- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
-
- Konu Sahibi melodysilk
kesecigi gordum3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....
kesecigi gordum3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....
hayırlı olsun kesecik görünmüş yaknda kalbi de atar merak edip tasalanma bende hep evdeyim nefes alamyorum valla uzanıyorum arada bir kanamam var dün gecede oldu çok kortuk eşimle jel vermişti dr ama ben onu kullanınca çoğaldı kanamam tekrar progestan içiyorum 17sine randevum var bakalım kese vardı minik ve kalp atışı var mı diye seni çok iyi anlıyorum[/QUOTE
canım senin kaç haftalık keseyi kaçıncı gün gördünüz?birde dr sana iğne vermedimi kanamayı kesmek için?
hayirlisi olsun canim.sen de dinlen.bende henuz birsey yok ama onlem icin dinlencem bakalimhayırlı olsun kesecik görünmüş yaknda kalbi de atar merak edip tasalanma bende hep evdeyim nefes alamyorum valla uzanıyorum arada bir kanamam var dün gecede oldu çok kortuk eşimle jel vermişti dr ama ben onu kullanınca çoğaldı kanamam tekrar progestan içiyorum 17sine randevum var bakalım kese vardı minik ve kalp atışı var mı diye seni çok iyi anlıyorum
alttan bakti canim.4+1 cikti.ustten gorunmezdi zaten.darisi hepinize insallahcanım hayırlı olsun kesecik...sata göre kaç haftalık oluyor?birde vajinalmi usglemi gördün?darısı bizlere ol
canım çok iyi çok sevindim inşallah bidahakine de kalp atışını görürsünprogestanı önlem olarak hemen bana da başlattı eğer o zamana kadar kanama falan olmazsa 3 ay bitince biraktırcak. dinlenmene bak bi süre idare et canım bu arada o iğneyi niçin oldun sen.
arkadaşlar kanın akışına durumuna bakmak için yapılan test hangi dönemde yaptırılıyor daha dr bana yapmadı sanırım 6 haftalık hamileyim iğneleri 12 gündür vuruyorum.
ben sabah aksma kullanıyorum canım ıgnemı.neden oyle soyledı acaba doktorun
İstanbulda nereye doktora gidiyosun?Hamile misin?
kürtajımı 16 martta oldum, ondan sonraki adetimi 13 nisanda oldum ve en son adetimi 13 mayısta oldum. yani baktığın zaman daha 1 hafta var dün bi heves ettim bakıyım dedim. baktım.. şimdide deli gönül git kan testi yaptır diyor ama kan testi de uygun birşey değil ki bizim buraya en yakın düzen lab. var ona 50-60 arasında birşeye yapıyor.... yaptırsam mı ki acaba
canim anladigim kadariyla o degere bazi dr lar sik araliklarla bakiyor ayda bir mesela.doguma yakin haftsda,iki haftada bir bakan var.ama mutadyona gore de olabilir bu aralik.bazi dr larsa bakmiyor sanirim
burdan 20 haftalik olmus bazi arkadaslar hic bakilmadigini soylemisti.benimki bhcgyle berabet ona da baktirdi
tamamen dr bagli bu.