Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım Allah razı olsun...

hamilelik takvimi yaptım inşallah rabbim bu kez yüzümü güldürür sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

bugün yine kanamam oldu arkadaşlar...çok korkuyorum rabbim bağışlasın inşallah...

canım korkma kötü şeyler getirme aklına bol bol dua et. Allah'a emanet olsun meleğin

ağzına yüreğine sağlık, Allah razı olsun canım

allah razi olsun senden canim
ne guzel icinden gelmis dua etmisdin bize de.iste boyle dualar makbulmus.allah haberi olmadan birine dua eden kuluna onun gonlundeki muradini faxlasiyla veriymis.allahim bebegini saglikli hayirli kildin ve sana nasip etsin.ne guzel taze hamile biri kendiliginden bizlere dua etmis.ben de istiyorum yapmayi ama kizimla ugrasmaktan firsat olmuyo ki duayi bile okuyamadim.herkes hakkini helal eydin.kizim durekli oyun oynamak istiyor benimle.
canim.aslinda benim progestanla ilgili kotu bir anim.var da o yuzden alttan kullanmak istiyorum
hani akiyorya ben de tskmamistim.akintiyi ilactir diye.baya sonra baktimki meger akinti kanamaymis.yanlis anlama alttan kanama yapaiyo demiyorum kedinlikle.sadece aklima kazindi bu.o akinti hissini hic hissetmek istemiyoeum.aslinda ondan istemiyorum alttan.

canim.bu duadan sonra nesenin duasini yapacaz.o zamana unutabilirim.sen hatielat olurmu.ondan sinra da bu duati yapalum.hangi duadan fayd gorecegimizi bilemeyiz.o yuzden her duayi yapalim bence.hem de bu vesileyle ogrenmis oluyoruz.rabbi yesdiri ben hic bilmiyordum.ama nazife sayesinde ezberledim.salavati tefriciyeyi de ezberleywnler olmustur di mi.hafizama hic guvenmiyorum.o yuzden hatirlat sen zamani gelince oluemu.cbdefne de sanirim bir dua demisti.onu fs yspacaktik.kaldi o ds.

Merhaba arkadaslar..

Benim bi sorum olucakti.. Mutlaka aranizda idrar testi yapmis olan vardir gecmisi okumadim kusura bakmayin acil girdim hemen cvp ihtiyacim var biz yeni yeni bebek dusuynoruz doktorum daha onceden adet düzensizligim oldugu bildigi icin ve benim cok bebek istedigimi bildigi icin ilk aydan klomen kullanmami istedi ve bende dedigi gibi kullandim yumrta takibine de gittim gayet iyi dedii ve normal sartlarda adet duzene girer klomenle dedi yani ben en son 17.mayisda adet oldum bgun 29. gün ve adet olmadim meraktan idrar testi yaptim ilk bastan tek cizgi cikti teste yaklasik bir saat sonra tekrar baktigimda ikinci cizgi silik cikti size bi ihtimal var mi onceden de bir kac kere idrar testi yapmisstm ama hemen cöpe attim sizinde basiniza böyle birsey geldi mi`? cvplarsnz cok sevinirim

idrar testinde 1 saat sonra çıkan çizginin pek güvenilir olduğunu sanmıyorum ama yine de belli olmaz. bence yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla, ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgiyi görürsen kesin hamilesin. hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

tsk ederim cvp icin bende oyle dusundm olsa hemen cikarda testin icnde de zaten yazio 10dak. diye en iyisi sabah bi test daha yapmak.. herkesin hakkinda hayirlisi iyi aksamlar :)))

kızlar günaydın... şenaylar ne yaptı acaba görüşme nasıl geçti en çok da sinan hocanın dediklerini merak ediyorum haberiniz varmı. Allah şenayın da hepimizin de gönlüne göre versin

kızlar günaydın... şenaylar ne yaptı acaba görüşme nasıl geçti en çok da sinan hocanın dediklerini merak ediyorum haberiniz varmı. Allah şenayın da hepimizin de gönlüne göre versin

benim haberim var canim.senay simdi baba ocaginda hasret gideriyir.ondan giremez nete sanirim.dr kan tahlili istemis.temmuz basina randevu almid.basja bisey dememis sanirim.
kixlarla da bulumuslar.yine uc kisilik bir ankara bulusmasi olmus.

Canım benim sağol,Rabbim hepimizin hamileliklerini hayır eylesinn, sıkıntısız geçirtsin inşallah. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz buğün.

Bana 500 eklermisin canım duamızdan.

bugun kontrolum.vardi. kese buyumus. fetus da goruniyo.ama kalp atimi henuz yok.erken dedi dr.5+4 um.haftaya tekrar kontrolum var.hayirlisi bakalim.

duamıza 33 ile basladim bende.hepimizin duaları kabul olsun ve saglikla hayirlisiyla alalim bebeklerimizı kucagimiza.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…