-
- Konu Sahibi melodysilk
günaydın canlarım dün gece duamızı yaptım işten çıktım eve gider gitmez abdestimi aldım tek tek bütün dua okuyan arkadaşların isimlerini söyleyip geceye kadar hep dua ettim kuraan yasin okudum ve bildiğim tüm dua süreleri okuyup bol bol dua ettim ve en sonda kenzülarş ile meryem süresini de okudum allah hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler ve hamile olan ben ve diğer arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar ve bebeğine kavuşan anne ve bebeklerine uzun sağlıklı ömürler diledim. hem kendime hem de sizlere içtenlikle dua okumanın huzuruyla gece çok rahat uyudum. duanın gücüne çok inanırım duayı hiçbirzaman bırakmayalım ki herzaman güzel haberler alalım hepinizin ağzına yüreğine sağlık yeni duamız hayırlı olsun
bugün yine kanamam oldu arkadaşlar...çok korkuyorum rabbim bağışlasın inşallah...
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
allah razi olsun senden canim
Mübarek üç aylar hürmetine bu güzel günler hürmetine hepimizi sıkıntılardan kurtarsın mevlam inşallah. Hamile olanlarımıza Rabbim sağlık, sıhhat versin, kolaylıklar versin, ağrısız, kanamasız, sıkıntısız hamilelikler geçirtsin, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızında bu aylar hürmetine hepsinden hamilelik haberlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah. Amin...
Bende listeye göre hamile olanlara ayrı, hamile kalmak isteyenlere ayrı olarak Sela ile Cuma ezanı arası yapılan dualar kabul olur diye Meryem suresi, Yasin suresi, Kenzül arş suresi, Sekine duası okuyup isimlerimizle dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah. Tüm dilek ve muradlarımıza kavuştursun hepimizi.. Aminnnnnnnnnnnnnn..
canim.aslinda benim progestanla ilgili kotu bir anim.var da o yuzden alttan kullanmak istiyorumCanım evet farketmedim hiç boşalttım canım. İnşallah hayatım hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız inşallah, sağlıkla geçer bu hamilelik dönemimiz. Aslında o kadar akmıyor biliyormusun. Ben şöyle yapıyorum genelde sabah kalktığımda kahvaltı yapıyorum evdeyim ya rahat rahat yapıyorum bu hafta haftaya daha erken saatte yaparım işe gidene kadar biraz beklerim, atıyorum içeriye ve ayaklarımı biraz yükseğe kaldırıp yatıyorum, gecede aynı şekilde yapıyorum. o yüzden de çok gitmiyor. En azından yan etkilerini hissetmiyorum çok akar diye korkuyordum ama şükür öyle akmıyor tam içeriye yerleştirmen gerekiyor ama. Ne yazık ki raporu uzatamıycam aslında hep diyordum ilk zamanları evde geçirmek istiyorum diye ama olmadı 5 gün evde biraz dinlenmeye çalıştım bel ağrılarımı atlatmak için ama haftaya mecburen eğitimde olmalıyım. Rabbim kısmet ederse iki haftayı atlatırsam o arada sınava kadar bir daha alabilirim belki rapor. İnşallah sağlıkla geçerde hiç gerek kalmaz bunlara. Yarın kaçta randevun.. Ayy senin kadar heyecanlıyım emine..
kızlar ben bu duayı elımı karnıma koyarak okurum.annemın rahatsız oldugu gunlerde de sureklı okurum rabbımden sıfa ısterım.eger ıstersenız bır ara bunu da okuyalım mı?
Hastalıklardan Kurtaran Şifa Duası
Allahümme Rabbennasi müzhibel be'si işfi enteşşafi la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamen.
Merhaba arkadaslar..
Benim bi sorum olucakti.. Mutlaka aranizda idrar testi yapmis olan vardir gecmisi okumadim kusura bakmayin acil girdim hemen cvp ihtiyacim var biz yeni yeni bebek dusuynoruz doktorum daha onceden adet düzensizligim oldugu bildigi icin ve benim cok bebek istedigimi bildigi icin ilk aydan klomen kullanmami istedi ve bende dedigi gibi kullandim yumrta takibine de gittim gayet iyi dedii ve normal sartlarda adet duzene girer klomenle dedi yani ben en son 17.mayisda adet oldum bgun 29. gün ve adet olmadim meraktan idrar testi yaptim ilk bastan tek cizgi cikti teste yaklasik bir saat sonra tekrar baktigimda ikinci cizgi silik cikti size bi ihtimal var mi onceden de bir kac kere idrar testi yapmisstm ama hemen cöpe attim sizinde basiniza böyle birsey geldi mi`? cvplarsnz cok sevinirim
idrar testinde 1 saat sonra çıkan çizginin pek güvenilir olduğunu sanmıyorum ama yine de belli olmaz. bence yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla, ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgiyi görürsen kesin hamilesin. hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
kızlar günaydın... şenaylar ne yaptı acaba görüşme nasıl geçti en çok da sinan hocanın dediklerini merak ediyorum haberiniz varmı. Allah şenayın da hepimizin de gönlüne göre versin
hamilelik takvimi yaptım inşallah rabbim bu kez yüzümü güldürür sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.
Canım inşallah uğur getirir.Rabbim sıkıntılarından kurtarsın. Nasıl oldun?
bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.