünmemişti o yüzden telaş yapma çok erken haftaya duyacaksın inşallah.
elifçim kızçen büyümüş demek herşeyin yolunda gtmesine çok sevindim hilalden sonra sıra sende bol bebişli olucak toğiğimiz.
canim masallah sen de ankara bulusmalarinin vazgecilmez ismi oldun.:KK66:)bir sonraki bulusmaya insallah sen de serap ve ben gibi katilamazsin:KK66:))bizim gibi mazeretin olur insallaaaaahhh:KK66:))
ne guzel bulusmusdunuz konusmussunuz.aklim sizdeydi hep o saatlerde.acaba nerde bulustular.kacta ayrildilar.simdi ne konusuyolardir diye dusundum bulusma saatlinde.senayla konustuk sagolsun aradi beni sonra.insallah bir dahakine diycem ama 3temmuzda yinebraporlu oluyorum.10 unda basliycam ise.opuyorum canim seni.
çok güldüm duana ama cani gönülden amin diyorum.
burnun.kanadigi icin mi kesti acaba aspirini.neyse zaten aspirini belli bir haftaya gelincw kesenler oluyodu degil mi.hatta hic kullanmayanlar var.ben mesela hic kullanmiycam.diyeti nasil yapcan.neleri kiscan canim.yagi azaltsan sanirum daha iyi olur.yagli yiyeceklwri.optm

xcanım burnumun kanadığını söylemeyi unuttum.diyette ben diyetisyene gidiyordum sonra hastaneyle ters taraftalar yetişemiorum ikisinide cumartesileri 2 ye kadar çalıştıkları için.ben zaten yağsız ve tuzsu yiyorumda su 2 hafta coğunlukla dışarda ve geç saatte yedim gelincede yattım ndan oldu farkındayım

xcanım burnumun kanadığını söylemeyi unuttum.diyette ben diyetisyene gidiyordum sonra hastaneyle ters taraftalar yetişemiorum ikisinide cumartesileri 2 ye kadar çalıştıkları için.ben zaten yağsız ve tuzsu yiyorumda su 2 hafta coğunlukla dışarda ve geç saatte yedim gelincede yattım ndan oldu farkındayım

iyi bari canım. madem sen biliyorsun neden olduğunu bu da iyi. dışarıda yememeye özen gösterirsin olur biter. yoksa zaten yağsız tuzsuz yiyorsun daha ne yapcan ki de mi? iyi bari. zaten bundan sonra evdesin. dikkat edersin zaten.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben Zalimlerdenim.»
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

eoe-
Emine:
100
serap06_06-
Serap:
500
rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
150
umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :
200
*AzraNur68-
Gül:
350
06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
300
Atis-
Senem:
33
Gül_neva-
İrem:
500
Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

Evli_Mutlu_Huzurlu
İnci

TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
13.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
20.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

cnm normalde karından bakılırken wc ye sıkışık olmak gerekiyomuş ben o zaman gittiğimde sıkışık değildim karından göremeyince alttan bakmıştı ilk kalp atımını alttan duymuştum.

cnm duamızdan da 170 tane okudum eklermisin?

Son düzenleme:

benim de alttan baktığında duydu canım benim.merak etme Allahın izniyle sende duyacaksın.benim 7 haftada karından bakmaya başladı doktorum.çok şükür o zaman da duyduk.

X