Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

evet canım ben 4.ayımda başladım iğneye o zaman anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu.bugünden itibaren başladım yediklerime dikkat etmeye.
adım aslı canım.

ben de bgün düşünüce o geldi aklıma canım. artık günde 2 tane vuracağım inşallah daha da düşmez.kızına hamileyken iğne oluyor muydun? allahım hayırlısıyla şu çocukları bir doğursak..

teşekkür ederim canım biraz korktum renkli olunca ama yine de devam edeyim mi bilmiyorum kararsızm doktorda kesin konuşmuyor ki ne desem tamam diyo bide bu diyet kafamı karıştırdı zaten kafam karışmaya müsayit bu aralar

canım nasılsın inş. herşey yolundadır

Canim cok sukur hersey yolundaayaklarim şişiyor sadece...
Zehranin bebek 2500 gr dogmus.iyilerdi eve cikacaklardi

ben solemeyı unuttum kızlar aksam yasin tebareke amme neziat suresı meryem suresı okudum tek tek isimlerle bağışladım rabbim hayırlsıyla hepimize saglıkla evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah...
Agzina saglik Allah kabul etsin

Canim ilk kizimda igne de coraspirinde kullanmadim cunku pihtilasmam bilinmiyordu.pihtilasmada preeklampsiyi tetikledi.tansiyon hastaligida birakti bende...bunda 0, 4luk igne ve coraspirin kullaniyorum

Canim ilk kizimda igne de coraspirinde kullanmadim cunku pihtilasmam bilinmiyordu.pihtilasmada preeklampsiyi tetikledi.tansiyon hastaligida birakti bende...bunda 0, 4luk igne ve coraspirin kullaniyorum

anladım canım.. kader,kısmet demekten başka yapacak bişey yok.. seninle doğumlarımız yakın olacak birbirine inşallah benimki de 14.10.2013 gibi görünüyor. allahım burada tıpkı zehranınki gibi doğum haberimizi de paylaşmayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:

anladım canım.. kader,kısmet demekten başka yapacak bişey yok.. seninle doğumlarımız yakın olacak birbirine inşallah benimki de 14.10.2013 gibi görünüyor. allahım burada tıpkı zehranınki gibi doğum haberimizi de paylaşmayı nasip eder inşallah

tolga beyi çok duydum.istanbulda olsaydı bende kesin giderdim.şuan gittiğim doktor hamile kalınca 0,4 clexandan fazla vermiyo.kullandım işe yaramadı.dedim sabah akşam kullanım yada 0,6ya çıkaralım dedim ama yok sana yazık diyo.

allah razı olsun canım evet malesef gözümün önünden gitmiyor özelliklede rüyamda görüyorum amin rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

selam kızlar topik değişmiş anca gelebildim
bu hafta hiç vaktim olmadı
bu hafta ne okucaz inşallah okuyabilirim geçen haftakini ezbere bilmediğim için
yazıp uğraşıp okuyamadım benim bebiş bir haftadır huy değiştirdi çok huzysuz oldu hele gündüz hiç uyumuyo
inşallah bu hafta telafi
ederim
eoe hamileymişsin sanırım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

pek takip edemedim kanaması olan arkadaş vardı 2 tane isimlerini unuttum onlar nasıl acaba haberiniz varmı

ben sabah aksma kullanıyorum canım ıgnemı.neden oyle soyledı acaba doktorun

İstanbulda nereye doktora gidiyosun?Hamile misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…